Birisi kablosuz internetime giriyor

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
konuya bak çocuk coşmuş sadece yardım edin diyor panikle başka birşey yapmıyor. kardeşim madem öyle modemin arkasındaki telefon fişini çeksene sonra yap ayarlarını

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kardeş kusura bakma... Ordaki mac bizim mac değilmiş... Dikkat etmemiştim hiç...

Mac adresini öğrenmek için...Çalıştır’a cmd yazıp entera bas, daha sonra ipconfig /all diyerek mac adresini (Fiziksel Adres) öğren...

Orada da mac adresi gireceğin yere burada öğrendiğin mac adresini yaz...

Örnek: mac adresi : 00-13-E8-0E-92-C3

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
arkadaşım telaşa gerek yok...
Modemle zaten sana kablo da verdiler...

Modem ayarlarına gir kablosuz ayarlarında kablosuz etkin seçeneğini kaldır kablosuzu kapat kablo ile internete gir sonra ne yapacaksan öyle yap...

adam çekiyor adam çekiyor diye telaş etmene de gerek kalmaz...

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
:angry:adam şifre değiştirmeyi bilmiyo mac şifrele falan demişsiniz hayret ya

ama daha güzeli çek telefon kablosunu diyenler, adam çeksin kabloyu sonra burda sizin verdiğiniz cevapları offline ken okuyup ayarları yapsın süpermiş

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yok arkadaşim olmuyor

---------- saat 16:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:10 eklenmişti ----------

şifrelemeyi biliiorm deiştirdim ama hala giriyor mac şifrelemeded e mac numarasini akbul etmiyor

---------- saat 16:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:11 eklenmişti ----------

elburz46 çook saol dediğin çok mantıklı şimdi pakete bakıyoru mkablo varmı

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kendi mac adresini izinli listesine eklemeye çalışma bence. Madem telaşlısın zaten kendi mac adresin yerine diğer mac adresi izinli listeye alırsın sonra kendin giremezsin. Öyle bişi olursa da modemin arkasındaki deliğe toplu iğne sokup 6-7sn kadar bekle, modem ışıkları söndüğünde resetlemiş olursun. Sonra da interneti tekrar kurarsın. Kendi modeminin mac adresini modemin altından da öğrenebilirsin.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşım senin iş şabanın işine benzemiş...1 gb kotan kaldıysa,,hala da download yapılıyorsa çeksene fişini veya değiştirsene şifresini..sen şifreyi değiştir hemen,

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
he arkdaşlar bişey sorcam bizim komuşumuzzun leptopu var sürekli başında ve genelde o başında olduğu zamanlar benim internetten çekiliyor şimdi camdan baktım bilgisayarda acaba o mu yapıyor :=)
Sen şimdi camdan komşunumu gözetliyorsun.Röntgenin cezası komşunun kotasını araklamaktan fazladır ama.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:angry: Arkadaslar lütfen bana yardimci olun?Ben interneti devamli kablolu kullaniyorum....(((YANi WLAN YOK BENDE)üzerimde hindistanli talebeler oturuyorlar.....SORUM SU BUNLARIN BENiM iNETERNETi KULLANMA SANSLARI VARMI??????Tesekkürler simdiden

Mustafa_20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birisi Benim Wifime Girdiğinden Şüpheleniyorum.Ayrıca Modem Ayarlarına Girmek İcin ID ve Şifremi Bilmiyorum. Modemimin Markası Huawei Lütfen Yardim Napabirim ? :confused1::(

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Birisi Benim Wifime Girdiğinden Şüpheleniyorum.Ayrıca Modem Ayarlarına Girmek İcin ID ve Şifremi Bilmiyorum. Modemimin Markası Huawei Lütfen Yardim Napabirim ? :confused1::(
Markasının yanında modelinide yazın.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abi adam polis cagırıcam diyor rahat bırak adamları zaten gelmezlerde dayak da yeme ara ttneti onlar ekranını goruyo yardım ederler