BlackBerry ve Gsm operatörü seçimi hakkında tavsiyeleriniz?

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba;

Sadece BBM, Facebook Messenger, Whatsapp ve e-postalarımı kontrol etmek için BlackBerry almak istiyorum. Mümkünse wifi desteği de olması yararıma olacaktır. Fiyatlara baktığımda 8520 300TL, 9300 440TL ve 9320 460TL olarak görünüyor. Sizce hangi model işimi görür? Ayrıca sadece BlackBerry'de kullanmak üzere yeni bir faturasız hat almayı düşünüyorum kısaca yaptığım araştırmaya göre sanırım vodafone'un aşağıdaki linkte bulunan tarifesi hem sınırsız internet ve bbm hizmeti sağlıyor hemde fiyat olarak en uyguna geliyor.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Vodafone-BlackBerry-Data-Servisi.php?&icmp=mdd_bbdataservisi

Belki duruma göre üstüne uygun bir konuşma paketi de alabilirim.

Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirlerse sevinirim.

Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bugun sadece internette takılmak whatsapp falan kullanmak için 8520 aldım 2.el gayet güzel stabil bence yeterli olucaktır

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o yazdığın aletler arasında en iyisi 9320 flashıda var ayrıca ve blackberry 7 işletim sistemi mevcut faturasız hat ise 6.90 tl ye 100 mb sınırsız diyor ama bi app worlde girince bile kontür gidiyor ama ben olayı çözdüm gelişmiş ayarlar - sistem ayarları ordan WAP2 TRANSPORT bunları siliyosun böylece telefon sadece bis internet paketinden giriyo internete istediğini yap kontür gitmez en iyisi vodafone 6.90 tl olan WAP2 Transport olayınıda araştırmalarım sonucu vodafone forumda adamın biri yazmıştı bana ait değil yani başka sorun varsa cevaplarım

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
o yazdığın aletler arasında en iyisi 9320 flashıda var ayrıca ve blackberry 7 işletim sistemi mevcut faturasız hat ise 6.90 tl ye 100 mb sınırsız diyor ama bi app worlde girince bile kontür gidiyor ama ben olayı çözdüm gelişmiş ayarlar - sistem ayarları ordan WAP2 TRANSPORT bunları siliyosun böylece telefon sadece bis internet paketinden giriyo internete istediğini yap kontür gitmez en iyisi vodafone 6.90 tl olan WAP2 Transport olayınıda araştırmalarım sonucu vodafone forumda adamın biri yazmıştı bana ait değil yani başka sorun varsa cevaplarım

Cevabın için teşekkür ederim. Bir yerde BBM, Facebook, MSN, Twitter, BB AppWorld'den uygulama indirme ve sınırsız internet kullanımı dışında internet tarifesinden ücretlendirilir deniyor. Buna göre Whatsapp kullanımım ayrıca mı ücretlendirilir?

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim dediğim şekilde silersen istediğin uygulamayı indir kur kontürün gitmez yalnız trt uygulaması kanal izlemek için öyle ve radyo programlarında wifiye bağlanman şart ama dediğin programlarda ve whatsappta dediğim gibi yaparsan sıkıntı olmuyor bizzat kullandım ilk önce bis paketi alıyosun telefonuna mesaj geliy blackberry kayıt diye ondan sonra silmeni tavsiye ederim sonra bi app worlde denemelik gir çık kontürünü kontrol et istersen birde silmeden gir çık bak gör kontürün gidicektir zamanında benim çok gittiği için bu işi çözdüm :D