- Reaksiyon puanı
- 13,237
Mataramasuko
O adam varya beni nasıl buldu bilemiyorum ahdadghasdgdahGeçen araba sahibi bulan adam aslında sensin biliyorum ASSASAdasdsadsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende mi ? Kalbim kırıldı ben gidiyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 121218
İşte o adam sensin aslında ASDSAadaO adam varya beni nasıl buldu bilemiyorum ahdadghasdgdah
Torbacının dibiydi resmen. Umarım kimseye musallat olmaz bidaha
kış kış kış düşman başınaİşte o adam sensin aslında ASDSAada
Dünkü cinci sen miydin yoksa ? Rapor rapor rapor ?kış kış kış düşman başına
Kış kış cinler kış kış ?
Yok o cinleri kendine çekendi. Banyoda ne yapıyorduysa artık aynadan hep cinler bunu izliyordu ?Dünkü cinci sen miydin yoksa ? Rapor rapor rapor ?
Kesin oydu.Sapık cin benden Lamborghini istiyor diye konu açar şimdi ve bedava Lamborghini verecek var mı diye sorar.?Dünkü cinci sen miydin yoksa ? Rapor rapor rapor ?
Artık sana soralım ne yapıyordun dün banyoda ? Aynada gözüktüklerine göre ASDSDaYok o cinleri kendine çekendi. Banyoda ne yapıyorduysa artık aynadan hep cinler bunu izliyordu ?
Aynı zaur ya kesin o kesinn ?Kesin oydu.Sapık cin benden bedava Lamborghini istiyor diye konu açar şimdi.?
İlla beni kötü biri gibi gösterecen forumda. İyi sen bilirsin. Her zaman sen iyi ol dahada yazmam konuyaArtık sana soralım ne yapıyordun dün banyoda ? Aynada gözüktüklerine göre ASDSDa
Aynı zaur ya kesin o kesinn ?
Yaa sana kıyamam. Gel buraya öpücem ? O zaur buraya gelecek..! ?İlla beni kötü biri gibi gösterecen forumda. İyi sen bilirsin. Her zaman sen iyi ol dahada yazmam konuya
Go vatan ?anında rko çekerdim
hı?Go vatan ?
wqeqwdasfldsgdfhfjTorbacıymışım ben? Hangi salak Torbacı kendi resmini profile koyar? ? ? ? asdhagdjhdghasd
Yolda görsem, Sultan Alp Arslan sen misin derim.?wqeqwdasfldsgdfhfj
iyi kanka senden naber ? derdimHey yuu naber?
fotoğrafının ordaki iskambil kartı mı derdim muhtemelenKendime merhaba derdim herhalde
Connor sürümlerinden hangisini öneriyorsunuz derdim :dfotoğrafının ordaki iskambil kartı mı derdim muhtemelen