Akdeniz124
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 424
Sadece Aylink'e gittim Aylink'de 5 saniye geçmemişti hemen çıktım.
Virüs bulaşmış mıdır ?
Virüs bulaşmış mıdır ?
Son düzenleme:
Linkin virüslü olduğunu kontrol eden siteler var bak istersen . Bişeye tıklamayıp çıktıysan sıkıntı olmaz zatenSadece Aylink'e gittim Aylink'de 5 saniye geçmemişti hemen çıktım.
Virüs bulaşmış mıdır ?
Hangi siteler acaba ?Linkin virüslü olduğunu kontrol eden siteler var bak istersen
Bundan biz emin olamayız Kaspersky ile tam tarama yapın.Sadece Aylink'e gittim Aylink'de 5 saniye geçmemişti hemen çıktım.
Virüs bulaşmış mıdır ?
Kumar sitesi sanırım.Sadece Aylink'e gittim Aylink'de 5 saniye geçmemişti hemen çıktım.
Virüs bulaşmış mıdır ?
VirusTotal.Hangi siteler acaba ?
Son girdiğiniz site şüpheli olarak görünüyor.
AnlamadımSon girdiğiniz site şüpheli olarak görünüyor.
Google uzantısı galiba o site google ın kendisinden tarama yap istersenSon girdiğiniz site şüpheli olarak görünüyor.
Sildim zaten7. Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan ininal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır.
Neden inatla alıntılarınızda bu linke yer veriyorsunuz.
Hala anlamadım daha açık biir şekilde söyleyebilirmisiniz ?Google uzantısı galiba o site google ın kendisinden tarama yap istersen
Google > Ayarlar > Güvenlik Kontrolü > Şimdi Denetle ye bas tarama yapıyo zaten
vermedim zaten öyle sitelerde vermiyorum.Bir sıkıntı çıkmaz. Aklınca buna siteyi kakalarım bana gider mantığında arkadaş. O linkler kısaltana para kazandırıyor. Sıkıntı çıkmaz bildirime izin vermediyseniz.
Temiz çıkmış sıkıntı yok .
Temiz yani sıkıntı yok
Tamamdır sıkıntı yok o zaman.vermedim zaten öyle sitelerde vermiyorum.
bence bir daha size atılan her linke tıklamayın umarım bu size iyi bir ders olmuştur.Kaspersky Total Security ile tam taramamı yaptım.
Herhangi bir tehdit bulunamadı
Konu kilit galiba @Fakehero
Zaten tıklamadım ilk başta adam yemin falan etti istersen ekran açıyım dedi bende tamam dedim.bence bir daha size atılan her linke tıklamayın umarım bu size iyi bir ders olmuştur.
Link kısaltma sitesi. Olsa olsa adware olur.