Black Desert Online Açık Beta - Önerileriniz?

Varudurinu Neresu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Black Desert Online'ın kapalı betasını çok oynama fırsatı bulamamıştım, açık beta ise bugün başladı ve oyunu indirdim. Başlayacağım ancak oyunda ne yapabilirim, ne edebilirim şimdilik pek bir fikrim yok. Oyuna dair önerileriniz var mıdır? Hangi class'a göz atmamı özellikle önerirsiniz, oyuna başladığımda neler yapmalıyım vs vs

DogukanT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende oyuna başlamayı düşünüyorum ama benim görüşüm en önemlisi önceden bi RPG oyun geçmişinin olması lazım eğer varsa çok rahat oyunu çözersin gibime geliyor oyun hayatının öncesinde illahaki Metin2 veya Knight Online gibi oyunlar oynamışsındır diye düşünüyorum.Eğer oynamadıysan oyunun rehber videolarını izlemeni tavsiye ederim.Hangi classsa göz atmalısın sorusuna gelince şövalye(savaşcı) oyunda nası geçiyor bilmiyorum ama kılıçlı arkadaşlar genellikle yeni başlayanlar için kolay oluyor diye biliyorum ama yok ben cidden bu oyunu biliyorum oynucam felan diyorsan büyücü mü elf mi ne var ondan başlamanı tavsiye derim hem güçlü hem eğlenceli hemde zordur Büyücü(Elf) classı inşallah aklına bir şeyler sokabilmişimdir :)