BKM Mutfak'a sıkı bir rakip geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
peker_acikalin_k.jpg

"Bana Bunlarla Gel" ilk bölümüyle kahkahaya doyuruyor!...

Başrollerini Günay Karacaoğlu, Peker Açıkalın, Vural Çelik, Akasya Asıltürkmen ve genç yeteneklerin paylaşacağı Bana Bunlarla Gel’de yer alan skeçler, gerçek tiyatro sahnesinde, seyirciler önünde sahneleniyor.

Kahkahanın müzik ve dansla harmanlandığı şovda, güncel olayların yanı sıra, hiç bir zaman komedinin gündeminden düşmeyen olaylar sergilenecek olan Bana Bunlarla Gel’in ilk haftaki skeç konularından bazıları ise şöyle;

Geçtiğimiz hafta sadece internette yayınlanan “Tıkla Bana” adlı şarkıyla izlenme rekoru kıran Vural Çelik’in canlandırdığı “Son Arabeskçi”. Cep telefonlarımızın zil seslerinin olmadık yerlerde çalarak bizi düşürdüğü durumların anlatıldığı “Merhumu Nasıl Bilirdiniz?”, Hastalarını müşteri gibi gören bazı doktorların hicvedildiği “Doktor Civanım”, Yiyecek bir ekmek bile bulamayan işsiz bir vatandaşın Güzel Sanatlar Fakültesi’nde çıplak model olmasının anlatıldığı “Aç Model”, Kezban’ın başlık parasını ihale usulüyle artıran Şeko Dayı’nın anlatıldığı “Kezban İhalesi”,

Marketlerde ilaç satılması kararından sonra neler olabileceğini mizahi bir dille anlatan “Marketzane”, Şehirde yaşayanlarla köyde yaşayanların aralarındaki farklılıkları konu edinen “Dağcı Ne Ki?”, Türk insanının sigara içmemesi için sigara paketlerine daha ne kadar caydırıcı yazılar yazabiliriz diye toplanan yetkilileri anlatan “Sigara Sağlığa Zararlıdır”,

Yetenek yarışmalarına değişik ve mizahi bir bakış atan “Kabiliyetsizsiniz Türkiye”.

“Bana Bunlarla Gel” 17 Şubat’ta Star TV ekranlarında.

KAYNAK

Vural Çelik'in rekor kıran videosu.

http://forum.shiftdelete.net/komik-video/131147-vural-celik-tikla-bana-son-arabeskci.html

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bakalım ne kadar başarılı olacak

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Al gülüm ver gülüm diye de bişi var tam bi BKM çakması.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Son arabeskçiye bittim. :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629