Hiçbirşey bilmeden nasıl yatırım yapabilirim altın gibi alıp 10 sene bekliyeyim mi?Yatırım konusunda başkasından tavsiye alınmaz, olayı öğrenmen gerek. Başkasının lafıyla hareket edersen benim gibi tether'i artarken alıp düşerken satarsın. Piyasayı gözlemle izle, küçük denemeler yap.
Borsada geçen yıl türk hava yollarının hissesini 12liradan aldım iş çıkmaz dedim sattım, şuan 120lirayı mı ne geçmiş. Düzgün bir para yatırsam sağlam para geçmişti elime..hiçbir şey bilmiyorsan kriptoya hiç bulaşma. Eninde sonunda batarsın kriptoya güven kalmadı.
İlla yatırım yapmak istiyorsan da güvenilir şeyelere yap mesela altın.
Ama bence en mantıklısı borsa. Ytd
Hiçbirşey bilmiyorum değil aslında biliyorum ama yatırım konusunda detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum yoksa mağara adamı değilim teknoloji ile ilgileniyorum tabi.hiçbir şey bilmiyorsan kriptoya hiç bulaşma. Eninde sonunda batarsın kriptoya güven kalmadı.
İlla yatırım yapmak istiyorsan da güvenilir şeyelere yap mesela altın.
Ama bence en mantıklısı borsa. Ytd
Ne önerirsiniz peki yatırım için?Borsada geçen yıl türk hava yollarının hissesini 12liradan aldım iş çıkmaz dedim sattım, şuan 120lirayı mı ne geçmiş. Düzgün bir para yatırsam sağlam para geçmişti elime..
kısa vadadede fark etmez ama uzun vade için altın alabilirsinizHiçbirşey bilmiyorum değil aslında biliyorum ama yatırım konusunda detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum yoksa mağara adamı değilim teknoloji ile ilgileniyorum tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne önerirsiniz peki yatırım için?
bana da ne oluyorsa bu kararsızlıktan geliyorBorsada geçen yıl türk hava yollarının hissesini 12liradan aldım iş çıkmaz dedim sattım, şuan 120lirayı mı ne geçmiş. Düzgün bir para yatırsam sağlam para geçmişti elime..
aynı şeyi gubrf de yaşamıştım . 6 7 ay tuttuğum hisse full yatay gitti sattıktan 1 hafta sonra sürekli tavan yapmaya başladı. Kendimde güzel de yatırmıştım. ihtiyacım olduğundan satmıştımBorsada geçen yıl türk hava yollarının hissesini 12liradan aldım iş çıkmaz dedim sattım, şuan 120lirayı mı ne geçmiş. Düzgün bir para yatırsam sağlam para geçmişti elime..
uzun vadeli tutacaksan şu hisselere bakabilirsin.Hiçbirşey bilmiyorum değil aslında biliyorum ama yatırım konusunda detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum yoksa mağara adamı değilim teknoloji ile ilgileniyorum tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne önerirsiniz peki yatırım için?