Bir site açtık ama..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Kaç kişinin merak edip bakacağını ben de bilemem :) Ben de ilk forumumu açtığımda çok heyecanlıydım :) Ondan sonrakileri açtığımda o kadar heyecanlı değildim :D

Artık işin popülarite kısmını geçtim zaten , her sene bizim okuldan birileri geliyor bu taraflara ,onlar sebeblensin bari :D
Birkaç tane Polonyalı bayan arkadaşlardan rica edicem foruma kayıt olup bişeyler yazsınlar diye , belki ozaman reytinglerde artış olabilir :D Garanti veremiyorum ama konuşacam bakalım , kabul ederlerse ne ala.. :D

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok güzel bir düşünce site tasarımı'da güzel olmuş ayrıca siteyi iyi geliştirip reklamını iyi yaparsan ileride iyi yerlerde olabilir siten bence malum artık herkes İngilizce öğrenmeye çalışıyor hemen hemen üniversiteye gidenlerin'de ya work and travel yada esrasmus hayali oluyor genelde inşallah ingilizce'mi daha'da ilerlettiğimde senden ve forumundan destek alırım başarılar :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Çok güzel bir düşünce site tasarımı'da güzel olmuş ayrıca siteyi iyi geliştirip reklamını iyi yaparsan ileride iyi yerlerde olabilir siten bence malum artık herkes İngilizce öğrenmeye çalışıyor hemen hemen üniversiteye gidenlerin'de ya work and travel yada esrasmus hayali oluyor genelde inşallah ingilizce'mi daha'da ilerlettiğimde senden ve forumundan destek alırım başarılar :)

eyvallah hocam sağolasın açıkçası söylediğim gibi siteden çok da bir beklentim yok , çünkü pek fazla kişinin ilgisini çekebilecek bir konu yok dürüst olmak gerekirse.Bunu aşabilmek için her nekadar farklı kategoriler açsam da yinede facebookun altında ezilmekten kurtulamadım :D Facebookdaki duvarlarına bi ton şey yazanlara iki satır forumda yazı yazdırmak ölüm oluyor. :D O yüzden akışına bıraktım artık..ha ben gene geliştirmeye çalışacakmıyım ? Evet.. Neden ? Çünkü bu tür şeylerle uğraşmayı seviyorum..sebeblenen çıkar illaki.. onların duası da yeter..
Teşekkürler..:flowers:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Artık işin popülarite kısmını geçtim zaten , her sene bizim okuldan birileri geliyor bu taraflara ,onlar sebeblensin bari :D
Birkaç tane Polonyalı bayan arkadaşlardan rica edicem foruma kayıt olup bişeyler yazsınlar diye , belki ozaman reytinglerde artış olabilir :D Garanti veremiyorum ama konuşacam bakalım , kabul ederlerse ne ala.. :D

forumerasmus. The Rasmus adında bir müzik grubu var. Bence olabildiğince erasmusla alakalı olduğunu söyle :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Gayet de güzel olmuş.
Dil forumlarında bu konuyla ilgilenen çok kimse olacaktır. Reklama ihtiyacı var sadece. :)
Başarılar..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Gayet de güzel olmuş.
Dil forumlarında bu konuyla ilgilenen çok kimse olacaktır. Reklama ihtiyacı var sadece. :)
Başarılar..

Teşekkür ederim hocam.. :) Reklamım sizsiniz.. :) Şikayetleri bana , memnuniyetleri dostlarınıza :P :D
İyi forumlar..:flowers:

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Merhabalar sevgili dostlar ,

uzunca bir zaman önce yine bu konu altında sizlere bahsettiğim erasmus forumuma bir de anasayfa eklemiş bulunuyorum.

Aslında bayağıdır bitirmeye çalıştığım ufak bir sıkıntıdan ötürü önce bi soğuyup bıraktığım sonra kaldığım yerden devam ettiğim ve nihayetinde de bitirdiğim ufak çaplı bişeyler yapmaya çalıştığım bir anasayfa oldu.Derslerden baka baka bişeyler yapmaya çalıştık işte..

Her neyse şekil , kullanışlılık yönüyle falan sizlerin yorumlarınızı almak isterim.

Teşekkürler , iyi forumlar herkese..:flowers:

Adresimiz : http://forumerasmus.com/

@__kadıköyRAP__ , @byefsane , [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

Reaksiyon puanı
2,148
Kendi kendine çok güzel yapmışsın valla, bi ilk başladığındaki haline bakıyorum bi de şimdi, çok ilerlemiş :D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Başlık da değişik olmuş. Söz meclisten dışarı "bi b.k yedik ama dur bakalım..." der gibi :)

Hayırlı olsun bu arada

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Kendi kendine çok güzel yapmışsın valla, bi ilk başladığındaki haline bakıyorum bi de şimdi, çok ilerlemiş :D

eyvallah ortağım ya mutlu ettin beni şimdi :)

Başlık da değişik olmuş. Söz meclisten dışarı "bi b.k yedik ama dur bakalım..." der gibi :)

Hayırlı olsun bu arada

başlık öyle oldu valla nedeni de sitenin çok takipçisi olmamasıydı ben takipçiden geçtim birkaç kişi faydalanabilse diye bakıyorum artık.O kadaryazdık ettik bari bi faydası dokunsun millete :)

Teşekkürler..

