Bitdefender Internet Security 2010

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
BITDEFENDER INTERNET SECURITY 2010

110g937.jpg

2aeozki.jpg

Network Yapılandırma Ekranı ( Expert Mode )

Açıklaması: Evden, ofisten, veya daha uzaktan istediğiniz ağa güvenle bağlanın
•Çift taraflı güvenlik duvarı nerde olduğunuza bakmaksızın internet bağlantınızı güvence altına alır
• Wi-Fi monitörü Wi-Fi ağınıza istenmeyen girişi önler

Ailenizi ve bilgisayarlarını koruyun
• Aile kontrolu uygunsuz e-posta ve websitelerine girişi önler
•Çocukların internet’e, oyunlara vb. uygulamalara girişini belli zamanlarda limitler
• Tek bir noktadan tüm ağınızı yönetmenizi kolaylaştırır

Sorunsuzca ve güvenli bir şekilde oynayın
• Oyun esnasında kullanıcı etkileşimini
önler ve sistem yüklemesini azaltır.

Bilgisayarınızdan iyi ayarlanmış performans alın
• Iyi ayarlanmış tarama teknolojisi daha iyi
tarama hızı için güvenli dosyaları atlar ve sistem yüklemesini azaltır
• Antispam istenmeyen e-postaların gelen kutunuza ulaşmasını önler
• LaptopModu batarya süresini uzatır

Yeni ve Gelişmiş BitDefender2010
Daha fazla koruma: Aktif virüs kontrolu
Bu yenilikçi teknoloji bilgisayarınızda malware gibi eylemlerde bulunan her programı gözler.
Eğer yeterince böyle eylem bulunursa, programın zararlı olduğu bildirilir.

Daha fazla hız: Optimize tarama
Güvenli olarak bilinen dosyaları taramayarak tarama hızını artırır ve sistem yüklemesini azaltır.
BitDefender sürekli güncellenen bir bilinen güvenli dosya veritabanı sunar.
Daha kolay kullanım: Kullanım profilleri

Ister bir güvenlik uzmanı olun ister bir acemi, BitDefender bilgisayar güvenliğinizi yönetmenizi çok kolay hale getirir.Yeni Oyuncu ve Ebeveyn profilleri ürünün arayüzünün ve fonksiyonlarının bilgisayarınızda
yapabileceğiniz ana aktivitelere göre adapte olmasını sağlar. Ürün Özellikleri:
BitDefender Internet Security 2010
İnternet kullanan ailenizi bilgisayarlarını yavaşlatmadan güvende tutar.
Aile kontrolu ve güvenlik duvarı
koruması sağlarken,hackerları & spami sizden uzak tutar.

Dosyaları arkadaşlarınızdan, ailenizden,çalışanlarınızdan – hatta
yabancılardan bile güvenle indirin, paylaşın and açın
• Viruslere ve diğer malware kullanan industry-leading
teknolojisine karşı korur
• Tüm web, e-posta ve ani mesajlaşma trafiğini gerçek
zamanlı bir şekilde tarar
• İki farklı proaktif teknolojiyle yeni tehtitlere
karşı eşi benzeri olmayan buluş oranı sağlar
• Bilgisayarınızı gizli kalırken kontrol etmek
için yapılan kötü niyetli programları(rootkitler) arar ve siler
• Online aktivitelerinizi takip eden spyware programlarını engeller

Kimliğinizi koruyun:gizli ve güvenli bir şekilde
alışveriş yapın, bankayı kullanın, dinleyin ve ,izleyin
• Kredi kartı bilgilerinizi çalmak isteyen web sayfalarını engeller
• Gizli bilgilerinizin e-posta,Web veya
ani mesajlaşma yoluyla sızmasını önler.

Konuşmalarınızı en iyi şifreleme yoluyla koruyun
• Ani mesajlaşma şifrelemesi konuşmalarınızı
Yahoo! ve MSNMessenger’da özel tutar.
•Dosya kasası gizli bilgileri ve hassas verileri güvenle depolar
Sistem Gereksinimleri:
Minimum sistem gereksinimleri

• Windows XP SP2, Vista, Windows 7
• 800MHz processor
• RAM:
o 512 MB (Windows XP)
o 1 GB (Windows Vista and Windows 7)
• 450 MB available hard disk space
• Internet Explorer 6

Tavsiye edilen Sistem gereksinimleri

• Windows XP SP2, Vista, Windows 7
• Available free hard disk space: 600 MB
free space
• Intel CORE Duo (1.66 GHz) or *****alent
processor
• RAM - 1GB (Windows XP and Windows 7)
- 1.5 GB (Windows Vista)
• 600 MB available hard disk space
• Internet Explorer 7

