Troy' Alıntı:psikopata bağladım diosun :^)
"yaklaşmayın kardeşiiimmmm" de diyo musun evdekilere![]()
![]()
ben çok kez dedim...
Troy' Alıntı:psikopata bağladım diosun :^)
"yaklaşmayın kardeşiiimmmm" de diyo musun evdekilere![]()
![]()
teşekkürleryulaf' Alıntı:arkadaşlar ''bediko''(bdco) ya bu kadar yüklenmek ayıp olmuyomu? siteyle ilgili,sakin, kimsenin tavuğuna kışş demez. yahuuu şeker gibi çocuk..
geldim zuhahahahamavinok.ta' Alıntı:Bugün ortalıklarda yok bdco oohh rahatızsitemiz gayet sakin adeta bir huzur evi gibi
![]()
;D
haydaaa nasıl güya yavlb.bingol' Alıntı:Bide güya üniye hazırlanıyo.Ben de ilk geldiğimde böyleydim de sonradan sadece ilgimi çeken konulara mesaj yazmaya başladım.
Aynı ben.Bu arada MSN'e girsene.bdco' Alıntı:haydaaa nasıl güya yavlb.bingol' Alıntı:Bide güya üniye hazırlanıyo.Ben de ilk geldiğimde böyleydim de sonradan sadece ilgimi çeken konulara mesaj yazmaya başladım.gene 1. oldum dünkü sınavda
mavinok.ta' Alıntı:hikaye yaa adam 24 saat SDN de ne ara çalışıoda kakayı aklından çıkarıp sınavda birinci oluo inanmıyorum fake bunlar ekran görüntüsü isteruk![]()
![]()
![]()
en iyisi :d ifadesini kaldırmalarıbdco' Alıntı:mavinok.ta' Alıntı:hikaye yaa adam 24 saat SDN de ne ara çalışıoda kakayı aklından çıkarıp sınavda birinci oluo inanmıyorum fake bunlar ekran görüntüsü isteruk![]()
![]()
![]()
![]()
otantic76' Alıntı:biri önüne duvar örsün, çarpınca duracaktır...
güle güle derlerkübra alioğulları' Alıntı:ya girmeyincede nerdesin dersiniz insanoğlunada bişey beyendiremiyosun yani ben bi ara nerdeyse hiç girmiyodum nerdesindiye soran oldu.benim gibi birinede nerdesin diyolarsa gidince yokluğu bayabi hissedilecek arkadaşa ne derler bilmiyorum
regedit' Alıntı:kimse durmasın canım, ben sadece her konunun ilk mesajını bdco nun yazdığını farkettiğimi söledim :^)
zaten bdco nun olmadığını hemen farkettim şuan offline, ama vekilleri burada![]()
![]()