Blogum Hakkında

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba, bilmengerek.wordpress.com adında bir blog açmış bulunmaktayım. Burada;
1- İndirime girenler
2- Oyunlar
3- Kitaplar
4- Müzikler
5- Mobil konular
6- Nasıl yapılır?
7- Videolar
8- Müzikler
9- Fotoğraflar
10- Özlü sözler
11- Chrome eklentileri
ve gün geçtikçe yeni yazılar paylaşacağım. Açalı birkaç gün oldu, pek bir yazı paylaşmadım fakat yavaş yavaş çoğalacak. İsim konusunda 15-20 dakika aradım bulamadım, şimdilik böyle bir isim buldum. Eğer isim ve slogan konusunda fikirleriniz varsa belirtmenizi isterim. Olumlu veya olumsuz her türlü yoruma açığım. Güncel tutmayı ve tasarımda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Blogumda samimi bir dil kullandım, bir arkadaş gibi yaklaştım, umarım beğenirsiniz. Yazar olmak isterseniz twitter.com/OmerfBabatutmaz ya da omerfarukbabatutmaz@gmail.com'dan bana ulaşabilirsiniz. İyi geceler...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İçi boş olan bloga nasıl yorum yapılırki :) Düşünceler güzel internette en çok hit alan konulardan. Siyah beyaz tema da hoş içerik arttıkça yazılarınıda takip eder okuruz.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İçi boş olan bloga nasıl yorum yapılırki :) Düşünceler güzel internette en çok hit alan konulardan. Siyah beyaz tema da hoş içerik arttıkça yazılarınıda takip eder okuruz.
Wordpress kullanıcısıysan yazar olabilirsin :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Blog hayatında başarılar. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu blog'u kurasım gelıyor ama takipçi olmadan olmuyor be. bide düşünceler için bir site fazla bence.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok güzel alıntı yaparım :D ama yazarlık bana göre degil.
Güzel espri :thumbup: Bunu bir yere yazın. :) Blogun var mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu blog'u kurasım gelıyor ama takipçi olmadan olmuyor be. bide düşünceler için bir site fazla bence.
Takipçi hemen olmaz, bu işler yavaş yavaş.

Blog hayatında başarılar. :)
Sana da :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Galiba hemen hemen her gencin bir web site sahibi olma hayali oluyor.Tabi bir süre sonra işler değişiyor.. :)
Yine de güzel şeyler bunlar.Başarılar.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Direk grafik üstüne site kurcam blog'da neymiş ? :D :D başarılar blog hayatında :D
grafik'e başlayacak arkadaşlar için blog yazabilirsin. :) yardımcı olmak manasında.kötüleme çok yardımım dokunmuştur benim kapatmadan önce. ( hep sorular bir yerden sonra sıkıyor.*hakaretler gelince bıraktım,geç yazınca bir coşuyorlar görmen gerek.)

blog bom boş :) çok başındasın bu yolun.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
grafik'e başlayacak arkadaşlar için blog yazabilirsin. :) yardımcı olmak manasında.kötüleme çok yardımım dokunmuştur benim kapatmadan önce. ( hep sorular bir yerden sonra sıkıyor.*hakaretler gelince bıraktım,geç yazınca bir coşuyorlar görmen gerek.)

Abi sende takip ediyon ha beni :D aynen abi yazdılarmı 1 saat'e cevap atcan başka çaren yok :D ne hakareti :D valla virus yollarım pc lerine :D uzun ince bir yoldayım abi :D başındayım ilerlemeye çalışıyorum bakalım :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Kurup buraya yazayım dedim. Zaten asıl amacım ad ve slogan bulmaktı. Sağolun, birtane çıkmadı :)

biraz daha dolsun da gireriz inş :D
İnş. Dolmasını istiyorsan yazar olabilirsin.

Tasarım yenilendi. Umarım beğenirsiniz. Ayrıca yazar olmak isteyenler omerfarukbabatutmaz@gmail.com veya twitter.com/OmerfBabatutmaz'a başvurabilirler. Her daim açığız. Desteğinizle büyütmek istiyorum bu işi, birkaç kişilik bir grup olursak takipçilerimiz de çoğalır.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
olmak isterdim ama yukardaki konuları sevsem de pek alanım değil. reklamlarına tıklarız girince :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bilirim o viziyonu 40 linkide geçtim indiripte şifreli rar'lar şifreside olmayan rar'lar var bide inşallah yoktur öyle birşey :D 1 kilometre güze güzel iltifat ederim sitene :D
Bizde yalnızca samimi bir dil ve insanların gözatmasını isteyecekleri konular bulunmaktadır. :)

Tema hakkında düşüncelerin nasıl ?