Mustafa1982
Öğrenci
Kardeşim ben sizi engellemişim, kusura bakmayın da yazdıklarınızı görmüyorum.Siyaset içerikli mesajlar vardı moderatör sildi
Kardeşim ben sizi engellemişim, kusura bakmayın da yazdıklarınızı görmüyorum.Siyaset içerikli mesajlar vardı moderatör sildi
numaralara tıklarsanız direkt silinmiş ibareli mesajlar açılacaktır. #53 #55 #58Kardeşim ben sizi engellemişim, kusura bakmayın da yazdıklarınızı görmüyorum.
O arkadaşı Göz ardı ettiğim içindir.Sizin bahsettiğiniz şeffaflık özel mesaj ile iletiliyor gerekli tüm bilgiler ama normal üyelere değil cezayı alan kişiye. Uyarı alan kişileri burada afişe etmem etik bir davranış olmayacaktır.
Üslubuma gelirsek neden aradığınızı sormam sert olarak görülüyorsa evet sert bir tavır sergiliyorum çünkü 2 kere mesajı sormanız ve benim mesajlar silinecektir dememe rağmen benim haricimde bir arkadaşın da bunu belirtmesinin ardından yine sormanız ilgimi çekti.
Bu işteki Tecrübe önemli,ama Xiaomi'yi kullananlar bilir,Çin'in Apple'ı.Genel olarak cihazlardaki Donanım dışında markanın kendini bir konuda düzeltmiş olması ve pazardaki diğer rakiplerini zorlayabilmesi bu markada gelişme olduğunun göstergesidir.Yoksa donanımı bende telefon yapsam basarım 821'i 6 gb Rami.Böyle markalar gelişiyorlar ve yakın bir zamanda artık bu cihazlarda tanınmaya başlayacak ülkemizde.Sadece biraz risk Alıp bütün Dünya'ya açılmıyorlar.Yoksa emin ol 1300-1400 tl fiyata Apple ve benzeri ünlü markaları zorlar biraz reklamla.Düşmanım olsa ona bile Xiaomi tavsiye etmem. Çinli bile olsaBen orda saçma felan demedim. Başka birinin mesajını okuyup bana mı yazıyorsunuz?
Beni doğru anlaman için bir örnek vereyim kardeşim. Dell, MSİ gibi şirketlerin ürettiği gamebooklar mı daha iyi yoksa CASPER, MONSTER gibi firmaların üretimleri mi? Bir de yaşın kaç bilmiyorum ama biraz akresif bir üslupla yazıyorsun. Bu tarz konuşacaksan benim mesajlarımı alıntılamayı ver
Yerli firma olsaydı ve üretimin bir kısmı Türkiye'de üretilse kimseye önermesem de kendim destek için alırdım. Zaten yeterince kaliteli üretim yapan firmalar var. Kendim alıyormuşum gibi şahsi fikrimi söyledim. Önerdiğim Sony telefonun 1100 liraya satılanını yeğenim kullanıyor. Ben de kurcaladım baya ve beğendim. Açıkcası yurt dışından telefon getirme imkanı olanlara iPhone öneriyorum. Aşağı yukarı 2300 liraya mâl oluyor son modeli. Türkiye'den alacaklar için ben Sony derim. Önerdiğim telefon boş bir telefon değil. Elimdeki bozulsa öbürgün gider alırdım. iOS sevmeme rağmen telefon için 3000₺ bantını geçmek çok cazip gelmiyor.Bu işteki Tecrübe önemli,ama Xiaomi'yi kullananlar bilir,Çin'in Apple'ı.Genel olarak cihazlardaki Donanım dışında markanın kendini bir konuda düzeltmiş olması ve pazardaki diğer rakiplerini zorlayabilmesi bu markada gelişme olduğunun göstergesidir.Yoksa donanımı bende telefon yapsam basarım 821'i 6 gb Rami.Böyle markalar gelişiyorlar ve yakın bir zamanda artık bu cihazlarda tanınmaya başlayacak ülkemizde.Sadece biraz risk Alıp bütün Dünya'ya açılmıyorlar.Yoksa emin ol 1300-1400 tl fiyata Apple ve benzeri ünlü markaları zorlar biraz reklamla.
Belli bir fiyattan sonra çok kötü rezil cihazlarla karşılaşılmıyor.Z5 zaten güzel cihaz.Aslında böyle markalar F/P Yüzünden çok tavsiye ediliyor.1100 tl fiyata Sony marka bir cihazda (Xa,Xa ultra'yı baz alıyorum) orta seviye işlemcilerde gelirken snapdragon 820 ve 3 gb ramle gelen bir cihazda alınabiliyor.Bana bunun için mantıklı geliyor.Yerli firma olsaydı ve üretimin bir kısmı Türkiye'de üretilse kimseye önermesem de kendim destek için alırdım. Zaten yeterince kaliteli üretim yapan firmalar var. Kendim alıyormuşum gibi şahsi fikrimi söyledim. Önerdiğim Sony telefonun 1100 liraya satılanını yeğenim kullanıyor. Ben de kurcaladım baya ve beğendim. Açıkcası yurt dışından telefon getirme imkanı olanlara iPhone öneriyorum. Aşağı yukarı 2300 liraya mâl oluyor son modeli. Türkiye'den alacaklar için ben Sony derim. Önerdiğim telefon boş bir telefon değil. Elimdeki bozulsa öbürgün gider alırdım. iOS sevmeme rağmen telefon için 3000₺ bantını geçmek çok cazip gelmiyor.