Bir türlü anlamıyorum... Anlayan varsa açıklasın lütfen...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar; Devil May Cry 4, Ninja Blade, Wolfarine, god of war tarzı oyunlar PS2/3 ve XBOX için bol bol var da neden PC için hemen hemen hiç yok. Bu tarz oyunlara "Beat-'Em-Up" oyunlar deniyor ama PC için sıfır neredeyse... zaten var olanlarda konsollardan çevrilme... Neden bu tarz oyunları pc'ler için yapmıyorlar anlamıyorum...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bu tür oyunları pcde oynamak oldukça zor aynı anda birçok tuşa basman yada bir gamepad e sahip olman gerekiyo, onun için fazla tutulmuyor, fazla tutulmayan bir şeyi neden yapsınlar :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
God of harici diğerlerinin pc oyunu mevcut.Gowunda 1-2 si pcde emulatörle çalışıyor diye biliyorum.
BU tür oyunlar piyasada da fazlacana yok.Survivor action türüne yönelebilirsin

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu tür oyunları pcde oynamak oldukça zor aynı anda birçok tuşa basman yada bir gamepad e sahip olman gerekiyo, onun için fazla tutulmuyor, fazla tutulmayan bir şeyi neden yapsınlar :)

Bende öle dusunmustum ama abi, gamapad kaç para ki 15 TL'ye alıyon zaten.. oyun oyanacak adam masraftan kaçmayıp okadar para harcıyor mouse gibi bir de gamepad almak mı zor geliyor... gerçi bende yıllarca mousela oynadım gamepad aldım. gamepadle oynamak da baska bir zevk...

---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

God of harici diğerlerinin pc oyunu mevcut.Gowunda 1-2 si pcde emulatörle çalışıyor diye biliyorum.
BU tür oyunlar piyasada da fazlacana yok.Survivor action türüne yönelebilirsin
Emülatörler oynanmıyor ya... çok kalitesiz oluyor oyunlar... emilatör ile kaliteli şekilde bir pc alabilecek adam zaten PS de alır XBOZ da... Survivor action (Doom, Left4dead ve redent evil vs..) ile Beat-'Em-Up arasında dağlar kadar fark var ya... Beat-'Em-Up oyunlarında bir canavarı öldürecez diye halden hale girmiyoz en azından...