Bisikletle Seyhat Yasak Mı?

Zamunda2122

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Diyarbakır'da yaşıyorum, başka bir ilçeye gitmem lazım. 16 yaşındayım acaba bisikletle gidersem polis noktasında durdurup ceza yazarlar mı ya da onun gibi bir şey? Yasak var mı yani? Arada 2 tane polis noktası vardı sanırsam gidiş geliş olmak üzere sizce durdururlar mı? Çok kontrol etmiyorlardı fakat beni görürlerse durdurabilirler mi?

fatih1430

Asistan
Reaksiyon puanı
113
diyarbakırın hangi ilçesine gideceksin

merkez ilçelerinde sıkıntı yok

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Bisiklet olduğu için fazla karışmazlar. Maske takmasan bile sorun olmaz. Yaya iken maske takmayınca sorun olur ancak bisiklette olmaz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Bisiklet olduğu için fazla karışmazlar. Maske takmasan bile sorun olmaz. Yaya iken maske takmayınca sorun olur ancak bisiklette olmaz.
Ben yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bunun örneklerini yaşadık, motosiklet üzerinde maske takmayan vatandaşa da cezai işlem uygulanmıştır. Şu Mc'Donalds çı eleman vardı, teşkilatı arayın diyen.. :)

Hatırlayalım arkadaşı..

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Ben yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bunun örneklerini yaşadık, motosiklet üzerinde maske takmayan vatandaşa da cezai işlem uygulanmıştır. Şu Mc'Donalds çı eleman vardı, teşkilatı arayın diyen.. :)

Hatırlayalım arkadaşı..

Motosiklet ≠ Bisiklet

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Hayır otobana çıkmadığınız sürece sorun olmaz