Blackberry curve 8520

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaMZeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Turkcellde 400 lira bu telefon. sizce nasıl özellikleri vs. 400 lira değer mi?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kısaca özetliyim. İçinde blackberry ruhunu taşıyan bir telefon. fakat çok fazla birşey beklememek gerek. Ne gibi? şöyle ki 3g yok edge ile internete bağlanabiliyorsunuz, kamerası 2 mp flash yok, ekran çönüzürlüğü çok iyi değil. Bunun yanında wifi filan var gayet hoş tuşları rahat boyutu elverişli bir telefon. Blackberry'nin en alt seviye telefonlarından da diyebiliriz. Fakat bilmeniz gereken birşey blackberry aldığınızda BİS de almanız. Bis nedir ?

Blackberry Internet Service açılımı. Blackberry'nin kendi internet servisi diyebiliriz kısaca. Telefon şirketlerinin normal internet paketleri dışında blackberryler için ayrı paketleride söz konusu. Bis aboneliği deniliyor buna. Bu bis aboneliği turkcell de giriş paketi olarak 6.90 tl. 100 mb interneti kapsıyor fakat wap çıkışı yapamıyorsunuz bu pakette. Şöyleki telefonunuzun internet tarayıcısını açıp da google girerseniz ayıretten ücretlendiriliyor. Bu paket sayesinde facebook, msn, twitter, blackberry massenger, gps ve mail gibi uygulamaları kullananabiliyorsunuz.

Bis almazsam olur mu?

Olur fakat telefonunuzun facebook, msn, twitter, blackberry massenger, gps ve mail gibi özelliklerini kullanamazsınız. ancak facebook ve twitterı wifi üzerinden kullanabilirsiniz.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Wi-Fi ve Q klavyeden başka ahım şahım özelliği olmayan bir telefon için 400 TL. fazla bana göre.. İlla ki marka olsun diyenler için belki cazip gelebilir o kadar..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bir tek tasarımı idare eder. geri kalan tüm özellikleri boş. fiyatını kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum. ayrıca bis olayı bana göre tam bir saçmalık.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende var o cihaz satıyorum 350 tl kullanılmadı kutusunda garantili.. görmek istersen irtibata geçmen yeterli..

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yorumlarınız için teşekkürler. Peki bana Max. 500TL kadar telefon önerebilirmisiniz. Klavyeli tercihimdir.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
e72 al, ne kadar symbian olsada iyi cihazdır..

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ablamda e72 var ben bir türlü sevemedim o telefonu :D

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Şuan Samsung Corby PRO kullanıyorum bir süre daha devam edeyim o zaman.

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bende BlackBerry almayı düşünüyorum.Ancak araştırdığım kadarıyla en az Curve 9300 almak lazım.

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackberry alıcaksanız tercihiniz bold 9800 olmalı bence onun altındakiler pek iş görmez gibi gelio bana 500 tl ye kadar bi cihaz arıyorsanız da eğer nokia c 3 önerimdir

yecevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 seneden fazladır kullanıyorum, her gün aldığıma pişmanım. hele hem avea hem bb vara allah kurtarsın.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayırdır kardeşim :)

--- Mesaj Güncellendi ---

blackberry alıcaksanız tercihiniz bold 9800 olmalı bence onun altındakiler pek iş görmez gibi gelio bana 500 tl ye kadar bi cihaz arıyorsanız da eğer nokia c 3 önerimdir

9800 uzak dur kesinlikle alma :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Yorumlarınız için teşekkürler. Peki bana Max. 500TL kadar telefon önerebilirmisiniz. Klavyeli tercihimdir.

Ben herkese Huwaei ideos x5 tavsiye ediyorum. 570 Civarı yanlız özelliklerine göre en iyisi.
Arkadaş Torch kullanıyor Aynı anda sahibinden sitesine girdik . Açılması 10sn sürdü x5 te , torch hala aramaktaydı.

hocac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben 2 gün önce aldım.Son 2 yıldır eski nokia ve samsunglar özellikle 3310 ve 1100 kullanıyordum şu an rahatım, akıllı telefon özelliklerini temel seviyede kullanan biri olarak bütçeniz yetiyorsa ve illa marka olsun diyorsanız başka birşey aramayın.

- - - Updated - - -

ben 2 gün önce aldım.Son 2 yıldır eski nokia ve samsunglar özellikle 3310 ve 1100 kullanıyordum şu an rahatım, akıllı telefon özelliklerini temel seviyede kullanan biri olarak bütçeniz yetiyorsa ve illa marka olsun diyorsanız başka birşey aramayın.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hızlı stabil bir cihazdır. Ama tabi alt seviye bir cihaz çok şey beklememek gerek. En büyük artısı klavyesi çok rahat. Fakat aynı fiyat düzeyinde Android cihaz almak da mantıklı. HTC ChaCha. hem daha fazla özellik. Hem uygulama. Hem daha üst donanım. Hem de HTC...

LeoMessi1037

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam ben 8520 kullandım,eğer benim gibi uygulama kullanmasını seven ve hemen sıkılan tipte bir insansan kesinlikler 8520'den 2 ay içinde sıkılacaksın ben garantisi dururken 3.ayımda sattım telefonu gittim 3Gs aldım.Hem blackberry'nin uygulama dünyası doğru düzgün değil çoğu ücretli ve 8520'de çalışmıyor bazıları.Yine aynı şekilde uygun tema bulmakta zor.Fakat iPhone öyle değil bir Facebook'a girmek 8520'de farklı,3Gs de farklı :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hocam ben 8520 kullandım,eğer benim gibi uygulama kullanmasını seven ve hemen sıkılan tipte bir insansan kesinlikler 8520'den 2 ay içinde sıkılacaksın ben garantisi dururken 3.ayımda sattım telefonu gittim 3Gs aldım.Hem blackberry'nin uygulama dünyası doğru düzgün değil çoğu ücretli ve 8520'de çalışmıyor bazıları.Yine aynı şekilde uygun tema bulmakta zor.Fakat iPhone öyle değil bir Facebook'a girmek 8520'de farklı,3Gs de farklı :)

yaw anlatmak istediğim I phone 3gs nin ekranı 4 inch bile değil , çözünürlüğü düşük , uygulamaları ücretli , ram miktarı düşük , özellişirtirme yapamıyorsun , 16gb lık fiyatları 1200tl vs vs alternatif olarak S2 yi neden tercih etmesin?

LeoMessi1037

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yaw anlatmak istediğim I phone 3gs nin ekranı 4 inch bile değil , çözünürlüğü düşük , uygulamaları ücretli , ram miktarı düşük , özellişirtirme yapamıyorsun , 16gb lık fiyatları 1200tl vs vs alternatif olarak S2 yi neden tercih etmesin?
Pek online olamadığım için geç cevap veriyorum...
Alternatif olarak S2 tabiiki tercih edilir fakat bence şuan piyasadaki hiçbir telefon iPhone ile kıyaslanamaz tabiiki liderliğini paylaştığı 1-2 marka var.(S2,palm.bb)

Jake Sully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece mesajlaşmak ve internete girmek için almayı planlıyorsanız, ha ayrıca şarjı uzun süre gitsin ve birde marka olsun diyorsanız ideal bir telefon olduğunu söyleyebilirim.