Bizkackisiyiz derneği üyeleri kaza geçirdi 2 ölü

WaterBoy

Profesör
Katılım
24 Eylül 2007
Mesajlar
2,751
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
gp_228903.jpg


İzmir'den bir toplantıya katılmak üzere Bursa'ya gelen ''Bizkaçkişiyiz Derneği'' üyelerinin içinde bulunduğu minibüsün elektrik direğine ve refüj bariyerlerine çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

BURSA - İzmir'den bir toplantıya katılmak üzere Bursa'ya gelen ''Bizkaçkişiyiz Derneği'' üyelerinin içinde bulunduğu minibüsün elektrik direğine ve refüj bariyerlerine çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Süleyman Çiçek yönetimindeki 35 AR 8357 plakalı minibüs, Bursa-İzmir kara yolunun 19. kilometresindeki Görükle beldesi yakınlarında, yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tekrar yola giren ve bu kez refüj bariyerlerine çarptıktan sonra devrilen minibüs, yan yatmış halde yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kazada, emekli polis memuru ve derneğin Torbalı İlçe Temsilciliği görevlisi Mehmet Yılmaz (51) ile Menderes ilçe yöneticilerinden Ali Kızıltaş (54) kaza yerinde yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Derya Uzun (36), Semra Özcoşanlar (57), Osman Eren (59), Gülsüm Şenbay (59) Atilla Ayık (47), Elçin İnce (31), Yeşim Onay (40), Emine Yazıcı (45), Sinan Bora Karabulut (32), Barış Melengeç (28) ve Fatma Selva Sunan Taşoğlu (45) Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Osman Eren'in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Dernek üyelerinin, Bursa Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) tarafından Görükle beldesinde düzenlenen ''Kooperatifçilik nedir? Eğitim Kooperatifçiliği ve ÇEK Modeli'' konulu toplantıya katılmak üzere İzmir'den geldikleri, kazanın toplantının yapılacağı beldeye giderken meydana geldiği öğrenildi.

''Bizkaçkişiyiz Derneği'' İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, dernek üyelerinin sabaha karşı yola çıktıklarını, kaza haberini duyunca şok olduklarını söyledi.

ONLARIN AZİZ HATIRALARINA SAYGI İÇİN BU PROGRAMIN TAMAMLANMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM''
Bizkaçkişiyiz Platformu Kurucusu Tuncay Özkan, Bursa'daki bir toplantı için İzmir'den gelen derneğin üyelerini taşıyan minibüsün devrilmesiyle meydana gelen 2 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazayı duyunca çok üzüldüklerini bildirdi.

Bursa Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) tarafından kooperatifin Görükle beldesindeki merkez binasında düzenlenen ''Kooperatifçilik nedir? Eğitim Kooperatifçiliği ve ÇEK Modeli'' konulu toplantının açılışında konuşan Özkan, Bursa'ya gelirken çok kötü bir haber aldıklarını, toplantı için İzmir'den gelen grubun kaza geçirdiğini öğrendiklerini söyledi.

Kazaya ilişkin toplantıya katılanlara bilgi veren Özkan, kazada Torbalı İlç Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yılmaz (51) ile Menderes ilçe yöneticilerinden Ali Kızıltaş'ın (54) hayatını kaybettiğini, yaralıların da tedavilerinin sürdüğünü bildirdi.

Özkan, yaralıların durumlarının iyi olduğunu, sadece parmağında sorun olan bir arkadaşlarına plastik cerrahi uzmanlarının müdahale ettiğini kaydetti. Kazanın minibüs sürücüsünün direksiyon başında uyumasından kaynaklandığı yönünde bilgi aldıklarını anlatan Özkan, yaşamını yitiren dernek üyelerinin cenazelerine katılacaklarını belirtti. Özkan, ''hepimiz orada olacağız. Çok üzücü bir durum. Başımız sağ olsun. Söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum. Arkadaşlarımız bu toplantı için güle oynaya Bursa'ya geliyorlardı. Onların aziz hatıralarına saygı için bu programın tamamlanması gerektiğini düşünüyorum. Ancak, toplantının kesilmesi veya başka bir fikri olan varsa, bu görüşü çok saygıdeğer buluruz, ama benim görüşüm toplantının devam etmesinden yana'' diye konuştu.

