Bitdefender, Norton, Kaspersky Hangisi?

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar 2014 sürümü olarak Bitdefender, Norton ve Kaspersky İnternet Security yazılımlarından en iyi olanı sizce hangisi?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bence Kaspersky İnternet Security derim..

WanPorsia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender veya Comodo Internet Security deneyebilirsin :)

Reaksiyon puanı
2
Simdiye kadar satin aldigim icin pismanlik duymadigim ve devamli lisansli olarak kullandigim 2 adet programi sistemimde devamli kullaniyorum. Kaspersky Internet Security yaninda ek olarak Malwarebytes Anti Malware kullanmanizi tavsiye ederim.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2005 yılından beri avira kullanıyordum. Birkaç gün önce Bitdefender internet security satın aldım. Mutluyum huzurluyum tavsiye ederim

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ESET Smart Security 7.0 eşsiz özelliği ve gelişmiş sezgisel taramasıyla zararlılara geçit yok. Dünyanın en iyisi olduğunu AV Comparatives tarafından defalarca kanıtlanmıştır. Ayrıca sistemi en az yoran ve yanlış pozitif oranı en düşük antivirüstür. ESET'i kur lisansını aktif hale getir ve keyfine bak. Anti-Theft ve sosyal medya taramasınıda unutmamak lazım. Bu sene işi bayağı ilerlettiler kesinlikle tek geçerim. Sistemi yoran bir antivirüs yazılımı kullanırsan harddiskinin seneye hayrını görürsün

SilverMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Uzun zaman Kaspersky kullandım. Para vermekten yorulunca AVG kurmaya başlamıştım. Fena değildi. İş görüyordu. Şimdi ise Bitdefender Windows 8 trial kurdum. Şimdilik problem yok gözüküyor. Her ay resetleyeceğiz artık :)

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben Avira İnternet Security 2014 Beta Kullanıyorum..Avira Beta Tester Kullanıcısıyım..Gelişime Katkıda Bulunduğum için Adıma Özel 6 aylık ücretsiz lisans verdiler lisans mart ayında sona eriyor..Androidtede Kullanmak İstedim Fakat İngilizce Olduğundan Kullanmadım..Telefonda Avast Antivirüs Beta (Tester Kullanıcısıyım) kullanıyorum ondanda gayet memnunum..Antivirüsler Kesinlikle İşini yapıyor..Lisanslı olsunda Eset Smart Security 7.02 final sürümü bile sorunsuz koruma yapacaktır..Yalnız Performans İstiyorsan Kaspersky ve Norton Seçmen Hata Olur Bu 2 Antivirüs Performans Konusunda Oldukça Sıkıntılı..Bitdefender İnternet Security 2014 Denedim lisans bitince kaldırdım kesinlikle bir performans sorunu yok tereddüt bile etmeden alabilirsin...Sana tavsiyem lisans alacaksan antivirüsün markasının bir önemi yok lisanslı bütün antivirüsler sağlamdır..Eset,Avira,Avast,Kaspersky,Bitdefender,Norton farketmez :wink:

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Nortonu tek geçerim.kaç sene oldu bilmem ama uzun zamandır kullanıyorum.2013 İN.SEC sürümü için özel kullanıcı indirimi yaptılar.halen de kullanıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Trend Micro nun ürünlerini deneyin çok beğeneceksiniz ama bitdefender mi kaspreksy mi norton mu diye sorulunca tek tercih norton

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben size birşey diyeyim arkadaşlar bakın bitdefender 2015 total security satın aldım pc 4 cb fazla kasma belli etmiyor cok gelişmiş ve güvenilir antivürüs internet koruması onarım özellikleri mevcut

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende total security 2015 olanını kurdum. şu ana kadar iyi ama daha 1 gün oldu. merak ettiğim bit defender kasarmı yada kasarsa sonra problem çıkarmı?