Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Simdiye kadar satin aldigim icin pismanlik duymadigim ve devamli lisansli olarak kullandigim 2 adet programi sistemimde devamli kullaniyorum. Kaspersky Internet Security yaninda ek olarak Malwarebytes Anti Malware kullanmanizi tavsiye ederim.
ESET Smart Security 7.0 eşsiz özelliği ve gelişmiş sezgisel taramasıyla zararlılara geçit yok. Dünyanın en iyisi olduğunu AV Comparatives tarafından defalarca kanıtlanmıştır. Ayrıca sistemi en az yoran ve yanlış pozitif oranı en düşük antivirüstür. ESET'i kur lisansını aktif hale getir ve keyfine bak. Anti-Theft ve sosyal medya taramasınıda unutmamak lazım. Bu sene işi bayağı ilerlettiler kesinlikle tek geçerim. Sistemi yoran bir antivirüs yazılımı kullanırsan harddiskinin seneye hayrını görürsün
Uzun zaman Kaspersky kullandım. Para vermekten yorulunca AVG kurmaya başlamıştım. Fena değildi. İş görüyordu. Şimdi ise Bitdefender Windows 8 trial kurdum. Şimdilik problem yok gözüküyor. Her ay resetleyeceğiz artık
Ben Avira İnternet Security 2014 Beta Kullanıyorum..Avira Beta Tester Kullanıcısıyım..Gelişime Katkıda Bulunduğum için Adıma Özel 6 aylık ücretsiz lisans verdiler lisans mart ayında sona eriyor..Androidtede Kullanmak İstedim Fakat İngilizce Olduğundan Kullanmadım..Telefonda Avast Antivirüs Beta (Tester Kullanıcısıyım) kullanıyorum ondanda gayet memnunum..Antivirüsler Kesinlikle İşini yapıyor..Lisanslı olsunda Eset Smart Security 7.02 final sürümü bile sorunsuz koruma yapacaktır..Yalnız Performans İstiyorsan Kaspersky ve Norton Seçmen Hata Olur Bu 2 Antivirüs Performans Konusunda Oldukça Sıkıntılı..Bitdefender İnternet Security 2014 Denedim lisans bitince kaldırdım kesinlikle bir performans sorunu yok tereddüt bile etmeden alabilirsin...Sana tavsiyem lisans alacaksan antivirüsün markasının bir önemi yok lisanslı bütün antivirüsler sağlamdır..Eset,Avira,Avast,Kaspersky,Bitdefender,Norton farketmez
Nortonu tek geçerim.kaç sene oldu bilmem ama uzun zamandır kullanıyorum.2013 İN.SEC sürümü için özel kullanıcı indirimi yaptılar.halen de kullanıyorum.
ben size birşey diyeyim arkadaşlar bakın bitdefender 2015 total security satın aldım pc 4 cb fazla kasma belli etmiyor cok gelişmiş ve güvenilir antivürüs internet koruması onarım özellikleri mevcut