Hollywoo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,462
Yetkililer size 5 gün sonra böyle bir salgın olacağından bahsedecek.Evde kalmanızı ve dışarı çıkmamanızı söyleyecek.Siz olsanız ne yapardınız?
Bana uzun süre yetecek yiyecek,içecek alırdım.Köy gibi bir yere giderdim.Yetkililer size 5 gün sonra böyle bir salgın olacağından bahsedecek.Evde kalmanızı ve dışarı çıkmamanızı söyleyecek.Siz olsanız ne yapardınız?
Eşyaları toplayıp, erzak stoklayıp köye giderdim ??Yetkililer size 5 gün sonra böyle bir salgın olacağından bahsedecek.Evde kalmanızı ve dışarı çıkmamanızı söyleyecek.Siz olsanız ne yapardınız?
Eşyaları toplayıp, erzak stoklayıp köye giderdim ??
Bence köye gidemezsiniz.Böyle bir durumda direkt şehir çıkışlarını kapatırlar.Bana uzun süre yetecek yiyecek,içecek alırdım.Köy gibi bir yere giderdim.
Böyle bir durumda zaten hükümetler çökecektir sizde hayatta kalanları toplar Roma İmparatorluğunu kurarsınız@OhGodDamn, Yani 1 mermi ile kafama sıkarım ve intihar ederim diyorsunuz. Hiç zombilerle uğraşamam bir de.
Ben ise Roma İmparatorluğunu tekrar kurardım. Her neyse. Gerçekte olsa insan tabii ki önce korkardı. Öyle silah ve erzak alırdım demekle bitmiyor. Kolay bir şey olmazdı hayatta kalmak. Ama yinede mücadele ederdim hayatta kalmak ve hayat kurtarmak için.
pek benlik değil hayatta kalmak eğer hayatta kalmaya direnirsem daha acı bir şekilde yok olacağım elime fırsat geçmişken hemen bitiriyorum bu acıları....Böyle bir durumda zaten hükümetler çökecektir sizde hayatta kalanları toplar Roma İmparatorluğunu kurarsınız
Bu duruma göre değişir mesela World War Z filminde ki zombiler olursa hayatta kalmak extreme zorlaşır ama TWD Aylakları olursa ben çok rahat hayatta kalırım.Gerçi her iki durumda da olsak sonuna kadar çalışırım ben.pek benlik değil hayatta kalmak eğer hayatta kalmaya direnirsem daha acı bir şekilde yok olacağım elime fırsat geçmişken hemen bitiriyorum bu acıları....
ne türden olurlarsa olsun daha coronayı 2 yılda yok edemedik ve insan nüfusu az tük azalmasına rağmen o zaman hiç aşı bulunamaz ve buda benim için dönüm noktasının başlangıcı dünyanın sonu olurBu duruma göre değişir mesela World War Z filminde ki zombiler olursa hayatta kalmak extreme zorlaşır ama TWD Aylakları olursa ben çok rahat hayatta kalırım.Gerçi her iki durumda da olsak sonuna kadar çalışırım ben.
hocam insanlar olmazsa barajlar çalışmaz buda elektriğin büyük bölümünü etkisiz kılar ayrıca sizin gibi düşünen herkes markete yığılır ve izdiham çıkarMarkete giderdim pirinç çikolata gibi şeyler alırdım sonra salgın başladığında evimde dururdum kapıyı kilitlerdim televizyonunu açıp izlerdim
%100 böyle bir krizde marketler yağmalanır yani markete giderseniz daha çok tehlikede olursunuz.Ortalık sakinleşene kadar evdekilerle idare edip radyoyu dinlemekte fayda var çünkü elektrik büyük ihtimal gider.Markete giderdim pirinç çikolata gibi şeyler alırdım sonra salgın başladığında evimde dururdum kapıyı kilitlerdim televizyonunu açıp izlerdim
TDW diye bir dizi izlediğimi hatırlamıyorum... Ve twd yi izleyeli aylar oldu ne alaka.TDW izleyip konu açıyorsun. ? Erzak toplayıp köye kaçarım.