sayın ert-gun teknik desteği www.kavi.com.tr den almıyor muyuz. www.destekservisi.com dan teknik destek almak için sadece kayıt mı olmalıyız..tşk..
sayın ert-gun teknik desteği www.kavi.com.tr den almıyor muyuz. www.destekservisi.com dan teknik destek almak için sadece kayıt mı olmalıyız..tşk..
bitdefender az önce "exploit.PDF-JS.Gen " adında bir virüs engelledi..ancak" bitdefender bu ögeyi temizleyemedi,silemedi ve karantinaya alamadı.bu nesneye erişim engellendi" diyor..neden temizleyemiyor..ne yapmalıyım..tşk
lokasyonu belirtmiş..o lokasyonu sileyim mi..
Tayvanca Dil Desteği Bile Olan Ama Türkçe Dil Desteği Olmayan Antivirüs Programının Nesini Kullanam!
Bile Bile mi Yapıyorlar Anlamıyorum!
Merhabalar, destekservisi.com sitesi kavi international tarafından kuruldu bunun nedenini ben size açıklamak istiyorum bu siteden önceki destek sistemi e-mail aracılığı ile yapılıyordu ve kontrolü çok zor oluyordu kimin sorunu neydi çözümü neydi diye düşünürken çok zaman kaybediliyordu. Ve sonunda bu siteyi açarak kullanıcılarına daha hızlı erişimeyi sorunlarını sadece 1 dakika içinde çözmelerini sağlıyor bu sayede insanlar maillere artık sadece teşekkür için ulaşıyorlar bu destek sistemi sayesinde herşey yerli yerine oturmuştur
---------- saat 10:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:34 eklenmişti ----------
BitDefender Global yayına başladığında ilk olarak ingilizce ardından romence ve 3. olarak Türkçe ile yola çıktı diğer diller daha sonra eklendi türkçe versiyonları ilk çıktığı günden beri mecut www.kavi.com.tr/bd adresinden detayları öğrenebilirsiniz
Ya sen ne diyorsun ya ? neyi saklıyoruz sen kendinin kaybetmişsin ne dediğini bile bilmeyecek kadar güvenlik konusunda düşüksün beni zorla konuşturma burada lütfen yorum yazma senin haddin bile değil bu konu hakkında konuşmak bir kere BitDefender kullanmıyorsun x64 versiyon hiç kullanmıyorsun zaten etkilenmemişssin üstelik sadece Antivirus kullanıyorsun bu demek oluyorki Internetten gelen tehditlere kesinlikle önlem alamazssın yasal xp kullandığından bile şüpheliyim
o zaman şu sorulara cevap verin bitdefenderciler:
soru 1: bir anti-virüs nasıl sistemin kendisini zararlı görür hatta görmekle yetinmez de siler!
soru 2: güvenlik yazılımı olduğunu idida eden bir ürün bu lükse sahip midir?
soru 3: güvenlik yazılımı adına program yapıp sonra da güncelleme adı altında sistemlere zarar vermek bu kadar kolay mı?
soru 3: insanların parasını alıp sistemlerini bozmanın cezası nedir?
soru 4: böyle büyük bir olayı küçülterek sıradan bir olay haline getirmek hangi akla hizmettir?
soru 5: 700 küsür bilgisayarın etkilendiğini söylüyorsunuz, peki bunlardan 1 tanesi bile herhangi bir şirketin ya da devlet kurumunun ise oluşan zararı nasıl karşılayacaksınız?
soru 6: kaç insan bitdefenderin bu hatası sebebiyle tüketici mahkemesine başvurmuştur?
soru 7: bütün forumda okuduklarınızdan sonra sanki mağdur olan kullanıcılar değil de bitdefendermiş gibi davranarak, para ödeyip bitdefender alan kullanıcıların sizden özür dilemesini mi bekliyorsunuz?
soru 8: eset, trendmicro, kaspersky, vb. gibi anti-virüslerin yapmış olduğu hata linklerini vererek kendinizi haklı çıkartma çabası, insanlarla alay etmek demek değil midir?
soru 9: savunmak için bitdefender'den karşılığında ne alıyorsunuz?
soru 10: herşey bu kadar kolay mı, siz bu ülke insanını ne zannediyorsunuz?
soru 11: bilgisayar kullanıcıları alay edilecek kişiler midir?
soru 12: böyle bir hatanın tekrarlanmayacağını nasıl garanti edersiniz ve size neden inanalım.
konu dışına çıkmadan sorularımı yönelttim, cevaplayın bakalım bitdefenderciler.
ben yinede bitdefendere teşekür ediyorum.bitdefenderi sadece sistemi değil donanımları silerkende görmek isteriz.
eminim ki bunun için de çalışmalara başlamışlardır, yakında güncelleme yaparlar...
Çok ayıp ediyorsunuz çok allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın!
keneler burda sayın Alia, temizlik zamanı cırbatır ve siyam ikizleri buraya dadandı![]()
haklısın bitdefendrin bu rezilliği ancak konular silinerek temizlenir...
dikkat et Bitdefender geliyor temizlemesin sonra seni![]()
bitdefender ancak bilgisayardan işletim sistemini temizler :tt2:
merak etme en dirençli virüsleri bile temizler! dikkat et bitdefender geliyor !!
anlaşılan seni iyi temizlemiş, bence de temizlik işine girsin rahat bıraksın bilgisayarları.