doğru öyle de dedim ya son son bunlar şimdiki konular ilk konular zaten hedefimiz il birinciliği sağlam basarak ilerliyorum dersanemi değiştirdim.şimdikiler daha detaylı daha iyi anlatıyo.zaten 2 yıldır dersanede hocaları dinlemezdim onlar ders anlatırdı ben kafama göre etüt yapardım ama şimdi gerçekten bişeyler öğrendiğime inanıyorum.ama tabiiki 354 puanla gitmeyip tekrar yaklaşık puan almak yıkım olur 1 yıl gitmiş olur ama başka bi sebep olur gidemezsem zaten Allah bilir.ama işler iyi durumda şu an son dersane denemem 280 hamotantic76 dedi ki:bizim için hava hoş..sınavda sdn veya internet sormuyorlar bildiğim kadarı ile?
ne kalmış da.. gören de ekimdeyiz sanır.. bir askerlik bir de sınav maratonu çabuk geçer..
İyi madem ama dersanede eniyi olmayı bırak türkiyede en iyi olmaya bakbdco dedi ki:abovvv bakma kötü kötühonen dedi ki:Dersleri felan boşlamıyorsundur İnşallah![]()
pek hoş laf değil ama şimdi dersanede en iyiyim :$
dersanem sınavlarını Türkiye geneli yapar onuda takip ediyorumhonen dedi ki:İyi madem ama dersanede eniyi olmayı bırak türkiyede en iyi olmaya bakbdco dedi ki:abovvv bakma kötü kötühonen dedi ki:Dersleri felan boşlamıyorsundur İnşallah![]()
pek hoş laf değil ama şimdi dersanede en iyiyim :$
![]()
Sen ne alemdesin bakalım senin dersler nasıl hıı ?mavinok.ta dedi ki:''Reklamları Sunduk...''![]()
![]()
![]()
eee şey :$honen dedi ki:Sen ne alemdesin bakalım senin dersler nasıl hıı ?mavinok.ta dedi ki:''Reklamları Sunduk...''![]()
![]()
![]()
![]()
ama dikkat edin isim vermedimmavinok.ta dedi ki:''Reklamları Sunduk...''![]()
![]()
![]()
Bakalım nereye yuvarlacaksınmavinok.ta dedi ki:eee şey :$honen dedi ki:Sen ne alemdesin bakalım senin dersler nasıl hıı ?mavinok.ta dedi ki:''Reklamları Sunduk...''![]()
![]()
![]()
![]()
ii nolsun yuvarlanıp gidioz![]()
honen dedi ki:Bakalım nereye yuvarlacaksınmavinok.ta dedi ki:eee şey :$honen dedi ki:Sen ne alemdesin bakalım senin dersler nasıl hıı ?mavinok.ta dedi ki:''Reklamları Sunduk...''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kısmet artık...honen dedi ki:Bakalım nereye yuvarlacaksın![]()
aman Allah korusunc0lin dedi ki:honen dedi ki:Bakalım nereye yuvarlacaksınmavinok.ta dedi ki:eee şey :$honen dedi ki:Sen ne alemdesin bakalım senin dersler nasıl hıı ?mavinok.ta dedi ki:''Reklamları Sunduk...''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uçuruma![]()
bak bak nası koruyo ajan arkadaşınıbdco dedi ki:aman Allah korusun![]()
sen bize lazımsınmavinok.ta dedi ki:bak bak nası koruyo ajan arkadaşınıbdco dedi ki:aman Allah korusun![]()
![]()
eyv. saol![]()
Aminc0lin dedi ki:Amin Diyelim Hep Beraber
ayyy çok teşekkürler amiiinnn inşaAllah...honen dedi ki:Ben hepinizin çok iyi yerlere geleceğinize gönülden inanıyorum Allah yolunuzdaki engelleri kolaylıkla aşmanızı sağlar İnşallah.
tamam fazla yağ çekmebdco dedi ki:sen bize lazımsınmavinok.ta dedi ki:bak bak nası koruyo ajan arkadaşınıbdco dedi ki:aman Allah korusun![]()
![]()
eyv. saol![]()
![]()
abovvvv cia nın suyu çıktı üstüne nasıl konuşuyosun bakiyimmavinok.ta dedi ki:tamam fazla yağ çekmebdco dedi ki:sen bize lazımsınmavinok.ta dedi ki:bak bak nası koruyo ajan arkadaşınıbdco dedi ki:aman Allah korusun![]()
![]()
eyv. saol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen dövemiosun yaanibdco dedi ki:abovvvv cia nın suyu çıktı üstüne nasıl konuşuyosun bakiyimkardeşime söylerim döver seni
![]()
çekirge cia böyle işlerle uğraşmaz unutma.prestijimiz sarsılır.bunları öğrenmavinok.ta dedi ki:sen dövemiosun yaanibdco dedi ki:abovvvv cia nın suyu çıktı üstüne nasıl konuşuyosun bakiyimkardeşime söylerim döver seni
![]()
![]()
ya zaten duygusallaştım abim gitti diye paso ağlıyorumTroy dedi ki:way way wayyy
sitenin popüler çocuğu sensin demek:}
bu arada mavinokta kardeşimizden ögvüler almak, onurdurtebrikler.
o benim çekirgem cia'ya alcam onuTroy dedi ki:way way wayyy
sitenin popüler çocuğu sensin demek:}
bu arada mavinokta kardeşimizden ögvüler almak, onurdurtebrikler.
kendimden şüphe etmeye başladım heran diyebilirim wallaTroy dedi ki:psikopata bağladım diosun :^)
"yaklaşmayın kardeşiiimmmm" de diyo musun evdekilere![]()
![]()
durumum o kadar vahim mi :}Troy dedi ki:işte örnek bir bayan sdn üyesi
masumdur ama her an psikopata bağlayabilir.
şaka bir yana. bence sen biraz film falan izle kendine gel.