RaMZeN
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Turkcellde 400 lira bu telefon. sizce nasıl özellikleri vs. 400 lira değer mi?
blackberry alıcaksanız tercihiniz bold 9800 olmalı bence onun altındakiler pek iş görmez gibi gelio bana 500 tl ye kadar bi cihaz arıyorsanız da eğer nokia c 3 önerimdir
Yorumlarınız için teşekkürler. Peki bana Max. 500TL kadar telefon önerebilirmisiniz. Klavyeli tercihimdir.
Üstüne 400 daha koy iPhone 3Gs al.
Hocam ben 8520 kullandım,eğer benim gibi uygulama kullanmasını seven ve hemen sıkılan tipte bir insansan kesinlikler 8520'den 2 ay içinde sıkılacaksın ben garantisi dururken 3.ayımda sattım telefonu gittim 3Gs aldım.Hem blackberry'nin uygulama dünyası doğru düzgün değil çoğu ücretli ve 8520'de çalışmıyor bazıları.Yine aynı şekilde uygun tema bulmakta zor.Fakat iPhone öyle değil bir Facebook'a girmek 8520'de farklı,3Gs de farklıneden ?
Hocam ben 8520 kullandım,eğer benim gibi uygulama kullanmasını seven ve hemen sıkılan tipte bir insansan kesinlikler 8520'den 2 ay içinde sıkılacaksın ben garantisi dururken 3.ayımda sattım telefonu gittim 3Gs aldım.Hem blackberry'nin uygulama dünyası doğru düzgün değil çoğu ücretli ve 8520'de çalışmıyor bazıları.Yine aynı şekilde uygun tema bulmakta zor.Fakat iPhone öyle değil bir Facebook'a girmek 8520'de farklı,3Gs de farklı![]()
Pek online olamadığım için geç cevap veriyorum...yaw anlatmak istediğim I phone 3gs nin ekranı 4 inch bile değil , çözünürlüğü düşük , uygulamaları ücretli , ram miktarı düşük , özellişirtirme yapamıyorsun , 16gb lık fiyatları 1200tl vs vs alternatif olarak S2 yi neden tercih etmesin?