Birol Güven'den yeni dizi: Doksanlar (90'lar) | atv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
kim ne derse desin bu dizi de tutulacak bence...ve ben de izleyenlerden olacağım:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Benim yerli dizi ve filmlere 3 yıldır -PRISON BREAK izlediğimden beri- antipatim var,oturup 10 dk izleyemiyorum. Eminim bu da SAÇMA-SAPAN abidik gubidik bişey olacak. İzlerken şunu "NE SAÇMALIYON LA SEN" ya da şunu "Hah, AL İŞTE" diyeceğimi adım gibi biliyorum
Üstelik isminden bile çakma olduğu belli "SEKSENLER" tutunca DOKSANLAR çıkıyo bu seferde. Ayno b..n laciverti yani.
Biz eleştirince ensest (doğru mu yazdım bilmiyorum) ilişki seven sapık muamelesi görüyoruz bazı kendini, haddini bilmez ukalalar tarafından. Seksenler nedir; aynı konuyu döndür döndür yuttur millete. Yeni hiçbir şey yok. Sokaktaki her insanın yapabileceği düzeyde, tekrarlayan espriler, kısır döngüler vs. Tamam, ilk sezon güzeldi, ben de seyrettim; ama şu anki durumu eleştirince bazılarının çok gücüne gitmiş. İçlerindeki pisliği dökmüşler ortalığa. Hesabı verilecek elbette.
Bu dizi de tutmaz umarım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Biz eleştirince ensest (doğru mu yazdım bilmiyorum) ilişki seven sapık muamelesi görüyoruz bazı kendini, haddini bilmez ukalalar tarafından. Seksenler nedir; aynı konuyu döndür döndür yuttur millete. Yeni hiçbir şey yok. Sokaktaki her insanın yapabileceği düzeyde, tekrarlayan espriler, kısır döngüler vs. Tamam, ilk sezon güzeldi, ben de seyrettim; ama şu anki durumu eleştirince bazılarının çok gücüne gitmiş. İçlerindeki pisliği dökmüşler ortalığa. Hesabı verilecek elbette.
Bu dizi de tutmaz umarım.

Abi sen çok sinirlisin ya :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Yapılan yorum çok kötü ondan. Bugüne kadar konuyu gördükçe sabrettim, şimdi patladım. :)

Abi genelde konularla ilgili yorumlarını peyderpey yaz bence,
Sabredince böyle mesajların yanlış algıya sebep olabiliyor. :)

Ben Seksenleri sevemedim mesela ondandır pek izlemedim.
Ama Doksanlar fragmanı, resimleri filan gördükçe gerçekten çocukluk yıllarımdaki anılarım canlanıyor ve bu bana heyecan veriyor. :)

Bundan dolayıdır bu diziyi izlemek istiyorum. :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] umarım hevesin kırılmaz ama bence çokta umutlanma öyle ahım şahım bişeyde olmayacak, her zaman ki yerli dizilerden biri olacak. Çok bişey bekleme yani.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Hocam hevesim kırılırsa izlemem bir daha olur biter..
Bana dizi mi yok :)
:D

bu arada demin yazmayı unuttum [MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] öyle bi yorumu senden beklemezdim. Ne demek 80 leri sevmeyenler kanal d,atv,show dizilerini izleyenler. Bende sevmiyorum 80 leri. Ama o dediğin dizilerinde hiçbirini izlemedim izlememde 80 leri sevmemek için illa kanal d, show dizisi mi izlemek gerekiyo?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
:D

bu arada demin yazmayı unuttum @Elbruz46 öyle bi yorumu senden beklemezdim. Ne demek 80 leri sevmeyenler kanal d,atv,show dizilerini izleyenler. Bende sevmiyorum 80 leri. Ama o dediğin dizilerinde hiçbirini izlemedim izlememde 80 leri sevmemek için illa kanal d, show dizisi mi izlemek gerekiyo?

İstisnalar kaideyi bozmazlar.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
birol güven'le gani müjde gibiler artık şu piyasadan elini eteğini çeksin. kime neye hizmet ettkleri ortada senelerdir.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,157
birol güven'le gani müjde gibiler artık şu piyasadan elini eteğini çeksin. kime neye hizmet ettkleri ortada senelerdir.

İkisi de candır. İkisi de bu ülkeye lazım insanlar. Hiç gitmesinler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Birol Güven ‏@birolguven
Yalçın Menteş'le görüşmelere başladığımızı borsaya bildirdik. Kendisi aslanlar gibi. Cok yakinda Doksanlar'da.

BNHOa_ECIAAZd6G.jpg:large

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sokakta Oynayan Son Çocukların Dizisi "DOKSANLAR" 26 Haziran Çarşamba 20.00'de ATV ekranlarında başlıyor!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Demek 26 haziran.

Bu arada Yalçın Menteş baya zayıflamış.