hOlocOUsT_kAtAmArİ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Bahsetmem gerekirse, bir cep telefonuna ihtiyacım var. Öyle o kadar çılgın bir dokunmatik deneyimi yaşatmasına gerek yok çünkü; çılgın bir gamer değilim. Genç, ergenlik çağında bir kızım. Kız oyunları oynamayı seviyorum diyebilirim, ama önemli olan arama yapıp yapamaması. Çok sık whatsapp kullanmayı sevmiyorum, asıl işimin önemli bir kısmı elektronik posta yollama işi, ihtiyacım olan bu. arkaplanda müzik çalmasına gerek yok çünkü genelde ön planda dinliyorum. Öyle 4 g 5g gibi bir şeylere ihtiyacım da yok 1g 2g gibi bir telefon da idare eder. Sürekli telefon satıp ta yerine son model telefon satın alacak halim yok, zaten de öyle yapmayı sevmiyorum. yanımda kamera ,kulaklık,mikrofon,ucuz oyun konsolu, harddisk gibi şeyler taşıdığım için öyle aşırı güçlü, ısınmaya dayanıklıdır, ses kaliteli çıkarır, güzel oynanıyor gibi şeyler yazmayın ve bana buna göre bir şeyler söyleyin. Tuşlu telefon da önerebilirsiniz. Yurtdışında satılanlardan da önerebilirsiniz. Bir şey satın alacağım zaman genellikle kendi paramdan ödüyorum, bu yüzden çok pahalı olmayan iki yüz,üç yüz,dört yüz,beş yüz gibi bir fiyata telefon önerecek var ise sevinirim. Telefonun Türkçe desteklemesine gerek yok şayet İngilizce ve Japonca gibi dilleri de kendi anadilim gibi konuşduğum ve okuduğum için bu dillerden işletim sistemleri de benim için sıkıntı çıkarmaz, rahattır.
Aşağıda en çok istediğim DoCoMo telefonu görüyorsunuz
(Sanırım hayatımda görmek isteyebileceğim en son şey bu idi)
Amazonda en düşük 200,300 gibi bir fiyatı vardı gibi.
Bir de bunun hakkında konuşacak arkadaşlarımız bunun hakkında fazla ikazda bulunmasın çünkü kendi resmî sitesini de kurcalayıp özelliklerine ulaşmış bulunmaktayım. ama buna benzer bir telefon biliyorsanız yine de önerebilirsiniz.
Aşağıda en çok istediğim DoCoMo telefonu görüyorsunuz
(Sanırım hayatımda görmek isteyebileceğim en son şey bu idi)
Amazonda en düşük 200,300 gibi bir fiyatı vardı gibi.
Bir de bunun hakkında konuşacak arkadaşlarımız bunun hakkında fazla ikazda bulunmasın çünkü kendi resmî sitesini de kurcalayıp özelliklerine ulaşmış bulunmaktayım. ama buna benzer bir telefon biliyorsanız yine de önerebilirsiniz.