Yazılım gereksinimleri
• Yahoo Messenger 8.5
• Windows Live Messenger 8
• Firefox 2.5
• Thunderbird 2.0.0.17
• Outlook 2000, 2003, 2007
• Outlook Express
• Windows Mail

30 günlük deneme versiyonunu bu adresten indirebilirsiniz
http://www.bitdefender.com/site/Downloads/

indirdikten sonra daha uzun kullanmak isteyenler
( maalesef süresi dolmuş o nedenle linki kaldırıyorum )

türkçe versiyonları için buraya tıklayın

evet arkadaşlar size umarım antivirüs seçiminizde biraz da olsa yardımcı olabilirim, olumlu veya olumsuz görüş bildirecek herkese şimdiden teşekkürler. Amacım sadece bilgilendirmek

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
iyi bir koruma seçeneği olabilir. ancak herkes sisteminde on-deman tarama için farklı program da bulundurmalı

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bligi icin cok tesekkurler arkadasim benim pc de karspersky yuklu 4ay suresi var ama bitdefenderinde 1 yillik lisansli yazilimi var cok kararsizim karspersky i kaldirip bitdefender i mi yuklesesem mi diye sizce ne yapmaliyim arkadaslar onerilerinizi bekliyorum

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bligi icin cok tesekkurler arkadasim benim pc de karspersky yuklu 4ay suresi var ama bitdefenderinde 1 yillik lisansli yazilimi var cok kararsizim karspersky i kaldirip bitdefender i mi yuklesesem mi diye sizce ne yapmaliyim arkadaslar onerilerinizi bekliyorum

kaspersky ya da bitdefender farketmez.ikisi de iyidir. şu an yüklü olanla devam et. hiç kaldır yükle uğraşma.

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

kaspersky i kaldırmak istemiyorsan, kasperskynin lisansı bitince kesinlikle Bitdefender a geçmeni tavsiye ederim. gerçekten süratli bir antivirüs. özellikle dizüstü pc kullanıyorsan kesinlikle kullanmanı öneririm

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bitdefender IS2010 süper, linkten indirip denedim hakikatten 1.sıradaki ile 155 gün gösteriyor tşk.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bu günlerde anti virüs programları ne de çok prı-omosyon yapıyor....

C++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler paylaşım için, Bitdefender IS2010 harika bir antivirüs, özellikle oyun modu ve laptop modları şahane :)

C++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Optimize tarama özelliğini unutmayalım, güvenli kabul edilen dosyaları taramıyarak sistemin performansına gerçekten olumlu bir katkı yapıyor

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitdefender is2010 harika bir internet paketi sağol paylaşım için :) çok faydalı oldu, zaten deneme sürümünü kullanıyordum

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
keylerin geçersiz olması nedeniyle linkleri kaldırmış bulunmaktayım.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben yükledım benım pc yı çok kastı.zorda kaldırdım.şuan kaspersky kullanıyorum

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ben yükledım benım pc yı çok kastı.zorda kaldırdım.şuan kaspersky kullanıyorum

bende tam tersi oldu, kaspersky kaldırıp bitdefender kurunca sistem bayağı bir hızlandı. Belki problem başka bir yerdedir, çünkü kaspersky sistemi kasması ile ünlüdür

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynen bende de oldu. Disk çalışmaktan patlayacak sandım kaldırdım hemen. Free Avira kurdum sorun yok şu an.

muhtemelen bilgisayar konfigürasyonun çok düşük olmalı, çünkü hiç öyle bir probleme rastlamadım, ya da kurulumdan sonra sistemi full scan ediyordur. ben aylardır kullanıyorum, kesinlikle sistem performansına dediğiniz kadar bir etkisi yok. o zaman sizin bilgisayarlar kaspersky ile hiç çalışmaması lazım çünkü sistemi en fazla kasan programlardan biridir kaspersky, ayrıca AVG nin free versiyonu avira dan çok daha iyidir performans açısından bana göre, bir de onu dene

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Türkçe sürümleri var ve galiba bildiğim kadarıyla burdan indirip deneyebilirsin,

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
muhtemelen bilgisayar konfigürasyonun çok düşük olmalı, çünkü hiç öyle bir probleme rastlamadım, ya da kurulumdan sonra sistemi full scan ediyordur. ben aylardır kullanıyorum, kesinlikle sistem performansına dediğiniz kadar bir etkisi yok. o zaman sizin bilgisayarlar kaspersky ile hiç çalışmaması lazım çünkü sistemi en fazla kasan programlardan biridir kaspersky, ayrıca AVG nin free versiyonu avira dan çok daha iyidir performans açısından bana göre, bir de onu dene

Full taramada kasması normal tabi ama tarama sonrasına pc yi resetledim açtım aynı. bir sonraki gün tekrar açtığımda yine aynıydı.

