Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Bir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...
ben bunu net kırarım yanlar boş falan kapta koyulmaz bunaBir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...
Çok güzel duruyor amaaben bunu net kırarım yanlar boş falan kapta koyulmaz buna
Apple her yeni iPhone tanıtacağı zaman gündeme gelen ve bir türlü gerçekleştiğini göremediğimiz bir tasarım ama hayalleri süsleyecek kadar güzel değil.Bir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...
Kişiden kişiye değişir ama hiç hoş değil yanları oldukça kötü 1 kuruş bile vermem.Çok güzel duruyor amaa
Bir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...
güzel ama kullanışlı olmaz benceÇok güzel duruyor amaa
ben sevdim ya aslında hoş duruyorApple her yeni iPhone tanıtacağı zaman gündeme gelen ve bir türlü gerçekleştiğini göremediğimiz bir tasarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kişiden kişiye değişir ama hiç hoş değil yanları oldukça kötü 1 kuruş bile vermem.
Bugün hayatta olsaydı arabama takoz diye alırdım valla!Çok güzel duruyor amaa
Apple böyle bir şey yapmaz. Her zaman geleneksellikle yeni ürün çıkartır, Steve Jobs olsa belki olabilirdi.Bir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...
Her marka yeni telefon çıkaracağı zaman bu tür görseller çıkıyor ortaya. Eski modelin yanlarına ekran koyup atıyorlar internete "tasarım sızdırıldı" diye.
Steve amca yaşasaydı muhtemelen kullanıcı deneyimini düşürüyor diye büyük ekrana bile karşı çıkardı...Apple böyle bir şey yapmaz. Her zaman geleneksellikle yeni ürün çıkartır, Steve Jobs olsa belki olabilirdi.
Böyle düşündüğünüze şaşırdım açıkçası, çünkü iPhone 3 ve 4 ailesinin ekranı, o zamanların neredeyse en büyük ekranına sahipti.Steve amca yaşasaydı muhtemelen kullanıcı deneyimini düşürüyor diye büyük ekrana bile karşı çıkardı...
Tim Cook varken böyle bir şeyin olması düşük bir ihtimal.Bir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...
Steve amca her zaman kullanıcı deneyiminin önemini savunup belli bir oranın üstündeki telefonların kullanım deneyimini düşürdüğünü savunmuştur. Tabi yaşasaydı belki fikri değişecek ve büyük ekranlı telefonları destekleyecekti ancak bana kalırsa destek vermeyecekti ve günümüzün telefonları avuç içi kadar olacaktı ancak kullanıcı deneyimi maximum olacak ve küçük ekranlarda zorluk çekmeyecektik.Böyle düşündüğünüze şaşırdım açıkçası, çünkü iPhone 3 ve 4 ailesinin ekranı, o zamanların neredeyse en büyük ekranına sahipti.