Bitdefender hatalı yama nedeniyle kullanıcılara 1 yıl bedava

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ert_Gun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Kim böyle birşeyi 1 yıl kullanır ki... Diyelim öyle, senin hatan yüzünden kaybolan iş gücü ve zamanı geri getirebilir mi bu sözüm ona kurtarma sidisi

valla aynı şey başıma gelseydi sistem geri yüklemek ortalama 5 dkmı alırdı.
5 dk da 1 yıl kullanım süresi kazanırdım.. keşke bitdefender kullansaydım diyorum..
ayrıca bu yazılım 9 yıldır güncel bir yazılım. 1 kere ufak bir hata yapıldı diye böyle sevinip eleştirmene şaşırıyorum...

Demek Türkiyede Bitdefender kullanıcısı sadece 1 kişi.

bitdefender dan zarar gören 1 kişi demiş adam.
o güncellemenin yayınlandığı saatte tüm bitdefender kullanıcıları online olacak diye bir kural mı var..

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla aynı şey başıma gelseydi sistem geri yüklemek ortalama 5 dkmı alırdı.
5 dk da 1 yıl kullanım süresi kazanırdım.. keşke bitdefender kullansaydım diyorum..
ayrıca bu yazılım 9 yıldır güncel bir yazılım. 1 kere ufak bir hata yapıldı diye böyle sevinip eleştirmene şaşırıyorum...

bitdefender dan zarar gören 1 kişi demiş adam.
o güncellemenin yayınlandığı saatte tüm bitdefender kullanıcıları online olacak diye bir kural mı var..

:thumbup: tabi kullanmazsın akıllı adama benziyorsun...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
:thumbup: tabi kullanmazsın akıllı adama benziyorsun...
sağol teveccühün.. kullanmıyorum ama 9 yıldır piyasada aktif iş yapan bir yazılımı 1 hatadan dolayı yerden yere vurmuyorum.. sonuçda bu yazılım sayesinde bilgisayarı yıllardır korunan insanlar var..

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol teveccühün.. kullanmıyorum ama 9 yıldır piyasada aktif iş yapan bir yazılımı 1 hatadan dolayı yerden yere vurmuyorum.. sonuçda bu yazılım sayesinde bilgisayarı yıllardır korunan insanlar var..

Sen de ben de bu sektördeniz ve iyi biliyoruz ki; bu ülkede kaç lisanslı bitdefender kullanıcısı var. bitdefenderin Türkiye bayisinin web sitesine hiç baktın mı? Adamlar bitdefendere güvenmediklerinden AVG satıyorlar. Sen hiç gördün mü Kaspersky bayisinin başka bir anti-virüs sattığını ya da ESET'in... Bunlar amatör insanlar, kazayla bayilik almışlar şimdi de burada reklam yapıyorlar.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bunu bende biliyorum işimi bana mı öğreteceksin. 2006 sürüm Kaspersky bile bugün sistemi ÇÖKERTMEZ..

Antivirüs programları zaten sistemi çökertmez canım cicim. İşini sana öğretmeye niyetim yok zaten, öğrenebilseydin öğrenirdin bugüne kadar.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antivirüs programları zaten sistemi çökertmez canım cicim. İşini sana öğretmeye niyetim yok zaten, öğrenebilseydin öğrenirdin bugüne kadar.

sen git mısır patlağı ye, bırak da konuyu bilenler tartışsın. madem çökertmiyorlar bu ne yaw. BitDefender anti-virüs değil mi? burada işlenen konu ne, nerenle okuyorsun yazılanları

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sen de ben de bu sektördeniz ve iyi biliyoruz ki; bu ülkede kaç lisanslı bitdefender kullanıcısı var. bitdefenderin Türkiye bayisinin web sitesine hiç baktın mı? Adamlar bitdefendere güvenmediklerinden AVG satıyorlar. Sen hiç gördün mü Kaspersky bayisinin başka bir anti-virüs sattığını ya da ESET'in... Bunlar amatör insanlar, kazayla bayilik almışlar şimdi de burada reklam yapıyorlar.

Hakikatten ya kaç tane satıyorlarmış aydınlat da öğrenelim, madem bu kadar kullanıcısı yok neden kendini yoruyorsun bu kadar. Demek senden boşuna şüphelenmemişim arkadaş, senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Demek Bitdefender kullanıcıları bu siteye girip yorum yapamaz senin bu mantığınla. Bitdefender hakkında yorum yapan herkes reklamcı öyle mi?

Acaba sen kimin reklamını yapıyorsun gerçekten merak ediyorum?

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hakikatten ya kaç tane satıyorlarmış aydınlat da öğrenelim, madem bu kadar kullanıcısı yok neden kendini yoruyorsun bu kadar. Demek senden boşuna şüphelenmemişim arkadaş, senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Demek Bitdefender kullanıcıları bu siteye girip yorum yapamaz senin bu mantığınla. Bitdefender hakkında yorum yapan herkes reklamcı öyle mi?