Normal AVG Free kullanıyorum zaten hazır kaldırmışken Avira yı bir deneyeyim dedim.

Pc de iyi değil tamam ama o kadar kasmaması gerekirdi. Makina : AMD Athlon 64 2,1 Mhz, 1 Gb Ram, 180 GB Hdd.

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
......
Pc de iyi değil tamam ama o kadar kasmaması gerekirdi. Makina : AMD Athlon 64 2,1 Mhz, 1 Gb Ram, 180 GB Hdd.

benim sistem athlon 64 1800 Mhz ( 1,80 ) ve 2 gb ram 250 gb harddisk, bu sistemden kaspersky kaldırıp yerine bitdefender is2010 kurunca bayağı bir hızlandı. gerçi ramin az belki problem ordan kaynaklanıyor,

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bana göre, #1 Kaspersky #2 Bitdefender gerisi yalan :)

ProJest

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, G Data Total Care isimli programı USA sitesinden 49 $ a 1 yıllık 3 kullanıcı şeklinde satın aldım. Türkiye distribütör Aresis den türkçe versiyonunu indirdim. AMD Turion 64 x2, 2 gb ram, toshiba notebook da kullanmaktayım. Şimdiye kadar bütün anti virüs ve int. security programlarını test etmiş birisi olarak Transcend 500 GB yedek cihazımda virüs olmaması gerekiyordu. Çünkü bütün programlarla taranmıştı. G Data beni çok şaşırtarak 16 tane virüs ve trojan benzeri zararlı tesbit etti ve sildi. Önemli dosyalarımı online bir şekilde yedekledim. Recovery cd sini hemen oluşturdum. Bu programa çok alıştım, sistemi hiç yormamaktadır. Windows un açılış ve kapanışlarında gözle görülür bir değişim yoktur. Değişik programları kullanırken de bir sıkıntı tespit edilmemiştir. Update anında özellikle Adobe master collection serisinden bir program açtım hiçbir sorun çıkmadan hızlı işlemlere devam ettim. Fiyatına göre bu ürün bence müthiş. 2010 da başka bir security software kullanmayı düşünmüyorum. Muhabbetle...

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G-Data kaspersky gibi aşırı kasıyor bilgisayarı, bence en iyi seçim Bitdefender 2010 ya da AVG 9 versiyonu da iyi bir seçim, ayrıca bedava kampanya zaten bu forumlarda var ne gereği var paralı kampanyalara :)

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
laptop acildiginda ram durumum bitdefender ile 260 MB. Norton 2010 ile 320 MB. Norton her bakimdan daha kullanisli ve kaliteli. Yalniz demek istedigim bitdefender bende bazen yani hergün birkac defa kirmizi renkten siyah renge dönüsüyor. svchost.exe de bir sorun mu varmis yada bitdefenderin .exe sinde bir sorunmu varmis bilmisayari yeniden baslatin diyor ve yeniden baslatinca geciyor.

benim laptop 512 mb ve 1.7 ghz. buna ragmen norton 2010 diyorum. 2009 kasiyordu. 2010 harika.

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
laptop acildiginda ram durumum bitdefender ile 260 MB. Norton 2010 ile 320 MB. Norton her bakimdan daha kullanisli ve kaliteli. Yalniz demek istedigim bitdefender bende bazen yani hergün birkac defa kirmizi renkten siyah renge dönüsüyor. svchost.exe de bir sorun mu varmis yada bitdefenderin .exe sinde bir sorunmu varmis bilmisayari yeniden baslatin diyor ve yeniden baslatinca geciyor.

benim laptop 512 mb ve 1.7 ghz. buna ragmen norton 2010 diyorum. 2009 kasiyordu. 2010 harika.

Şu ana kadar böyle bir şey başıma gelmedi, senin ram zaten hiç bir antivirüs için yeterli değil bence. 1 gb. dan aşağı ram olmaması gerekiyor. sana en ideali avg diye düşünüyorum. Bitdefender renk değiştirirken bir mesaj veriyor mu, belki de norton un bulamadığı bir virüs bilgisayarında mevcut, norton a bu konuda hiç güvenmiyorum. Ayrıca bitdefender i 512mb sanal makinede çalıştırdım ama dediğin kadar ram tüketmedi. Belki problem başka yerdedir. Ya da arka planda full sistem taraması yapıyorsa olabilir, ama bende kullanıyorum kesinlikle dediğin kadar ram tüketmiyor.