Blackberry Bis Paketleri- Tüm Operatörler

şowalye

Profesör
Katılım
10 Eylül 2011
Mesajlar
2,271
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
TURKCELL

Faturalı BIS Full Paket : 19.90 TL /ay *
*1GB limitli, Blackberry Messenger, Facebook,Twitter kullanılabilir. 1GB data sadece Blackberry Apn üzerinden ,wap ve diğer apn den yapılan data alışverişini kapsar. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) kullanılabilir. 10 adet POP3 e-mail tanımlaması yapılabilir. 1GB limit aşılması durumunda 0,000049 TL/KB bedeli üzerinden ayrıca ücret yansıtılır.

Faturalı BIS Giriş Paketi : 9.90 TL /ay**
** 100MB internet, Blackberry Messenger, Facebook,Twitter kullanılabilir. 100MB data sadece Blackberry Apn üzerinden yapılan data alışverişini kapsar, wap ve diğer apn pakete dahil değildir. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) içermez. Sadece 1 adet @TURKCEll.blackberry.com uzantılı mail adresi tanımlanabilir. 100MB limit aşılması durumunda , limit aşımından itibaren 5 kbps hız ile ek ücret yansımadan belirtilen hizmetlerden faydalanılabilir.

Faturasız BIS Full Paket : 19.90 TL /ay (Faturalı ile aynı) (Aylık düşüm yapılır)

Faturasız BIS Giriş Paketi : 9.90 TL / ay (Faturalı ile aynı) (Aylık düşüm yapılır)

Turkcell BIS aboneliği için Turkcell iletişim merkezlerine giderek yada Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ayrıca Turkcell aboneleri, BB1GB ya da BB100MB yazıp, 2222 'ye kısa mesaj göndererek, istedikleri BB internet paketine sahip olabilirler. Detaylı bilgi için , http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/BlackBerry-Bold-9790.aspx

VODAFONE

Faturalı Sınırsız BIS paketi : 16.90 TL /ay *

*Bu tarife de Blackberry APN yi kapsayan sınırsız data kullanımı sağlanabilir. Blackberry Messenger kullanabilir, VLM kullanabilir, Facebook, Twitter kullanabilir, 10 adet POP3 e-mail entegrasyonu sağlayabilirsiniz. Wap ve diğer Apn kullanan program uygulama v.s. ler için ayrıca ücret alınır. Örneğin youtube izleyemez, bazı radyo ,tv v.s. uygulamaları için de extra ücret yansır.

Faturasız BIS paketi : 6.90 TL / ay**

**Faturalıdan farklı olarak hemen herşey aynı olmakla beraber 100MB adil kullanım limiti vardır, limit aşılması durumunda , limit aşımından itibaren 96 kbps'ye kadar olan hız ile Faturalı da belirtilen hizmetlerden ücret yansımadan faydalanılabilir.

Vodafone BIS servisine abone olmak için Vodafone Cep Merkezine gidebilir yada Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için http://www.vodafone.com.tr/Internet/Vodafone-BlackBerry-Data-Servisi.php?default_id=BlackBerry-Data



AVEA

Faturalı Sınırsız BIS paketi : 32.68 TL / ay *
* Sınırsız paket de BB Apn den sınırsız data kullanımı sağlar. Blackberry Messenger , Facebook ve belirtildiği gibi BB Apn ile çalışan uygulamaları sınırsız kullanım sağlar. Cihazın modem olarak kullanılması ve diğer apn ler için 4Gb limit bulunmaktadır.

Faturalı Sınırlı BIS paketi : 15.48 TL / ay **
** Sınırlı pakette wap ve internet apn’leri pakete dahil değildir. 2MB limit vardır. Limit aşımında ki data kullanımları için ücretlendiriliyor.