Acaba sen kimin reklamını yapıyorsun gerçekten merak ediyorum?

sen bitdefenderci değil misin, söyle de bilelim... kaç kullanıcınız var? açıkla bakalım...

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13

:thumbup1: tamamen katılıyorum. Bence bu arkadaş forum kurallarına göre yorum yapmaya gelmemiş.

---------- saat 15:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:59 eklenmişti ----------

sen bitdefenderci değil misin, söyle de bilelim... kaç kullanıcınız var? açıkla bakalım...

Hayır ben Bitdefender ci değilim sen kendin sordun bizde sana söyle de bilelim diyoruz kaç kullanıcı olduğunu ?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
sen git mısır patlağı ye, bırak da konuyu bilenler tartışsın. madem çökertmiyorlar bu ne yaw. BitDefender anti-virüs değil mi? burada işlenen konu ne, nerenle okuyorsun yazılanları

Bak benim saçma şeylerle uğraşacak vaktim yok. Kalkıp antivirüs programlarını savunacak halim de yok çünkü ben antivirüs programı kullanmıyorum, ihtiyacım yok. (Bkz: Linux dağıtımı kullanmak) Ama kalkıp da öyle saçma bir şey söylüyorsun ki, sana göre antivirüs programları sistemi çökertiyormuş. Vah vah vah... İşini çok iyi bildiğin belli. Yukarıda belirttim, virüs veritabanı diye bir olay var. Güncelleme sonucu alınan yeni veritabanındaki kodlara göre program, Windows sistem dosyalarını virüs olarak algılamış. Bu sebeple de bu dosyaları engellemiş. Sistem açılamaz hale gelmiş, kullanıcılar da panik içerisinde sistemi yeniden kurdukları için veri kaybı yaşamışlar. Virüslerin yapısını ve çalışma mantığını bilmiyorsun, onu anladık. Ama bari bilmediğini bu kadar açıkça belli etme.

Ben hiçbir şeyi savunmuyorum burada. BitDefender'ın yaptığı çok kötü bir şey ve artık ağzıyla kuş tutsa da o güveni geri kazanamaz. Ama senin saçmalığın BitDefender'ın hatasını bile aşmış. Kolay gelsin sana o zaman, ne diyeyim? :huh:

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:thumbup1: tamamen katılıyorum. Bence bu arkadaş forum kurallarına göre yorum yapmaya gelmemiş.

---------- saat 15:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:59 eklenmişti ----------

Hayır ben Bitdefender ci değilim sen kendin sordun bizde sana söyle de bilelim diyoruz kaç kullanıcı olduğunu ?

cıbartırı savunmak gibi olmasın ama sistemleri antivirüsler çökertmiyormu?bitdefender antivirüs değilmi?o çökermedimi insanların bilgisayarını.burda tartışılan konu bitdefederin insanların sistemlerini çökertmesi değilmi?bilen insanlara çamur atmamak lazım.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
bu ülkede kaç lisanslı bitdefender kullanıcısı var.

evet türkiyede lisanslı yazılım kullanımı bayağı düşük..

Adamlar bitdefendere güvenmediklerinden AVG satıyorlar.

evet bakdım menüden avg ile ilgili olanlara tıklamıyor bende. belki bir anlaşma yapmışlardır reklam geliri, stratejik iş ortaklığı fln listede başka firmaların başka yazılımlarıda var çünkü.. herneyse zaten dandik bir site yapmışlar türkiye bayiisi olarak.

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

öylesin, inanmayan varsa yazdıklarını okusun. yoksa neden cansiperane savunuyorsun? bitdefender bir işe yaramaz hala burada yazıp duruyorsunuz. rahat bırakın şu forumu, tek yaptığınız yazı kirliliği :tt2:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
cıbartırı savunmak gibi olmasın ama sistemleri antivirüsler çökertmiyormu?bitdefender antivirüs değilmi?o çökermedimi insanların bilgisayarını.burda tartışılan konu bitdefederin insanların sistemlerini çökertmesi değilmi?bilen insanlara çamur atmamak lazım.

Ya yürü git! Daha bugün üye olmuşsun, 10 mesajın var, onu da bu konuya yazılmış ve cıbartır isimli üyeye destek olarak gönderilmiş.

Kimin adamısın sen gardaş? :)

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet türkiyede lisanslı yazılım kullanımı bayağı düşük..

evet bakdım menüden avg ile ilgili olanlara tıklamıyor bende. belki bir anlaşma yapmışlardır reklam geliri, stratejik iş ortaklığı fln listede başka firmaların başka yazılımlarıda var çünkü.. herneyse zaten dandik bir site yapmışlar türkiye bayiisi olarak.

bence ticari olarak anlaşma filanda olacağını sanmıyorum.bir örnek vereyim pepsi bayisinin coca cola sattığı nerede görülmüş.bitdefendere dünya devi diyorlar.dünya devi olsa bayisine rakiplerimin ürünlerini satma derdi.bitdefender hikaye.cıbartır doğru söylyor eset yada kaspersky bayisinin trend micro yada bitdefender sattığını gördünüzmü hiç?

