Birol Güven'den yeni dizi: Doksanlar (90'lar) | atv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hah bir sen eksiktin Türk TV'lerinden iğreniyormuş. Defol git o zaman bu ülkeden soytarı !

Sabırsızlıkla bekliyorum 90lar dizisini. 80ler pek hitap etmiyordu benim dönemime. Ve gerçekten de doğru sokakta oynayan son çocukların dizisi.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çok saçma olmuş bence, bekleselerdi bari 80'ler bitseydi..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Seksenleri Doksanlara baglasalar olmazmiydi? Ikisi ayni anda yayinlanmasa. Adamin tweet'ine gore Seksenler on yil surecekmis hadi beee o kadar uzatma.! Gereksiz uzatmanin bir anlami yok.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Birol Güven ‏@birolguven
Sevgili @derya_sensoy ve @ferhan_sensoy 'la 90'lar dizisi için görüşmelere başladığımızı Borsa'ya bildirdik.

BExR85NCUAASUgA.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
merakım arttı ancak yaz sonu anca başlar çekimler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öyle saçma diziler üretiyorki,gerek oyuncular senaryo vs.izleyenlerde nasıl bir zevk varsa.

Bizim ülkeden zaten bir kaç kişi hariç,yönetmen,senarist ve yapımcı çıkmadı.Varsa yoksa ota b*ka dizi çekmek işleri.

Eller gerilim - korku,savaş - tarih,bilimkurgu,dram dizileri çeker izlenme rekorları kıran.

Tipede uyuz oluyorum şunun 10 yaşındaki çocuklar daha iyi senaryo yazar.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Valla bizsiz 90 lar mı olurmuş. Hey gidi hey o zamanlar minareye dış cepheden tırmanırdım bee..:D Yaşlandık şimdi bilgisayarın başından kalkmıyoruz..

Ayrıca bu oyuncular beni pek tatmin etmedi..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dizinin atv'de oynayacağına yönelik haberler çıktı. Resmi açıklama henüz yok.

Dekorun son durumu...

BFeaKDSCQAAMQtc.jpg:large

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
seksenler, doksanlar, yüzler, ikiyüzelliler diye gidecek herhalde:)

aslı çıkmadı herhalde haberin, ses yok henüz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Adam ne basit filmler yapıyor. Hepside tutuyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,157
Çünkü önemli olan içerik.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Slogan yanliz cok anlamli olmus.

Eskiden güngören de oturdugum mahalle sabah 7'den gece 10'a kadar cocuklarla doluydu. Saklambac, kovalamaca, hele de en büyük eglencemiz mahalle maclariydi. Yorulmak nedir bilmezdik. Simdi cocuklugumu gecirdigim sokak da onca cocuk olmasina ragmen ortalikta kimsecikler yok. Herkesin elinde bir cep telefonu bir oyun konsolu, internet baglantisi olan bilgisayari var. O cocuklara gercekten aciyorum. Ilerde büyüdümü hatirladiklari pek bir sey olmayacak. Cocuklugumu doya doya yasadigim icin mutluyum acikcasi. Diziyi sabirsizlikla bekliyorum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ahhh Doksanlar..
Benim çocukluğum biraz yaramaz geçti. O zamanlar arkadaş ekibimiz vardı etrafa baya bi zarar verdik.:D Ama çocukluk işte sırf eğlence niyetine yapıyorduk bi gece bütün arabaların taşıtların tekerlerinin sibop kapaklarını topladık sonra bi adamın satmak için hazırladığı bi kamyon karpuzu çalıp yerdik kalanıda parçalardık. İşte bunlar gibi suçlarımız vardı ve bu suçlar yüzünden ailem baya bi para cezası ödemek zorunda kalırdı..

Sonra doksanlar deyince aklıma sayısız okul anılarım gelir.. Cumartesi pazar ve kar tatili günlerine bayılırdım. Ben okula biraz geç giderdim o yüzden okulun müdürüyle ya koridorda yada merdivenlerde karşılaşırdık illaki bi gıcıklık yapardı yanii..:D Harçlıklarımı biriktirip radyo volkmen saat gibi elektronik eşya alırdım okulda pazarlardım..

