BlackBerry 9800 Torch

yamuk31

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunu düşünüyorum ama aldığım fiyatına değer mi ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
benimde gönlümde 9900 var ama çok pahalı.. akıllı telefonlara yanaşamıyorum şarj sorunundan dolayı.. blackberry modellerinin şarjı ne kadar gidiyor normal kullanımda?

yamuk31

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dokunmatigi filan erken bozulmasın ?

yoğun kullanım her akıllı telefonda olduğu gibi 1 gündür.

maxirabit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değmez hatta uzak dur derim,eğer bir işte çalışmıyorsanız personel-patron olayı falan yoksa bulaşmayın bile derim. Neden mi? O telefonu verimli olarak kullanmak için bir adet bis paketi alıcaksınız hatta normal internet paketiniz var ise bb de çokta işe yaramayacaktır. Bis paketi aldığınız zaman bu paketlerin fiyatı farklıdır,kullanış amacınıza göre tabi. Paketi almazsanız o telefonun bb mi yoksa çin malı bir telefon mu olduğunu sanarsınız:D Eğer çok mesajlaşan,bir işte çalışan iş gereğide e-postalarla çok ilgili olan biriyseniz tabiki alın derim ama uygulama için alıcaksanız ve internet içinse bb'yi aklınızdan çıkarın derim:)

yamuk31

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değmez hatta uzak dur derim,eğer bir işte çalışmıyorsanız personel-patron olayı falan yoksa bulaşmayın bile derim. Neden mi? O telefonu verimli olarak kullanmak için bir adet bis paketi alıcaksınız hatta normal internet paketiniz var ise bb de çokta işe yaramayacaktır. Bis paketi aldığınız zaman bu paketlerin fiyatı farklıdır,kullanış amacınıza göre tabi. Paketi almazsanız o telefonun bb mi yoksa çin malı bir telefon mu olduğunu sanarsınız:D Eğer çok mesajlaşan,bir işte çalışan iş gereğide e-postalarla çok ilgili olan biriyseniz tabiki alın derim ama uygulama için alıcaksanız ve internet içinse bb'yi aklınızdan çıkarın derim:)
çok yardımcı oldun saol bende öyle düşünüyordum ama hep önemsiz gördüm ama gerçekten de dış görünüşüne aldandım galiba.