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
öylesin, inanmayan varsa yazdıklarını okusun. yoksa neden cansiperane savunuyorsun? bitdefender bir işe yaramaz hala burada yazıp duruyorsunuz. rahat bırakın şu forumu, tek yaptığınız yazı kirliliği :tt2:

Peki sorabilir miyim siyam ikizinle beraber sen burda neden bu kadar inatlaşıyorsun insanlarla. Varsa bildiğin bir şey paylaş yoksa boşuna kendi kendine söylenip durmanın alemi yok. Hem bana Bitdefenderi cansiperane savunup duruyorsun diyorsun hem de Bitdefener bir işe yaramaz hala yazıyorsun diyorsun, zaten bütün yazdıklarından senin amacın ortaya çıkıyor.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
dünya devi olsa bayisine rakiplerimin ürünlerini satma derdi.
iyi de üst menüden avg ile ilgili olanlara tıklamıyor
sol daki menüdense avg olana girince herhangi bir ürün listelemiyor
dediğim gibi site çok dandik olmuş satıyor mu satmıyor mu belli değil..

cıbartır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sorabilir miyim siyam ikizinle beraber sen burda neden bu kadar inatlaşıyorsun insanlarla. Varsa bildiğin bir şey paylaş yoksa boşuna kendi kendine söylenip durmanın alemi yok. Hem bana Bitdefenderi cansiperane savunup duruyorsun diyorsun hem de Bitdefener bir işe yaramaz hala yazıyorsun diyorsun, zaten bütün yazdıklarından senin amacın ortaya çıkıyor.

zekana hayran kaldım, benim amacım belliymiş iyi güzel. peki senin amacın ne?

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi de üst menüden avg ile ilgili olanlara tıklamıyor
sol daki menüdense avg olana girince herhangi bir ürün listelemiyor
dediğim gibi site çok dandik olmuş satıyor mu satmıyor mu belli değil..

satıp satmadığı beni ilgilendirmiyor.orda linkinin olması bile yeterli.kim rakibinin reklamını yaparki? bitdefenderden başka?tahminimce bunlar profesyonellerden çok amatörlere hitap ediyorlar.hangi şirket iki antivirüsü idare eden bir firmadan alışveriş yaparki?düşünsene adam soracak hangsi daha iyi? pazarlamacısı ne cevap verecek? hemen satmadıkları diğer ürünleri kötüleyeceklerdir.dediğim gibi bunlar amatör.esetten kasperskyden kalan kırıntılarla geçiniyorlar.

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
zekana hayran kaldım, benim amacım belliymiş iyi güzel. peki senin amacın ne?

Sorabilir miyim yazılarına baktım da sen en son ocak ayının 16. sında yazmışsın, ve garlic de bugün üye olmuş. Dünkü tartışmada barnic ve SoftProf arasında geçen bir olaydan sonra burada yazmaya başlamış olman bende şüphe uyandırdı doğrusunu istersen,bir şeylerin intikamını mı alıyorsun acaba merak ettim doğrusu.

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
satıp satmadığı beni ilgilendirmiyor.orda linkinin olması bile yeterli.kim rakibinin reklamını yaparki? bitdefenderden başka?tahminimce bunlar profesyonellerden çok amatörlere hitap ediyorlar.hangi şirket iki antivirüsü idare eden bir firmadan alışveriş yaparki?düşünsene adam soracak hangsi daha iyi? pazarlamacısı ne cevap verecek? hemen satmadıkları diğer ürünleri kötüleyeceklerdir.dediğim gibi bunlar amatör.esetten kasperskyden kalan kırıntılarla geçiniyorlar.

Konu Bitdefenderin güncelleme hatasından Bitdefenderin satışına geldi, demek. tahminlerim çıkıyor sizlerin belli bir amaca hizmet ettiğiniz ortada, ama burası reklamlarınız için uygun bir yer değil ...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
BitDefender, rengarenk balonlarını sunar. Üzerlerinde kral resmi olan bu balonları güncellemesi bedava! Ayrıca patlamıyorlar da artık. :P Bebeler sevinecek bu habere. :D

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
kralını tanımam ben! iki yorum yazmak istedim hemen saldırdrınız, benden bir canavar yarattınız. sizin neyinizden intikam alayım, zaten bitdefender ile belanızı bulmuşsunuz. kendi kendinizi daha fazla küçültmeyin.

Canavar olduğunu sen kendin söylüyorsun biz bir şey demedik.

Sorumun tamamını niye alıntı yapmadın bir şey mi oldu acaba? Kimin kendisini küçülttüğü ortada... Bitdefender ile belamızı bulmuşsak sen niye bu kadar dert ediyorsun biraz gevşe rahatla...

Problem bitdefender kullanıcılarının sorunu. Madem bitdefender kullananlar belasını bulmuş o zaman yorum yapmana da gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...