Blogum Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ümitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Yani bilmiyorum laptop çözünürlüğünden mi kaynaklanıyor(1366x768) yazı başlıkları dev gibi yani anlık olarak ekranda yine bir 3 yazı gözükmesi gerektiği taraftarıyım. Birde şuna karar vermelisin teknoloji blogumu mu kişisel hayatını konu alan bir blog olarak mı devam etmek istiyorsun eğer teknoloji blogu istiyorsan tema seçimin kesinlikle yanlış, benim blogumda http://skyfrm.com/ lakin ben sırf kampanya extra programlar yani kafama göre takılıyorum pek şahsi fikir ve düşüncelerime yer vermiyorum. :)

bak bu renkler daha iyi olmuş birde şunu söyleyebilirim bazı yazılar silik ,
tamam alt metin olabilir açıklama anlamında küçük de yazılmış olabilir ama çok silik olmaması lazım :)

Tumblr aslında senin için çok iyi bir yer olabilirmiş bak ben benimkini atayım foto blog genelde :D

http://kibahinata.tumblr.com/

Balonları patlatmaktan kendimi alıkoyamıyorum. :D

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Yani bilmiyorum laptop çözünürlüğünden mi kaynaklanıyor(1366x768) yazı başlıkları dev gibi yani anlık olarak ekranda yine bir 3 yazı gözükmesi gerektiği taraftarıyım. Birde şuna karar vermelisin teknoloji blogumu mu kişisel hayatını konu alan bir blog olarak mı devam etmek istiyorsun eğer teknoloji blogu istiyorsan tema seçimin kesinlikle yanlış, benim blogumda http://skyfrm.com/ lakin ben sırf kampanya extra programlar yani kafama göre takılıyorum pek şahsi fikir ve düşüncelerime yer vermiyorum. :)

aynen bende bazen takılıp kalıyorum onlara :D daha çok vardı da azalttım :D
düşmeden patlatma yarışı yapıyordum kendi kendime :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52

Şimdi aslında şöyle ben aklıma ne gelirse onunla ilgili yazmak istiyorum mesela bu aralar teknoloji olsa bile bi kitap yorumu bi dizi yorumu vb konularda içerikler paylaşmayı planlıyorum fakat teknoloji daha çoğunluklu gibi galiba böyle daha zor oluyor. :) Bende herşey normal gözüküyor bide 3 yazı kısmını anlamadım?

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Şimdi aslında şöyle ben aklıma ne gelirse onunla ilgili yazmak istiyorum mesela bu aralar teknoloji olsa bile bi kitap yorumu bi dizi yorumu vb konularda içerikler paylaşmayı planlıyorum fakat teknoloji daha çoğunluklu gibi galiba böyle daha zor oluyor. :) Bende herşey normal gözüküyor bide 3 yazı kısmını anlamadım?
Yani devamını oku butonu olsa bile dev gibi yer kaplıyor pencereden bakınca 3 tane yazı gözükse yani devamını oku şeklinde daha iyi olur diğer türlü insan daralıyor. :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Yani devamını oku butonu olsa bile dev gibi yer kaplıyor pencereden bakınca 3 tane yazı gözükse yani devamını oku şeklinde daha iyi olur diğer türlü insan daralıyor. :)
Hı şöyle yani "Devamını Oku " üzerinde kalan metinin az olmasını diyorsunuz doğru mu anlıyorum? :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Zaten çok bişi yazmıyor minik bi açıklama çok daha azaldığında tuhaf görünmesin. Bu arada büyük gözükme sorunu sizinle alakalı olabnilir çünkü arkadaşlarımda normalmiş. :)