muzadam136
Asistan
Son düzenleme:
bisiklete beyin alacağım diyince biran matematik sorularımı çözdürecek diye düşündüm başlıktan..Arkadaşlar lütfen cevap verin
motorun desteklediği en yüksek akımın üstüne çıkmak pek doğru değil.onunla uğraşacağına yazılımla ilgilenen yerler var onlar yazılımı kırsınlar hız sınırını arttırırsın bu sayede anakart değiştirmemiş olursun.ama anakartın desteklediği en yüksek akım buysa anakart değişmesi gerek.bence uğraşma gerek yok.senin tercihinArkadaşlar lütfen cevap verin
Öneriniz için teşekkürler.Peki bu beyin menzi için mi hız için mimotorun desteklediği en yüksek akımın üstüne çıkmak pek doğru değil.onunla uğraşacağına yazılımla ilgilenen yerler var onlar yazılımı kırsınlar hız sınırını arttırırsın bu sayede anakart değiştirmemiş olursun.ama anakartın desteklediği en yüksek akım buysa anakart değişmesi gerek.bence uğraşma gerek yok.senin tercihin
hepsi bunun içinedir.ordaki çipe kodlanmıştır.her şey ordadır.Öneriniz için teşekkürler.Peki bu beyin menzi için mi hız için mi
Yani hızı ve menzili arttiriirhepsi bunun içinedir.ordaki çipe kodlanmıştır.her şey ordadır.
sağolun cevabınız için.Peki bu ürün hız arttırır miCevap yanlış verilmiş sana. Hız artarsa menzil kısalır. Çok basit bir denklem bu. Beyinde alsan,yazılımıda kırdırsan, anakartıda değiştirsen aynı. Hızın artması bataryanın erken tükenmesine sebep olur. Yazılım ile pil tüketimi optimize bile edilse çok bir fark olmaz.Ayrıca garanti kapsamının dışına çıkmakla kalmaz pil ve elektronik bileşenlerin ömrü kısalır.
Bisiklet mi çözecek sorularıbisiklete beyin alacağım diyince biran matematik sorularımı çözdürecek diye düşündüm başlıktan..
not: Bİ fikrim yok kullanmadım hiç öyle şeyleri
bi deneBisiklet mi çözecek soruları![]()
deniyim tamambi dene![]()
hocam garanti dışına nasıl çıkacak ki?Zaten bu beyin diye satılan parça hız kilidi kaldırılmış yedek parça büyük bir olasılıkla. Bundan dolayı yazılım attırma da aynı yola çıkan bir durumdur.