Bir zamanların hayalleri süsleyen iPhone modeli

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Bir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...

Apple her yeni iPhone tanıtacağı zaman gündeme gelen ve bir türlü gerçekleştiğini göremediğimiz bir tasarım ama hayalleri süsleyecek kadar güzel değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok güzel duruyor amaa
Kişiden kişiye değişir ama hiç hoş değil yanları oldukça kötü 1 kuruş bile vermem.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Çok güzel duruyor amaa
güzel ama kullanışlı olmaz bence

Apple her yeni iPhone tanıtacağı zaman gündeme gelen ve bir türlü gerçekleştiğini göremediğimiz bir tasarım.

Kişiden kişiye değişir ama hiç hoş değil yanları oldukça kötü 1 kuruş bile vermem.
ben sevdim ya aslında hoş duruyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yapıldı zaten bu, Apple'ın inovasyon yaptığı ne zaman görülmüş?
images (1).jpeg

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Her marka yeni telefon çıkaracağı zaman bu tür görseller çıkıyor ortaya. Eski modelin yanlarına ekran koyup atıyorlar internete "tasarım sızdırıldı" diye.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Bir zamanlar sürekli çıkacağı söylenen ve herkesin merakla çıkmasını beklediği efsanevi iPhone modeli...

Güzel Bir Nostalji Oldu : )

İşin Komik Tarafı iPhone O Zamanlar Şimdikinden Daha Popülerdi.
Bunu Videoyu İzleyen iPhone Şöyle Olacak Böyle Olacak Şunu Yapıyor Bunu Yapıyor Ben Bunu Bekleyip Alacağım Diye Dillendiren Teknoloji Cahillerine Bu Bir Tasarım, Bilgisayar Efekti Rüya vs Demekten Dilimde Tüy Bitmişti.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Steve amca yaşasaydı muhtemelen kullanıcı deneyimini düşürüyor diye büyük ekrana bile karşı çıkardı...
Böyle düşündüğünüze şaşırdım açıkçası, çünkü iPhone 3 ve 4 ailesinin ekranı, o zamanların neredeyse en büyük ekranına sahipti.

Reaksiyon puanı
5,173
Böyle düşündüğünüze şaşırdım açıkçası, çünkü iPhone 3 ve 4 ailesinin ekranı, o zamanların neredeyse en büyük ekranına sahipti.
Steve amca her zaman kullanıcı deneyiminin önemini savunup belli bir oranın üstündeki telefonların kullanım deneyimini düşürdüğünü savunmuştur. Tabi yaşasaydı belki fikri değişecek ve büyük ekranlı telefonları destekleyecekti ancak bana kalırsa destek vermeyecekti ve günümüzün telefonları avuç içi kadar olacaktı ancak kullanıcı deneyimi maximum olacak ve küçük ekranlarda zorluk çekmeyecektik.

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
One öyle 2050 de yaygınlaşır anca