Biz bu haltı niye yedik?

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
evet onlarca şehit verdik gözlem noktalarında bir sürü can kaybı yaşandı

şu an ateşkesle o gözlem noktalarından vazgeçtik, şimdi soruyorum

madem vazgeçecektiniz (doğru olanda buydu) neden onlarca askerimizin ölmesini beklediniz?, neden ısrarla askerlimizi hava desteği olmayan bir yerde aylarca beklettiniz ?

onca şehide gerek varmıydı ? ne için öldüler şimdi ne anlamı kaldı o noktalarda ölmelerinin ?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
ya biri şu çocuğu sustursun allah aşkına.

cb'nin girme sebebi zaten bariz açık. bin defa da anlattık. anlamak istemiyor yada anlayacak yerleri tıkalı. ya bunu da geçtim;
daha dün "savaş bitsin" , "şehit vermeyek" diyen çocuk şimdi" niye onca şehit verdik" diyor. insanları provoke eden bu zatı şahaneye birşeyler yapılsın. tutalım beyin sarsıntısı resimlerini bir yere asalı heryere örnek olsun ne bileyim.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Bu haltı böyle provokasyonlara göz yuman SDN yönetimi yedi.
Anlaşmadan ne çıkmasını bekliyordun acaba? Biz ne için oradayız anlamadınız mı diyeceğim ama zaten biliyorsunuz. Ve bütün bu provokasyon başlıklar da bunun için.
Kaybettiniz dostum.
Yeni planlarla gelin.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bu haltı böyle provokasyonlara göz yuman SDN yönetimi yedi.
Anlaşmadan ne çıkmasını bekliyordun acaba? Biz ne için oradayız anlamadınız mı diyeceğim ama zaten biliyorsunuz. Ve bütün bu provokasyon başlıklar da bunun için.
Kaybettiniz dostum.
Yeni planlarla gelin.
Hit meraklısı oldukları içindir. Bu zat sürekli iftira atıyor bazen doğru konuşuyor sorun değil. Sorun forum hareketleniyor diye yönetimin bunu göz ardı etmesi.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Sayın forum yönetimi.su vatan ve din düşmanı şahıs a artık bir dur deyin.pkk açıklama yapsa onu da savunacak.su sıralar partiler üstü bir durumdayiz fakat bu şahıs bildiğin ülkeye düşman,paylaşımları hep.o yönde.insanlari tahrik ediyor.islama etmediği alaycı yazı kalmadı,vatana etmediği söz kalmadı.sabrimiz da bir yere kadar.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Konunun yönetim ile alakasını açıklar mısınız? Ben pek siyasetten anlamadığım için soruyorum.
Üyenin mesajı yanlış yada doğru onu düzeltmeniz gerekirken yönetime atıfta bulunuyorsunuz. Doğruluğunu sizler teyit edip üyenin yanlışını düzelteceksiniz.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Konunun yönetim ile alakasını açıklar mısınız? Ben pek siyasetten anlamadığım için soruyorum.
Üyenin mesajı yanlış yada doğru onu düzeltmeniz gerekirken yönetime atıfta bulunuyorsunuz. Doğruluğunu sizler teyit edip üyenin yanlışını düzelteceksiniz.
Şahısın açtığı konuları ve yazdığı mesajları moderatörler hiç mi takip etmiyor ? İslam ile alay,hükümet diye devlet düşmanlğı içeriyor bütün yazıları.Bildiğin provokatör.Adamın neresini düzelteyim ben.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Şahısın açtığı konuları ve yazdığı mesajları moderatörler hiç mi takip etmiyor ? İslam ile alay,hükümet diye devlet düşmanlğı içeriyor bütün yazıları.Bildiğin provokatör.Adamın neresini düzelteyim ben.
Bölüm yetkilisi arkadaşımız zaten tüm mesajları ve konuları elinden geldiğince süzmeye çalışıyor. Eğer içerisinde "halelen" birisine yada kuruma hakaret varsa lütfen rapor ediniz gereğini arkadaşlarımız gerçekleştirecektir.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Sayın @Creative,
Arkadaş bariz şekilde yapmıyor zaten, apaçık kendini ifşa edecek nitelikte değil. Sürekli olarak muhalefet olsa da sorun değil. Ama vatan, din ve toplulumuz için tüm değerlere etek altından sallıyor. Sanıyorum sizin bir deyiminizi görmüştüm başka bir başlıkta. Aynı o şekilde direkt olarak saldırmıyor Türkçesi ile yol açıyor. Savaşta değilken savaş çığırtkanlığı, askerler başka bir yerdeyken direkt eleştiri, ateşkes olunca niye şehit verdik, esed haklı bir insan biz yanlışız. Hep aynı sözler. Gerçekten bir savaşta olsak bile birlik olmamız gereken yerde, ayrıştırıcı yazılar yazıyor.