Faturasız BIS paketleri :
1) BB Özgür Paket : 16 TL / ay
Bir adet kişisel mail tanımlayabilir, anlık ve sosyal mesajlaşma uygulamalarını kullanabilir, 1 GB limit dahilinde wap, internet ve blackberry apnler kullanılabilmektedir. ABONE BB 1GB yazıp 5555 e sms göndererek abone olunabilir.

2) BB ekonomik Paket : 9 TL / ay
Özgür paketten farkı 250 MB limit olması, ayrıca kişisel E-Posta tanımlama yapılamıyor. ABONE BB 250MB yazıp 5555 e sms göndererek abone olunabilir.

3) BBM Paketi : 5 TL / ay
Sınırsız BBM kullanımı sağlar, tarayıcı kullanımları ücrete tabidir. Kişisel E-Posta tanımlaması yapılamıyor. ABONE BBM yazıp 5555 e sms göndererek de abone olunabilir.


Avea BIS servisine abone olmak için Avea noktalarına gidebilir, yada Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için, http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/blackberry_bireysel.shtml?pagemenu=3glinet.cepten.blacberry



kaynak: Alıntı
 

JBoND

Asistan
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
324
Reaksiyon puanı
9
Puanları
18
3 senedir Turkcell'in BIS paketini kullanıyorum hizmet olarak gayet memnunun lüzumsuz 4GB mega paket vardı onu kaldırmışlar giriş ve full paket kalmış. Full paket bütün özellikleri kullanmak için yeterli bütün ihtiyacınızı görüyor 19.9TL diğerlerine göre makul kalıyor
 

şowalye

Profesör
Katılım
10 Eylül 2011
Mesajlar
2,271
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Bende turcel geçerim blackberry bıs paketi için
 

istemiyabgu

Öğrenci
Katılım
8 Aralık 2012
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
selam ben de turkcell e hattı mı taşidım bis paketi aldım daha yeni acaba wi-fi üzerinden internette dolaşım bis paketinin kotasından düşürüyor mu cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 

asanada

Öğrenci
Katılım
21 Şubat 2011
Mesajlar
41
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar konunun değiştirilmesi gerekiyor. 19.10.2012 tarihiyle wap ve diğer apn'yi de içeriyor artık.

Çünkü konuda yazanla Turkcell sayfasında yazan farklı...

BlackBerry 100 MB Giriş Paketi (Hazır Kart'lı+ Faturalı) Paket içeriği: 100 MB BlackBerry apn, internet apn ve wap üzerinden data transferini, 1 adet "turkcell.blackberry.com" uzantılı eposta tanımlayabilme, internet, BlackBerry Messenger (BBM), uygulama pazarına (BlackBerry App World) giriş, sosyal ağ uygulamalarına ( Facebook, Twitter, vb) girişi kapsar.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel...ckBerry-Aylik-internet-Paketi-Kampanyasi.aspx
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
konu çok eski ama...
bişey sorucam. 1gb bis paketi tune -in radyo ya yetermi?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamınaleyküm kardeş bende bugün bis paketi yaptım eğer bis yapmadan önce ınternetın varsa ve sen bıs te ınternette alınca bıs'in internetı bıttıgınde senın pakettekı ınternete gecıyor :):):):)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaslar merak ettiğim olay şu; şimdi ben bis yaptım diyelim bu internet paketi yerine mi geçiyo. yani bis paketiyle tarayıcıdan felan da girebilir miyim yoksa ayrıca internet paketim olması gerekli mi ?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 gb bis paketi bb bold 9900 için yeterli olmuyor. fatura günü dolmadan net paketi sona eriyor.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
mobil şebekeni wi-fiden bağlanınca kapatman gerekiyor ben turkcellken bi turkcell bayisine sormuştum normaldir öyle olur dediler
 

bayandunyali

Öğrenci
Katılım
11 Ekim 2014
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bis paketi olmadan pek yapılamayan şey yok aslında , teşekkürler Avea'yı deneyeceğim sadece Twitter uygulaması için :)
 
Üst