Birleşmiş Milletler Hack Edildi

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Birleşmiş Milletler'in internet sitelerinden bir tanesi bir Türk tarafından protesto amacıyla hack edildi. Hacker'ın SDN'ye de selamları var.

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalarda çocukların bile ölmesine göz yuman Birleşmiş Milletler, bir Türk hacker tarafından protesto edildi. Birleşmiş Milletler'i görevini hatırlamaya davet eden kişi, ShiftDelete.Net forumlarında da Ekin0x ismiyle bulunuyor ve kendisi aynı zamanda bu girişimden sonra ShiftDelete.Net'e selam göndermeyi de unutmamış durumda.

BM, Görevini Yap

İsrail ve Filistin arasındaki savaşta artık çocukların bile ayırt edilmeden öldürülmesini protesto eden hacker, Birleşmiş Milletlerin Kazakistan sitesine bir not bırakmış:

unkzhack11230714747.gif

"Birleşmiş Milletler, cezalandırıldınız! Filistin'le ilgili olarak görevinizi yapmıyorsunuz. Ermeniler sözde soykırım iddialarını gündeme getirdiğinde hemen çalışmaya başladınız. Türkiye'ye karşı bütün görevinizi yaptınız. Şimdi Filistin için çalışma zamanı. Filistin'de bir soykırım var. İsrail bebekleri öldürüyor. Bebekler terörist değildir."


Kim Yaptı?

Hacker, yaptığımız araştırmalara göre, ShiftDelete.Net forumlarındaki üyelerden Ekin0x'tan başkası değil ve aynı zamanda bir Cyber-Warrior isimli hack grubunun üyesi. Ekin0x, kendisine inanmayan diğer üyelerimize de farklı bir alt sayfadan mesaj göndermeyi unutmamış.

unkzhack21230714739.gif
 

by_erdal21

Asistan
Katılım
28 Eylül 2007
Mesajlar
236
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İsrailin derdi Filistinin her karış toprağına İsrail bayrağı dikmek.Senin Türkiye bayrağını alakasız kullanman Filistine nasıl destek olabilir sence ?
 
Üst