Mataramasuko
O adam varya beni nasıl buldu bilemiyorum ahdadghasdgdahGeçen araba sahibi bulan adam aslında sensin biliyorumASSASAdasdsadsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende mi ? Kalbim kırıldı ben gidiyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 121218
İşte o adam sensin aslındaO adam varya beni nasıl buldu bilemiyorum ahdadghasdgdah![]()
Torbacının dibiydi resmen. Umarım kimseye musallat olmaz bidaha
kış kış kış düşman başınaİşte o adam sensin aslındaASDSAada
Dünkü cinci sen miydin yoksa ? Rapor rapor raporkış kış kış düşman başına
Kış kış cinler kış kış![]()
Yok o cinleri kendine çekendi. Banyoda ne yapıyorduysa artık aynadan hep cinler bunu izliyorduDünkü cinci sen miydin yoksa ? Rapor rapor rapor![]()
Kesin oydu.Sapık cin benden Lamborghini istiyor diye konu açar şimdi ve bedava Lamborghini verecek var mı diye sorar.Dünkü cinci sen miydin yoksa ? Rapor rapor rapor![]()
Artık sana soralım ne yapıyordun dün banyoda ? Aynada gözüktüklerine göreYok o cinleri kendine çekendi. Banyoda ne yapıyorduysa artık aynadan hep cinler bunu izliyordu![]()
Aynı zaur ya kesin o kesinnKesin oydu.Sapık cin benden bedava Lamborghini istiyor diye konu açar şimdi.![]()
İlla beni kötü biri gibi gösterecen forumda. İyi sen bilirsin. Her zaman sen iyi ol dahada yazmam konuyaArtık sana soralım ne yapıyordun dün banyoda ? Aynada gözüktüklerine göreASDSDa
Aynı zaur ya kesin o kesinn![]()
Yaa sana kıyamam. Gel buraya öpücemİlla beni kötü biri gibi gösterecen forumda. İyi sen bilirsin. Her zaman sen iyi ol dahada yazmam konuya
Go vatan ?anında rko çekerdim
hı?Go vatan ?
wqeqwdasfldsgdfhfjTorbacıymışım ben? Hangi salak Torbacı kendi resmini profile koyar?![]()
![]()
asdhagdjhdghasd
Yolda görsem, Sultan Alp Arslan sen misin derim.wqeqwdasfldsgdfhfj