Dağ bisikletimle uzun bir yol düzenledim teyzemlere gidecem bir dahaki yaz için şimdiden meraklandım sizce kaç saatte giderim bisiklette çok yorulmam rota az çok şöyle link: 34290 to Uzunköprü
bu yaz korona filan bitsin yapıcameğer daha önce 150 km üstü bir sürüş yapmadıysan deneme. yolun yarısında yığılırsın
birden kendine fazla yüklenirsen ambulansla toplarlar seni. 50 km sürüş yapmış biri olarak diyorum birden olacak bir şey değilbu yaz korona filan bitsin yapıcam
kanka sen hiç bisiklet sürmüyon mu gündelik hayattabnede yaklaşık gidiş geliş dahil 25km bi sürüş yapmıştım bacaklarımı hissetmiyordum eve geldiğimde
kankam tabiki dinlencem max 20 dk fln olur ter gitmemesi amacındanRekorum 5km223KM ise dinlenmeden yapılacak bir mesafe değil.
hayır sürmüyordum haftada 1 2 kere sürüyordum 1 kere macera olsun diye bi köye gidip gelmiştikkanka sen hiç bisiklet sürmüyon mu gündelik hayatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankam tabiki dinlencem max 20 dk fln olur ter gitmemesi amacından
Yolda sürülürdü de dağda olmaz. Arada çekilir dinlenirdin birseyler atıştırırdın falan. Ben öyle küçük çekmeceden bakırköye gittimDağ bisikletimle uzun bir yol düzenledim teyzemlere gidecem bir dahaki yaz için şimdiden meraklandım sizce kaç saatte giderim bisiklette çok yorulmam rota az çok şöyle link: 34290 to Uzunköprü