Blogspottan anlayan arkadaşlar bi bakın

ipsizneco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim duyduğuma göre blogspot kaliteli bir ücretsiz web blog hizmeti.Yalnız aklıma takılan şu ben karar verdim blog sitemi reklam yapacağım hem güzel bir reklam.Yalnız şöyle bir şey bu blogspotta da trafik belleği falan filan oluyomu yani belli bir ziyaretçiden sonra kitlenirmi.Sıkıntı yaşarmıyım tşk.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
kendine o kadar güveniyorsan ziyatretçilerin o kadar artacaksa sitene reklam da alırsın, o durumda paralı bir hosta geçersin, bunun için önceden bir domain al, onuda blogspottaki bloguna yönlendir, reklamını aldığın domain üzerinden yap, işler büyürse aldığın adresi yeni hosta yönlendirirsin sıkışma derdin olmaz ;)

ipsizneco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet haklısın reklam da alırsın dedin nasıl alırım kardeş reklamı bu konuda bana yol gösterici bilgiler verebilirmisin google adsense gibiler hariç onları biliyorum.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
kendine o kadar güveniyorsan ziyatretçilerin o kadar artacaksa sitene reklam da alırsın, o durumda paralı bir hosta geçersin, bunun için önceden bir domain al, onuda blogspottaki bloguna yönlendir, reklamını aldığın domain üzerinden yap, işler büyürse aldığın adresi yeni hosta yönlendirirsin sıkışma derdin olmaz ;)

lafı ağzımdan aldın:D:D

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14

Çok güzel anlatmısın kardes ellerine sağlık..

PDesigner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BlogSpot'ta bulunan blogunu dilediğin an kendi hostuna taşıyabilirsin.