Bittorrent Sorun

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Mininovadan mı bittorrentten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama genelde mininovadan dosya indiriyorum bittorrent ile ama şu ana kadar belki 10-15 tane dosya indirmeye başlamadı 0.1 kb/s oluyor gidiyor ama diğer dosya hala iniyor bazı dosyalar iniyor bazıları inmiyor cod5i indirecektim inmedi bekledim 3-4 saat inmeye başlamadı siteden mi yoksa benim programdan mı kaynaklanıyor?

TheLastKinQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben Senın yerınde olsam bu şekilde free hizmet veren torrent sitelerinden bişey indirmem hem yavas iniyor hemde FAKE cıkma olasılığı yüksek onun yerine üyelikli torrent sitelerinden rahatca indir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Davetiye yolla indiriyim ama gerçekten ciddi bir sorun bugün mirrors edge indirdim indi de ama mirrors edge için 1.01 patchini mininovadan indiremiyorum indirme bir türlü başlamıyor yazıyor bittorrentte ama inme başlamıyor hız 0.5 e kadar çıkıyor yok oluyor hala bekliyorum yarım saattir 18 mblik patch insin diye.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
anti-virüs engellemiş olabilir istemciyi.windows güvenlik duvarı engellemez ama bi ihtimal o da engellemiş olabilir.seed eden yoksa inmeyebilir.o boyutta bi dosya için kaç gün beklediğimi bilirim bende.bence sen bu dediklerime bak bide oluyosa seed iste