brskyk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Ne zaman başlıyor ?
Biz eleştirince ensest (doğru mu yazdım bilmiyorum) ilişki seven sapık muamelesi görüyoruz bazı kendini, haddini bilmez ukalalar tarafından. Seksenler nedir; aynı konuyu döndür döndür yuttur millete. Yeni hiçbir şey yok. Sokaktaki her insanın yapabileceği düzeyde, tekrarlayan espriler, kısır döngüler vs. Tamam, ilk sezon güzeldi, ben de seyrettim; ama şu anki durumu eleştirince bazılarının çok gücüne gitmiş. İçlerindeki pisliği dökmüşler ortalığa. Hesabı verilecek elbette.Benim yerli dizi ve filmlere 3 yıldır -PRISON BREAK izlediğimden beri- antipatim var,oturup 10 dk izleyemiyorum. Eminim bu da SAÇMA-SAPAN abidik gubidik bişey olacak. İzlerken şunu "NE SAÇMALIYON LA SEN" ya da şunu "Hah, AL İŞTE" diyeceğimi adım gibi biliyorum
Üstelik isminden bile çakma olduğu belli "SEKSENLER" tutunca DOKSANLAR çıkıyo bu seferde. Ayno b..n laciverti yani.
Biz eleştirince ensest (doğru mu yazdım bilmiyorum) ilişki seven sapık muamelesi görüyoruz bazı kendini, haddini bilmez ukalalar tarafından. Seksenler nedir; aynı konuyu döndür döndür yuttur millete. Yeni hiçbir şey yok. Sokaktaki her insanın yapabileceği düzeyde, tekrarlayan espriler, kısır döngüler vs. Tamam, ilk sezon güzeldi, ben de seyrettim; ama şu anki durumu eleştirince bazılarının çok gücüne gitmiş. İçlerindeki pisliği dökmüşler ortalığa. Hesabı verilecek elbette.
Bu dizi de tutmaz umarım.
Yapılan yorum çok kötü ondan. Bugüne kadar konuyu gördükçe sabrettim, şimdi patladım.Abi sen çok sinirlisin ya![]()
Yapılan yorum çok kötü ondan. Bugüne kadar konuyu gördükçe sabrettim, şimdi patladım.![]()
@friendly umarım hevesin kırılmaz ama bence çokta umutlanma öyle ahım şahım bişeyde olmayacak, her zaman ki yerli dizilerden biri olacak. Çok bişey bekleme yani.
Hocam hevesim kırılırsa izlemem bir daha olur biter..
Bana dizi mi yok![]()
![]()
bu arada demin yazmayı unuttum @Elbruz46 öyle bi yorumu senden beklemezdim. Ne demek 80 leri sevmeyenler kanal d,atv,show dizilerini izleyenler. Bende sevmiyorum 80 leri. Ama o dediğin dizilerinde hiçbirini izlemedim izlememde 80 leri sevmemek için illa kanal d, show dizisi mi izlemek gerekiyo?
birol güven'le gani müjde gibiler artık şu piyasadan elini eteğini çeksin. kime neye hizmet ettkleri ortada senelerdir.
Demek 26 haziran.
Bu arada Yalçın Menteş baya zayıflamış.