Siyaset okumanıza gerek yok ki ? Devletin başına geçin demiyoruz sonuçta. Ama forumun başındasınız. Madem devleti değil forumu yönetiyoruz en azından ince konularda ince sınırlar çizelim. Ben bir kere bile o kategorideki moderatörün yazısını, uyarısı görmedim. Kuralları da sadece o kişi mi koyuyor ? Neye göre kime göre ?

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Sayın @Creative,
Arkadaş bariz şekilde yapmıyor zaten, apaçık kendini ifşa edecek nitelikte değil. Sürekli olarak muhalefet olsa da sorun değil. Ama vatan, din ve toplulumuz için tüm değerlere etek altından sallıyor. Sanıyorum sizin bir deyiminizi görmüştüm başka bir başlıkta. Aynı o şekilde direkt olarak saldırmıyor Türkçesi ile yol açıyor. Savaşta değilken savaş çığırtkanlığı, askerler başka bir yerdeyken direkt eleştiri, ateşkes olunca niye şehit verdik, esed haklı bir insan biz yanlışız. Hep aynı sözler. Gerçekten bir savaşta olsak bile birlik olmamız gereken yerde, ayrıştırıcı yazılar yazıyor.

Siyaset okumanıza gerek yok ki ? Devletin başına geçin demiyoruz sonuçta. Ama forumun başındasınız. Madem devleti değil forumu yönetiyoruz en azından ince konularda ince sınırlar çizelim. Ben bir kere bile o kategorideki moderatörün yazısını, uyarısı görmedim. Kuralları da sadece o kişi mi koyuyor ? Neye göre kime göre ?
Benim yerime çok güzel yazmissiniz.direk kendini belli etmiyor kendini işte.alttan alttan yapıyor.bu forumda siyaset konularında daha öncede hep biz şikayet edince müdahale edildi ve bu yüzden bir moderetorun bile yetkisi alındı.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
hayatı provokasyon ile geçmiş adamlar bana provokatör diyor.

çıkıp yalanlayamıyorsunuz konudaki mesajı, gayet haklı bir soru var, madem ateşkes yapacaktınız madem oraları devredecektiniz, peki biz niye o kadar şehit verdik ? ne için öldüler ?

soru basit ha cevap veremeyip ad hominem yapmanız absürt, islama veya devlete hakaret ettiğim tek mesajım yok

reaya olmayın onurlu ve dürüst olun

aksi halde ben çobanım sizde güttüğüm reayamsınız diyenlerin peşinde aklınızı kiraya verirsiniz

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Merhaba, söz konusu uyarı almama konusunda sizlerin görmediği bir kısım var dostlar. Uyarı sistemini üyelerin sizler göremezsiniz, sadece yetkili arkadaşlarımız görebilirler.

Size örnek olarak aşağıda göstermiş olduğum bir üyenin uyarı puanları gözükmekte;

msedge_RwOpMcNtCI.png

Sizler bunu göremediğiniz için üyelerin uyarı almadığını düşünüyorsunuz, aslında arka sokaklarda bunlar konuşulurken yönetim ekibimizde ki arkadaşlarımız yine söylediğim gibi tüm mesajlarınızı ve konularınızı süzgeçten geçiriyorlar.

Sanmayın ki biz buralarda değiliz, atmış olduğunuz her adım takip altında dostlar. :cool:

Sadece benim kızdığım nokta bir birinizin kalbini boş yere kırıyorsunuz, bu dünya ne size kalacak nede bize..

Farklı bir konu yada görüşünüz olursa özel mesajım her kişiye açıktır. Şuana kadar her mesajınıza cevap vermeye çalıştım, bundan sonra da cevap vereceğim değişen bir şey olmayacak..

Saygılarımla.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
hayatı provokasyon ile geçmiş adamlar bana provokatör diyor.

çıkıp yalanlayamıyorsunuz konudaki mesajı, gayet haklı bir soru var, madem ateşkes yapacaktınız madem oraları devredecektiniz, peki biz niye o kadar şehit verdik ? ne için öldüler ?

soru basit ha cevap veremeyip ad hominem yapmanız absürt, islama veya devlete hakaret ettiğim tek mesajım yok

reaya olmayın onurlu ve dürüst olun

aksi halde ben çobanım sizde güttüğüm reayamsınız diyenlerin peşinde aklınızı kiraya verirsiniz
@Creative mesela burada alenen aşağılama var.simdi ben buna anladığı dilden mi konusayim,yoksa susayım mi.siz söyleyin

