Bir zombi salgınına 5 gün kala haberiniz olsa ne yapardınız?

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Yetkililer size 5 gün sonra böyle bir salgın olacağından bahsedecek.Evde kalmanızı ve dışarı çıkmamanızı söyleyecek.Siz olsanız ne yapardınız?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Nalbura, markete ve eczaneye giderdim. Gerekli olabilecek tüm malzemeleri alırdım.
Özellikle uzun süreli dayanacak yiyecekleri alırdım. Mesela 25 yıl dayanabilen bir hap vardı. Saatlik alınca, günlük besin ihtiyacını karşılıyordu. Tabii, Türkiye içinde bulmak zor.

Petrolden mazot alırdım. Radyo vs. alırdım kesinlikle. Salatalık vb. sebzelerin tohumlarını alırdım.

Eğer zamanım olabilirse ve bulabilirsem ateşli silah alırdım.

Çıkışlar kapalı değilse köye giderdim ama kapalıysa da çok sorun olmaz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,437
Pıçağımı Baltamı itilerdim.
Vito'nun etrafına keser döner mekanizma yapardım. Üzerine UV işık vs
Sonra çıkardım kafa avına, ev soygununa filan. Loot'lama benim işim ağa hemde PUBG tarzı. :D ahdhhahha

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
7000-800m2 bir adaya giderdim.
Silahlar
Tohumlar
Kısaca İşe tarayacak her şeyi alırım

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@OhGodDamn, Yani 1 mermi ile kafama sıkarım ve intihar ederim diyorsunuz. Hiç zombilerle uğraşamam bir de.
Ben ise Roma İmparatorluğunu tekrar kurardım. Her neyse. :D Gerçekte olsa insan tabii ki önce korkardı. Öyle silah ve erzak alırdım demekle bitmiyor. Kolay bir şey olmazdı hayatta kalmak. Ama yinede mücadele ederdim hayatta kalmak ve hayat kurtarmak için.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
@OhGodDamn, Yani 1 mermi ile kafama sıkarım ve intihar ederim diyorsunuz. Hiç zombilerle uğraşamam bir de.
Ben ise Roma İmparatorluğunu tekrar kurardım. Her neyse. :D Gerçekte olsa insan tabii ki önce korkardı. Öyle silah ve erzak alırdım demekle bitmiyor. Kolay bir şey olmazdı hayatta kalmak. Ama yinede mücadele ederdim hayatta kalmak ve hayat kurtarmak için.
Böyle bir durumda zaten hükümetler çökecektir sizde hayatta kalanları toplar Roma İmparatorluğunu kurarsınız :D

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Böyle bir durumda zaten hükümetler çökecektir sizde hayatta kalanları toplar Roma İmparatorluğunu kurarsınız :D
pek benlik değil hayatta kalmak eğer hayatta kalmaya direnirsem daha acı bir şekilde yok olacağım elime fırsat geçmişken hemen bitiriyorum bu acıları....

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
pek benlik değil hayatta kalmak eğer hayatta kalmaya direnirsem daha acı bir şekilde yok olacağım elime fırsat geçmişken hemen bitiriyorum bu acıları....
Bu duruma göre değişir mesela World War Z filminde ki zombiler olursa hayatta kalmak extreme zorlaşır ama TWD Aylakları olursa ben çok rahat hayatta kalırım.Gerçi her iki durumda da olsak sonuna kadar çalışırım ben.

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Bu duruma göre değişir mesela World War Z filminde ki zombiler olursa hayatta kalmak extreme zorlaşır ama TWD Aylakları olursa ben çok rahat hayatta kalırım.Gerçi her iki durumda da olsak sonuna kadar çalışırım ben.
ne türden olurlarsa olsun daha coronayı 2 yılda yok edemedik ve insan nüfusu az tük azalmasına rağmen o zaman hiç aşı bulunamaz ve buda benim için dönüm noktasının başlangıcı dünyanın sonu olur

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Markete giderdim pirinç çikolata gibi şeyler alırdım sonra salgın başladığında evimde dururdum kapıyı kilitlerdim televizyonunu açıp izlerdim

ZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Markete giderdim pirinç çikolata gibi şeyler alırdım sonra salgın başladığında evimde dururdum kapıyı kilitlerdim televizyonunu açıp izlerdim
hocam insanlar olmazsa barajlar çalışmaz buda elektriğin büyük bölümünü etkisiz kılar ayrıca sizin gibi düşünen herkes markete yığılır ve izdiham çıkar

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
%100 böyle bir krizde marketler yağmalanır yani markete giderseniz daha çok tehlikede olursunuz.Ortalık sakinleşene kadar evdekilerle idare edip radyoyu dinlemekte fayda var çünkü elektrik büyük ihtimal gider.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
Twdde Valinin Yaptığı Gibi küme şehirleri olusturulur büyük ihtimal korunaklı sağ kalırsam kendimi öyle yerlere atmaya çalışırdım

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
938
Keleşleri toplayıp zulaya koyardım, yemek için çiftlik gibi bir yere giderdim. İnsanları örgütler zombilerin içinden geçerdik.

Son düzenleme:

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
TWD izleyip konu açıyorsun. ? Erzak toplayıp köye kaçarım. :D

Son düzenleme: