Bizim Okul'a Milli Eğitim'den ayar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
3bd_dd9b2.jpg

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız

Dr. Muammer Yıldız ‏@DrMuammerYildiz Bizim Okul dizisin yapımcısı usta yönetmen Türker İnanoğluyla görüştüm. Diziyle ilgili yapılan eleştirilerden müteessir olmuş.++

Dr. Muammer Yıldız ‏@DrMuammerYildiz
++Diziye yapılan eleştirileri önemsediğini ve konsepte değişiklikler yapacağını söyledi.iyi örneklerlerden hareketle bir dizi bekliyoruz.++

http://forum.shiftdelete.net/diziler/302838-bir-gecede-1689-sikayet-alan-dizi.html

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hiç sevemedim bu diziyi.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şöyle bir gözattım. bu kadar basit, bu kadar seviyesiz bir dizi olamaz. hababm sınıfından çalıntı sahnelerle iş yaptıklarını zannediyorlar.

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D eee taksiciden ögretmen yapmıslar :D insanlar nasıl oynayacagını bilememiştir :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Pis Yedili'ye bir ayar yok mu? :P

Dizi değil, Fashion TV mübarek. :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
O kadar itici ve sevimsizler ki.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Neredeyse akasya durağı daha iyiydi diyeceğim de dilim varmıyor :D

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
:) Nasıl bir devlet teşkilatıdır. Tüm bürokrasi "AYAR" üzerinden yürüyor.

aşçı uşağa uşak bahçıvana bahçıvan şöföre sonra hepsi şöföre

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ne zaman yayına girdi, ne zaman şikayet aldı? Hiç haberim yok! :D

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Türk öğrencilerini bozan diziler. Hayat Bilgisi ile başladı bu furya. Öğrencilerin kıyafet sorunu bu dizi ile başladı. Arka Sıradakilerle devam etti. Şimdi Alia nın dediği gibi Pis Yedili denen zırzop filmle son noktayı koydu. Bir dizideki tüm kız öğrenciler manken gibi olup, heps mi mini giyer arkadaş.

Liseli kızlarımızın kıyafetler rezil durumda. Yasak olmasına rağmen kimse de bişey yapmıyor. Yapanıda çağ dışı olmakla suçluyorlar.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kimse kusura bakmasın ama şuanki eğitim çoğu lisede o dizideki kadar seviyeli bile değil. belki olaylar abartı ama gerçektekiler dahada seviyesiz.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Türk öğrencilerini bozan diziler. Hayat Bilgisi ile başladı bu furya. Öğrencilerin kıyafet sorunu bu dizi ile başladı. Arka Sıradakilerle devam etti. Şimdi Alia nın dediği gibi Pis Yedili denen zırzop filmle son noktayı koydu. Bir dizideki tüm kız öğrenciler manken gibi olup, heps mi mini giyer arkadaş.

Liseli kızlarımızın kıyafetler rezil durumda. Yasak olmasına rağmen kimse de bişey yapmıyor. Yapanıda çağ dışı olmakla suçluyorlar.

Hiç hababam sınıfını izlemedin galiba:)

Ama anlaşılan senin derdin üniformayla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Saçma bi yorum olmuş..

Şaşırttın beni!!

Genelde ne zmn saçma yorum görsem altında senin beğenin oluyor çünkü.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Harbidende bu dizi bana Akasya durağı ile adı şu an aklıma gelmeyen bi' diziyi anımsatıyor.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yorumlarınıza inanamadım :O Böyle güzel bir kurgu, görüntü yönetmenin kalite kokan çekimleri, oyuncuların profesyonelliği, cast ekibinin ciddi bir çalışması var. Dizi çok harikaaaa...

Allam bana bişeyler oluyor :D

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
En iyi lise dizisi Hayat bilgisiydi onu hiç kaçırmadan izledim hatta tekrarlarını hala izlerim :) Ama arka sıra olsun ps yedi olsun bunlar liseli kavramını değiştirdi :) Mini mini etekler vs.
Keşke lise dizileri hayat bilgisi ile tadında son bulsaydı :P

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
absürt tek kelimeyle ..al birini vur ötekine erkekler eşşek kadar adam kızlar 3 senelik evliler gibi duruyor madem bu konseptte bir dizi cekiyorsun salak salak tipleri ne koyuyorsun kadroya..adam akıllı bişy yap ..ama yok el kamerasıyla dizi cek daya kanala kanalda milllete dayasın siz cebinizi kolay yollu doldurun..hayır bide cıkıp set cok yogundu yoruluyoruz falan demiyolarmı la sanki matrix cekiyolar :)