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
@Creative mesela burada alenen aşağılama var.simdi ben buna anladığı dilden mi konusayim,yoksa susayım mi.siz söyleyin
Forum kuralları gereğince tepkinizi dile getirmekte herkes özgürdür. ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Sardaukar'ı savunduğum için demiyorum. Yeri geldi aynı fikirde olmadım, bazı şeyleri anlatmaya çalıştım. Ancak herkes kurallar çerçevesinde düşüncelerini dile getirmekte özgür. Türkiye'de yaşıyor diye vatanını düşünmek zorunda da değil. Sardaukar öyle olduğu için demiyorum, ancak dediğim gibi Türkiye'yi düşünmeyip bu ülkenin aleyhinde olaylar olmasını isteyen birçok kişi var. He bu sadece burada da yok. Amerika'da da var Avrupa'da da. Yani demem o ki, yapılan işleri eleştirecek kişiler hep olacak. Eleştirilerin hiç olmaması da abartılması kadar kötü bir şey. Benim de forumda karşıt görüşte olduğum, düşüncelerini sevmediğim insanlar var. Yokmuş gibi davranıyorum. Tavsiye ederim.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
alenen hakaret olmadigi surece baska goruslere tahammul etmeyi ogrenecek herkes.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Ha alanen olmadığı müddetçe laf gebeliği yapıp herşey yapmak mümkün mü ? Vallaha sizlerin zihniyetine hayranım.kurumu yoksa sıvı mi ?

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
@Sardaukar her şeye muhalefet etmiyor musun sence? Daha düne kadar söylediğin ile çelişiyorsun.

Aşağıdaki karikatürü senin için paylaşıyorum:

Karikatür.jpg

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
normal olmayan sey bunun karar merci senin olman. ya da oyle oldugunu dusunmen. insanlar sana ya da ona katilmak zorunda degil.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sardaukar'ı sevmem ama saygı duymak istememe rağmen zorla bana saygı duymayın ben veletim kör cahilim gibi hareketleri ve söylemleri var. Hiç yoktan bozuk saat gibi günde 2 kerede olsa doğru haber yapsa yetecek. İşi gücü yalan dolan yanlış iftira hakaret üstüne.(Bunuda kasıtlı olarak yatığı kanaatindeyim )
Yoksa muhalif diye ona kızan yok ki. Kasıtlı olarak kaşımaya sinir uçlarına dokunmaya çalışıyor forum üyelerinin

Bizim dün Rusya ile anlaştığımız maddeler aşağıda attım. Levent Kemal kimse onun attığı Twit çok değerli gibi şuraya koymuşun. Anlaşmaya göre M4 karayolunun 6 km kuzey ve Güneyinde güvenli kolidor oluşturulacak. Bizim Türkiye olarakta istediğimiz oydu. M4 ve M5'in kesişim yerini ve M4 ü güvence altına almak. ( Bu anlaşmayı red ediyor olsak orayı yararak Esad güçlerini geri süpürmemiz gerekir öyle yapsak bu nasıl iş biz neden ordayız neden savaşıyoruz nede şehitler geliyor diyecekti. Bunu kabul etmeyip geri çekilsek neden geri çekildiniz Türk askeri geri çekilirmi derdi. Körlemesine Esad'ı savunuyor aylardır Esad ile anlaştık diyelim onu bile eleştirirdi savunmasına rağmen. Ne yapılsa karşı çıkmak muhalefet yapmak olmuyor işte)
1583495310500.png

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Ben fikre katılmam ama İslam'la alay ederse orada dur derim
neyiyle alay etmişim islamın ?

ettiğim mesajı paylaşmayan yalancı iftiracı olsunmu ?

hatta sınırsız ban yesinmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam düşman ama ben düşmanım demiyor ama belli ediyor ve normal sizin için ?
benim düşman olduğum şeyler

1.karnıbahar

2.bamya

3.margarin

4.turp

5.kapuska

6.abur cubur

7.fastfood

Son düzenleme:

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
demek istedigim aranizdan bazilari baskalarinin fikrini degistirmeye calismanin ne kadar bos bir caba oldugunun farkina varacak kadar uzun yasamamis olabilir. o gercegi gorunce insan din ve siyaset tartismiyor artik. sardukar da o noktaya gelecek zaman verin. hakareti kufru olursa rapor edin yonetim kendi kurallari geregi yapilmasi gerekeni yapar. kimse sdn okuyup fikir ya da ideoloji aydinlanmasi yasamiyor o kadar panik yapmayin. gormezden gelmeyi secebilirsiniz.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
neyiyle alay etmişim islamın ?
ettiğim mesajı paylaşmayan yalancı ifitracı olsunmu ?
hatta sınırsız ban yesinmi ?

Bu paylaşımında olmasa da bir çok paylaşımında var. Dönüp eski paylaşımlarına bakmanı tavsiye ederim.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Medya baskı altında gazeteler baskı altında sıra Foruma baskı yapmaya başlamışlar...yuhhhh....yazık yazık...forumda muhalif yazı yazanların engellemeye çalışıyorlar....