Sonra doksanlarda biliyorsunuz ilk özel tv kanalımız kuruldu abi o günleri unutmak imkansız yaa.. Özel tv kuruldu kurulmasınada bizim anten dedemin whf anteni o antene özel kanalmı gelir sadece trt kanalları var. Kardeşimle ben babama yalvarıyoruz anteni değiştirelim diye zor güç değiştirttik anteni ve star tv yi karlı bi şekilde izlemeyi başardık star o zamanlar cuma akşamları Kemal Sunal filmleri yaımlardı ve ailecek toplanıp izlerdik ve o akşamlar gerçekten çok eğlenceli geçerdi..
Sonra özel kanalların çoğalmasıyla birlikte babamın aldığı bu uhf antenide yetersiz olmaya başladı çünkü güneyde 3 kanal batıda 2 kanal kuzeyde 3 kanal ayrı kanallar tabii birleştireceğim diye ömrüm çatıda geçti.:D Sonra Türksat uydusuyla birlikte uydu anteni alarak sorunu çözdük. Bide o zamanlar herkeste pembe dizi izleme hastalığı vardı özellikle trt kanallarındaki hayat ağacı ve yalan rüzgarı ben hayat ağacını izlerdim yalan rüzgarını bi türlü sevemedim.

Yazı uzun oldu farkındayım ama işte söz konusu doksanlar olunca uzuyor.. O zamanlar daha mı mutluyduk ne dersiniz??.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,157
Bakın kim borsaya bildirildi? Wohoooooooo

19753611.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vay Ali gelmiş. :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
90lar dizisinin oyuncularını Mynet te sürekli çıkan ''Bir Zamanların en ünlü isimleri şimdi kimse hatırlamıyor'' haberinden seçiyorlarmış!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Şu an 80'ler kadar tiksindiğim bir dizi daha yok. Bir de çok bilmiş bir tip var ya içinde. Yıllar sonra şöyle olacak diyor. Tam bir ucuz kahramanlık.

dizi seksenler mi darbeler mi belli değil
:thumbup1:

Bir sezonda bu dizi de konuyu bitirir, sonra içine etmeye başlar.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
televizyonda hiç görmedim tanıtımını..böyle bir dizi çekileceğinden eminmisiniz :) çıkarsa kesin izlerim,sokakta oynayan son çocuklardan biriyim nede olsa :)

Reaksiyon puanı
10,315
bu seksenler pek de fena bir dizi sayılmaz aslında ama doksanların tutacağını hiç zannetmem. aksine daha eskilere gidip 60'lar, 70'ler üzerine dizi yapsaydı daha bir şansı olurdu diye düşünüyorum. 10-15 yıl öncesi pek merak edilmez gibi geliyor bana. yeni sayılacak tarihler pek nostalji yaşatmaz insana çünkü.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu seksenler pek de fena bir dizi sayılmaz aslında ama doksanların tutacağını hiç zannetmem. aksine daha eskilere gidip 60'lar, 70'ler üzerine dizi yapsaydı daha bir şansı olurdu diye düşünüyorum. 10-15 yıl öncesi pek merak edilmez gibi geliyor bana. yeni sayılacak tarihler pek nostalji yaşatmaz insana çünkü.
yanlışın var..doksanlı yıllar milattır aslında..ikibinli yıllarla beraber bilgisayar ve internet kullanımı yaygınlaştı dolayısıyla ne komşuculuk kaldı nede arkadaşlık..sosyal hayat bitti..sokakta oyun oynamak,komşunun bahçesine dalmak,bayramda yedi mahalle şeker para toplamak vs vs..hiç biri kalmadı..ben yüzmeyi derede öğrendim mesela..şimdiki çocuklar dere görse yaklaşmaz ayağı çamur olcak diye..halbuki kirlenmek güzeldir :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Seksenler dizisini beğenmeyen arkadaşlar, Kanal D, Show Tv, Star, Atv kültürü ile büyümüş insanlar...

Dizilerde aile içi ensest ilişkileri evde annesi babası bacısıyla izlemeye alışmış insanlar...

Dizide, bir sevişme sahnesi çıktığında yüzü kızarmayan, annesinden, kız kardeşinden utanmayan insanlar. Eli kumandaya gidip değiştirme ihtiyacı hissetmeyen insanlar.

Bu arkadaşlar için kolay değildir, eve girerken ayakkabılarını çıkaran insanların olduğu dizileri izlemek!...

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güzel düşünülmüş 80'leri izlediğimde hissettiğimle 90'lar farklı olacak çünkü çocukluk yıllarım daha fazla etkileneceğinden eminim bi kaç seneyede milenyum çıkartırlar :)