Tuncay Özkan'ın kürsüden konuşmasının ardından Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı şehitleri ve bugünkü kazada yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okunduktan sonra toplantıya geçildi. (A.A)

Kaynak Gazeteport http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_228830
___________________

Allah Rahmet eylesin...
 

Ottomans1453

Asistan
Katılım
10 Haziran 2008
Mesajlar
173
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Üzüldüm desem yalan olur ama Allah şifa versin sonuçta bir can ve " yaradılanı severim yaradandan ötürü"
 

WaterBoy

Profesör
Katılım
24 Eylül 2007
Mesajlar
2,751
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Ottomans1453 dedi ki:
Üzüldüm desem yalan olur ama Allah şifa versin sonuçta bir can ve " yaradılanı severim yaradandan ötürü"
Çok iyi
 

berckai

Profesör
Katılım
17 Mayıs 2008
Mesajlar
2,394
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
biz kaç kişiyiz 1.279.599-2

site öyle diyor
 

Alemci_Dayı

Profesör
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
1,532
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
Kazada vefat eden insanlarımıza ALLAH'tan rahmet dilerim .. Kederli ailelerine ve dostlarına sabırlar dilerim %( ... Kazada yaralananlar için ALLAH'tan acil şifalar dilerim ..

 

PcMaSTeR

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
ALLAH c.c Vefat Edenlerin taksiratını affetsin,rahmet eylesin ve ,Yaralılarada Acil şifalar ihsan eylesin...
 

tertunc

Dekan
Emektar
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
7,204
Reaksiyon puanı
21
Puanları
218
‘Bizkaçkişiyiz’ kaza yaptı: 2 ölü, 11 yaralı
İzmir’den bir toplantıya katılmak üzere Bursa’ya gelen “Bizkaçkişiyiz Derneği” üyelerinin içinde bulunduğu minibüsün elektrik direğine ve refüj bariyerlerine çarptıktan sonra devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Süleyman Çiçek yönetimindeki minibüs, Bursa-İzmir karayolunun 19. kilometresindeki Görükle beldesi yakınlarında, yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle tekrar yola giren ve bu kez refüj bariyerlerine çarptıktan sonra devrilen minibüs, yan yatmış halde yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Kazada, emekli polis memuru ve derneğin Torbalı İlçe Temsilciliği görevlisi Mehmet Yılmaz ile Menderes ilçe yöneticilerinden Ali Kızıltaş kaza yerinde yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Derya Uzun, Semra Özcoşanlar, Osman Eren, Gülsüm Şenbay, Atilla Ayık, Elçin İnce, Yeşim Onay, Emine Yazıcı, Sinan Bora Karabulut, Barış Melengeç ve Fatma Selva Sunan Taşoğlu, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan Osman Eren’in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Dernek üyelerinin, Bursa Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) tarafından Görükle beldesinde düzenlenen “Kooperatifçilik nedir? Eğitim Kooperatifçiliği ve ÇEK Modeli” konulu toplantıya katılmak üzere İzmir’den geldikleri, kazanın toplantının yapılacağı beldeye giderken meydana geldiği öğrenildi.

“Bizkaçkişiyiz Derneği” İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, dernek üyelerinin sabaha karşı yola çıktıklarını, kaza haberini duyunca şok olduklarını söyledi.


web sitesinden.
 

kracker

Öğrenci
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
96
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ottomans1453 dedi ki:
Üzüldüm desem yalan olur ama Allah şifa versin sonuçta bir can ve " yaradılanı severim yaradandan ötürü"

Felsefik yaklaşımla kalmayıp derinlere dalmıs. Tebrikler durmak yok!
 
Üst