Bitdefender Internet Security 2010

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
sayın ert-gun teknik desteği www.kavi.com.tr den almıyor muyuz. www.destekservisi.com dan teknik destek almak için sadece kayıt mı olmalıyız..tşk..

yeni online destek birimi açılmış, bende bilmiyordum henüz bir kaç gün önce öğrendim, ayrıca sitede ticket oluşturup daha detaylı yardım alabilirsin, bilgi bankası bölümü de var çok iyi hazırlanmış bir destek sitesi. Destek tamamen ücretsiz, teknik destek alman için siteye girip ticket oluşturman veya online desteğe bağlanman yeterli..

T@MUDO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitdefender az önce "exploit.PDF-JS.Gen " adında bir virüs engelledi..ancak" bitdefender bu ögeyi temizleyemedi,silemedi ve karantinaya alamadı.bu nesneye erişim engellendi" diyor..neden temizleyemiyor..ne yapmalıyım..tşk

lokasyonu belirtmiş..o lokasyonu sileyim mi..

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bitdefender az önce "exploit.PDF-JS.Gen " adında bir virüs engelledi..ancak" bitdefender bu ögeyi temizleyemedi,silemedi ve karantinaya alamadı.bu nesneye erişim engellendi" diyor..neden temizleyemiyor..ne yapmalıyım..tşk

lokasyonu belirtmiş..o lokasyonu sileyim mi..

Muhtemelen erişimi engellediğinden bulaşmayı da önlemiştir. Adobe reader açığını kullanan bir javascript pdf virüsü bu.. Antivirüsü kapattığında mı oluştu bu olay yoksa bitdefender bunu rahatlıkla temizleyebilir. Eğer bulaşmış bir pdf açtıysan ve Bitdefender kapalı idiyse o zaman bilgisayarını full taraman gerekebilir. Ayrıca Adobe Reader 9.2 ise kullandığın mutlaka 9.3 e update et ya da foxit reader kullan en iyisi. Lokasyon belliyse silebilirsin yalnız dikkat et program dosyalarından birinin olmasın ( Adobe Reader gibi )

T@MUDO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hiçbir şey yapmadım..mesajdan sonra bir virüs saldırısı oldu..hemen pc yi kapattım.yen açtım.adobe reader 9 muş kullandığım sürüm yükseltiyorum ve derinlemessine virüs taraması yaptırıyorum..tşk

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Adobe reader az önce otomatik güncelleme ile 9.3 sürümüne yükseltti kendini.

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayın ert-gun teknik desteği www.kavi.com.tr den almıyor muyuz. www.destekservisi.com dan teknik destek almak için sadece kayıt mı olmalıyız..tşk..

Eskisine nazaran çok daha iyi bir destek sitesi olmuş, şu anda bu konuda Türkiye'de çok başarılı destek veren bir site destekservisi. Sadece Bitdefender değil ayrıca AVG, Bitdefender, Acronis, Dameware vs. gibi programlara da destek veriyor. Ticket Göndermek suretiyle destek almak istediğiniz birime mesaj gönderebiliyorsunuz ve ayrıca online desteği de var.

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar, destekservisi.com sitesi kavi international tarafından kuruldu bunun nedenini ben size açıklamak istiyorum bu siteden önceki destek sistemi e-mail aracılığı ile yapılıyordu ve kontrolü çok zor oluyordu kimin sorunu neydi çözümü neydi diye düşünürken çok zaman kaybediliyordu. Ve sonunda bu siteyi açarak kullanıcılarına daha hızlı erişimeyi sorunlarını sadece 1 dakika içinde çözmelerini sağlıyor bu sayede insanlar maillere artık sadece teşekkür için ulaşıyorlar bu destek sistemi sayesinde herşey yerli yerine oturmuştur

---------- saat 10:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:34 eklenmişti ----------

Tayvanca Dil Desteği Bile Olan Ama Türkçe Dil Desteği Olmayan Antivirüs Programının Nesini Kullanam!

Bile Bile mi Yapıyorlar Anlamıyorum!

