2 Mart 2011 #1 by efsane Rektör Emektar Katılım 10 Aralık 2008 Mesajlar 14,677 Reaksiyon puanı 2,135 Puanları 293 Konum Elazığ Arkadaşlar selam. Yapmak istediğim birşey var. Ben WordPress'de istediğim herhangi bir sayfaya dilediğim bir temayı atayabilir miyim? Mümkün müdür bu?
Arkadaşlar selam. Yapmak istediğim birşey var. Ben WordPress'de istediğim herhangi bir sayfaya dilediğim bir temayı atayabilir miyim? Mümkün müdür bu?
2 Mart 2011 #2 MeOMaN Asistan Katılım 13 Temmuz 2010 Mesajlar 254 Reaksiyon puanı 0 Puanları 16 Bir sayfaya bir tema derken ? Eğer free bir kullanıcı iseniz sistemdeki temalarla yetinmek zorundasınız Yada hostinginiz varsa orda dilediğiniz temayı kullanabilirsiniz.
Bir sayfaya bir tema derken ? Eğer free bir kullanıcı iseniz sistemdeki temalarla yetinmek zorundasınız Yada hostinginiz varsa orda dilediğiniz temayı kullanabilirsiniz.
2 Mart 2011 #3 C Cbox Doçent Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 789 Reaksiyon puanı 14 Puanları 0 Wordpress te free ya da premium olayı var mı ki ?
2 Mart 2011 #4 S surmelim37 Profesör Katılım 12 Şubat 2009 Mesajlar 1,133 Reaksiyon puanı 8 Puanları 0 Cbox dedi ki: Wordpress te free ya da premium olayı var mı ki ? Genişletmek için tıkla ... Blog ve host kullanıcılrından bahsediyor anladığım kadarıyla.
Cbox dedi ki: Wordpress te free ya da premium olayı var mı ki ? Genişletmek için tıkla ... Blog ve host kullanıcılrından bahsediyor anladığım kadarıyla.
2 Mart 2011 #5 C Cbox Doçent Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 789 Reaksiyon puanı 14 Puanları 0 surmelim37 dedi ki: Blog ve host kullanıcılrından bahsediyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Ha zaten ben host üzerinden kullanıyorum, sorun yok ozaman.Bi an noluyor dedim kendi kendime
surmelim37 dedi ki: Blog ve host kullanıcılrından bahsediyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla ... Ha zaten ben host üzerinden kullanıyorum, sorun yok ozaman.Bi an noluyor dedim kendi kendime
26 Mayıs 2011 #6 B bcepni Öğrenci Katılım 26 Mayıs 2011 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 single-konuid.php şeklinde yaparak php üzerinden yapabilirsin. Ben bir ara http://www.iyidekorasyon.com sitesinde kullanıyordum fakat şuan hızlı olması adına sade bir tema kullanıyorum.
single-konuid.php şeklinde yaparak php üzerinden yapabilirsin. Ben bir ara http://www.iyidekorasyon.com sitesinde kullanıyordum fakat şuan hızlı olması adına sade bir tema kullanıyorum.
3 Haziran 2011 #7 S stratejist76 Öğrenci Katılım 3 Haziran 2011 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Güzel bir tamymış ancak biraz daha düzenleme yapılarbilir..