• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir Zamanlar

ultraanti

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir zamanlar bu sdn ailesi tam bir aileydi herkesin .....-sdn@hotmail.com ile biten adresi vardı ve herkes birbirini ekleyebiliyordu sabahlara kadar muhabbet ediyorduk.... kimler vardı kimler...
özledimmmmmm nerde bunlar.... yazsın herkes adresini yeniden baslasın muhabbet gırgır samata

Bir zamanlar artık geride kaldı ama olsa iyi olur.:)

SDN 2007-2008 döneminde üye sayısı az ama çok iyi bir aileydi.Özledim ya :rolleyes:

Ne günlerdi be gece 2 de 10 kişi olurdu ortak msnde. 1 yıldır girmedim şu andan sonrada girilmez gibi geliyo :)

SDN uzantılı adres vermiyorlarki :D Mubabbet belirli kişiler arasında devam ediyor zaten :)

En son aylar önce yapılmıştı msn buluşması.Onun haricinde Troy dahil bikaç üye 1-2 kere msnde muhabbet etmiştik.Tabi az kişi vardı ve muhabbet sıcaktı.Çok kişi olunca malum suyu çıkıyor ve ister istemez muhabbet kayıyor.

açın tekrar :D

NOT: ekleyenler olmaya başladı sadece -sdn@hotmail.com yada -sdn @windowslive.com olarak kabul ediliyor yoksa boşa yollamayın ben kabul etmiyorum ama edenler olabilir :D

Tek tek eklemek le olmaz o iş grup msn e girin :)

En son bi örgüt kuruyoduk bizler ya hahaha :D o guruptaki 2 kişi şu an mod oldu grup amacına ulaştı nihaha :D