:) BitDefender Global yayına başladığında ilk olarak ingilizce ardından romence ve 3. olarak Türkçe ile yola çıktı diğer diller daha sonra eklendi türkçe versiyonları ilk çıktığı günden beri mecut www.kavi.com.tr/bd adresinden detayları öğrenebilirsiniz

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar, destekservisi.com sitesi kavi international tarafından kuruldu bunun nedenini ben size açıklamak istiyorum bu siteden önceki destek sistemi e-mail aracılığı ile yapılıyordu ve kontrolü çok zor oluyordu kimin sorunu neydi çözümü neydi diye düşünürken çok zaman kaybediliyordu. Ve sonunda bu siteyi açarak kullanıcılarına daha hızlı erişimeyi sorunlarını sadece 1 dakika içinde çözmelerini sağlıyor bu sayede insanlar maillere artık sadece teşekkür için ulaşıyorlar bu destek sistemi sayesinde herşey yerli yerine oturmuştur

---------- saat 10:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:34 eklenmişti ----------

:) BitDefender Global yayına başladığında ilk olarak ingilizce ardından romence ve 3. olarak Türkçe ile yola çıktı diğer diller daha sonra eklendi türkçe versiyonları ilk çıktığı günden beri mecut www.kavi.com.tr/bd adresinden detayları öğrenebilirsiniz

Gerçekten destekservisi.com kaliteli ve oldukça başarılı bir hizmet sunuyor. Sağolsunlar problemim olduğunda hızlı ve etkili çözüm sunuyorlar. Bu konuda kendilerini tebrik ediyorum.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman şu sorulara cevap verin bitdefenderciler:

soru 1: bir anti-virüs nasıl sistemin kendisini zararlı görür hatta görmekle yetinmez de siler!

soru 2: güvenlik yazılımı olduğunu idida eden bir ürün bu lükse sahip midir?

soru 3: güvenlik yazılımı adına program yapıp sonra da güncelleme adı altında sistemlere zarar vermek bu kadar kolay mı?

soru 3: insanların parasını alıp sistemlerini bozmanın cezası nedir?

soru 4: böyle büyük bir olayı küçülterek sıradan bir olay haline getirmek hangi akla hizmettir?

soru 5: 700 küsür bilgisayarın etkilendiğini söylüyorsunuz, peki bunlardan 1 tanesi bile herhangi bir şirketin ya da devlet kurumunun ise oluşan zararı nasıl karşılayacaksınız?

soru 6: kaç insan bitdefenderin bu hatası sebebiyle tüketici mahkemesine başvurmuştur?

soru 7: bütün forumda okuduklarınızdan sonra sanki mağdur olan kullanıcılar değil de bitdefendermiş gibi davranarak, para ödeyip bitdefender alan kullanıcıların sizden özür dilemesini mi bekliyorsunuz?

soru 8: eset, trendmicro, kaspersky, vb. gibi anti-virüslerin yapmış olduğu hata linklerini vererek kendinizi haklı çıkartma çabası, insanlarla alay etmek demek değil midir?

soru 9: savunmak için bitdefender'den karşılığında ne alıyorsunuz?

soru 10: herşey bu kadar kolay mı, siz bu ülke insanını ne zannediyorsunuz?

soru 11: bilgisayar kullanıcıları alay edilecek kişiler midir?

soru 12: böyle bir hatanın tekrarlanmayacağını nasıl garanti edersiniz ve size neden inanalım.

konu dışına çıkmadan sorularımı yönelttim, cevaplayın bakalım bitdefenderciler.

---------- saat 11:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:40 eklenmişti ----------

Ya sen ne diyorsun ya ? neyi saklıyoruz sen kendinin kaybetmişsin ne dediğini bile bilmeyecek kadar güvenlik konusunda düşüksün beni zorla konuşturma burada lütfen yorum yazma senin haddin bile değil bu konu hakkında konuşmak bir kere BitDefender kullanmıyorsun x64 versiyon hiç kullanmıyorsun zaten etkilenmemişssin üstelik sadece Antivirus kullanıyorsun bu demek oluyorki Internetten gelen tehditlere kesinlikle önlem alamazssın yasal xp kullandığından bile şüpheliyim

bilginin derinliğine hayran kaldım. ben xp kullanmıyorum, lisanslı win3.11'im var :tt2:

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
o zaman şu sorulara cevap verin bitdefenderciler:

soru 1: bir anti-virüs nasıl sistemin kendisini zararlı görür hatta görmekle yetinmez de siler!

soru 2: güvenlik yazılımı olduğunu idida eden bir ürün bu lükse sahip midir?

soru 3: güvenlik yazılımı adına program yapıp sonra da güncelleme adı altında sistemlere zarar vermek bu kadar kolay mı?

soru 3: insanların parasını alıp sistemlerini bozmanın cezası nedir?

soru 4: böyle büyük bir olayı küçülterek sıradan bir olay haline getirmek hangi akla hizmettir?

soru 5: 700 küsür bilgisayarın etkilendiğini söylüyorsunuz, peki bunlardan 1 tanesi bile herhangi bir şirketin ya da devlet kurumunun ise oluşan zararı nasıl karşılayacaksınız?

soru 6: kaç insan bitdefenderin bu hatası sebebiyle tüketici mahkemesine başvurmuştur?

soru 7: bütün forumda okuduklarınızdan sonra sanki mağdur olan kullanıcılar değil de bitdefendermiş gibi davranarak, para ödeyip bitdefender alan kullanıcıların sizden özür dilemesini mi bekliyorsunuz?

soru 8: eset, trendmicro, kaspersky, vb. gibi anti-virüslerin yapmış olduğu hata linklerini vererek kendinizi haklı çıkartma çabası, insanlarla alay etmek demek değil midir?

soru 9: savunmak için bitdefender'den karşılığında ne alıyorsunuz?

soru 10: herşey bu kadar kolay mı, siz bu ülke insanını ne zannediyorsunuz?

soru 11: bilgisayar kullanıcıları alay edilecek kişiler midir?

soru 12: böyle bir hatanın tekrarlanmayacağını nasıl garanti edersiniz ve size neden inanalım.

konu dışına çıkmadan sorularımı yönelttim, cevaplayın bakalım bitdefenderciler.

Tabii cevaplayalım sayın cıbartır

1 - Bu tür hatalar bir çok antivirüsün başına gelebilir.
2 - 1. cevaba bakın.
3 - Soruyu siz cevaplayın çünkü mantıksız birbirinin aynı soruları tekrarlıyorsunuz.
4 - kimse olayı küçültmüyor bazıları olduğundan büyük gösteriyor.
5 - Bunu öğrenmek için Bitdefender in türkiye temsilcisini arayıp sormanız lazım.
6 - Araştırın bilginiz varsa bizlerle paylaşın biz de öğrenelim çünkü böyle bir şey duymadım.
7 - Böyle bir niyeti olduğunu zannetmiyorum kimsenin, fakat bazılarının durumu fırsat bilerek kendi ürünlerini satmak için forumlarda bitdefender aleyhine yazdığından şüphelenmeye başladım
8 - Kim hangi linkleri vermiş acaba, eğer siz bunu başka antivirüslerin yapmadığını söylediyseniz size link vermeleri gayet doğaldır.
9 - Burda hiç kimse bitdefender i savunmuyor, her antivirüsün başına gelebilecek bir olay tartışılıyor ama siz bir yerlerden bir şey alıyorsunuz galiba.
10 - Bu ülkenin insanları en azından sizin gibi mantıksız değil
11 - Kesinlikle hayır ama sabahtan beri alaycı tavırlarınız zaten sorunuzun cevabı
12 - önce siz cevaplayın : diğer antivirüs firmaları böyle bir şey olmayacağını garanti edebiliyorlar mı?

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
teşekkürler sayın Alia, hiç istemeden girdiğim bu tartışmanın gereksiz yerlerini sildiğiniz için

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende teşekkür ederim sayın yönetici, bitdefenderin bu yüz kızartıcı hatasını ve onu körü körüne savunan yöneticilerinin başka türlü kurtulma yolları yoktu!

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bitdefenere teşekkür ediyorum.binlerce bilgisayarı çökerttikleri ve windowsdan kurtardıkları için.

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
siyam ikizi derken yanılmamışım :D

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:tt2: bitdefenderin adamı derken yanılmışım sen adamı değil hizmetkarısın. biz en azından kimseyi kandırmıyoruz. sistemi çökerten bir programı insanlara hoş göstermek için çalışmıyoruz. gerçekleri ortaya koyuyoruz. bitdefender güvenlik programı değil olsa olsa sistem kaldırma aracı olur.

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yinede bitdefendere teşekür ediyorum.bitdefenderi sadece sistemi değil donanımları silerkende görmek isteriz.

f4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
şimdide burayamı geldin ? burayı karıştıracaksın öylemi

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
keneler burda sayın Alia, temizlik zamanı cırbatır ve siyam ikizi buraya dadandı :D