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
siteniz hayırlı olsun.Erasmusu düşünüyorum ama bir korku var :D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Sınavın zorluğu korkusu :D

hmm genelde yurtdışına çıkma korkusu oluyor , ben öyle birşey sanmıştım :) ama sınav için bence çok korkmayın , çünkü çok iyi bilen pek kimse olmuyor zaten yani bence kazanma şansınız her zaman vardır.Bir de kazanıpda sonradan gitmekten vazgeçenler oluyor.Bence böyle bir şansı olan her öğrenci erasmus programına katılmalı.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ooo Uğur çok beğendim bu halini eline sağlık harika olmuş :)
Darısı üye çekimine inşallah

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Uzunca bir aradan sonra sitemizin anasayfasının görünümünü güncelledik bugün.

Yeni görünümümüz hakkında görüşlerinizi almak istiyorum dostlar.

Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.. :)

http://www.forumerasmus.com/

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Selamlar sevgili dostlar , arkadaşlar..

Kararsız kaldım bu konuyu açmaya ama , cesaretimi toplayıp açmaya karar verdim en sonunda.. :)

Bazı dostlar bilirler , bu yıl erasmus öğrencisi olarak Polonya'dayım.Polonya'da boş boş durmayalım dedik , birazda olan merakla beraber bir forum açtım.

Forumumuzun ismi forumerasmus olsun dedik ve nihayetinde kendi çapımızda bişey kurduk.

Tabi haliyle siteyi yakın çevrem ve ben biliyorum :) başka da bilen yok.

Aslında siteyi açarken sadece erasmusla ilgili olmasın , hoş muhabbet de olsun dedik (SDNde dura dura.. :)) ama tutturamadık galiba :)

Neyse o olmadı ama ben istiyorum ki emek boşa gitmesin.

Nihayetinde eğer erasmus programına merakı olan varsa veya gidecek olan arkadaşlar varsa buyursun gelsin bir çayımızı içsin.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah'ın izniyle.. :)

Forumda şu an için Polonya ve Danimarka'yla ilgili bilgiler bulunuyor.

Ayrıca bende zamanında erasmus öğrencisiydim paylaşabileceğim bilgilerim , tecrübelerim var ya da elimde değişik ülkelerden resimler var diyorsanız, paylaşırsanız mutluluk duyarız.Böylece forum belkide biraz daha faydalı hale gelir.:flowers:

Lafı çok uzattım galiba , sonuç olarak ilgilenen arkadaşları bekliyoruz.

İyi forumlar..:flowers:

Foruma buradan ulaşabilirsiniz.

20li yaşlardayken kız arkadaşımın teki benden ayırlıp erasmus ile ukranya ya gidip kendini dağıttıktan sonra sıcak bakmıyorum bu uygulamaya:)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
MAdem polonya dasın bir sorum var.Şuan Klaipeda'da yım.Warşaw'da 1 yada 2 gün kalmam lazım.Ucuz bir şekilde kalabilir miyiz ? :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
20li yaşlardayken kız arkadaşımın teki benden ayırlıp erasmus ile ukranya ya gidip kendini dağıttıktan sonra sıcak bakmıyorum bu uygulamaya:)

Kızlar için ben de uygun bakmıyorum.Onlar hakketten dağıtıyorlar :) hiç erkek görmemişler gibi..Neyse...:)

MAdem polonya dasın bir sorum var.Şuan Klaipeda'da yım.Warşaw'da 1 yada 2 gün kalmam lazım.Ucuz bir şekilde kalabilir miyiz ? :)

İnternet üzerinden rezervasyon yapıp ucuza hostel ayarlayanları biliyorum.İnternetten bir araştır istersen dostum.Ben şuan Polonya'da değilim.Polonya(daydım) bir zamanlar.. :)

Zaman ile gelişir inşallah,başarılar.

Teşekkür ediyorum.Gerçi ben anasayfa için sormuştum dün yazdığım son mesajımda ama sanırım konunun ilk mesajı üzerinden gitmiş herkes :)

Yeni anasayfa tasarıımımızı sormuştum aslında nasıl olmuş diye.Gelen ziyaretçilere bakıyorum hepsi forumda :D

Sözüm size değil yanlış anlamayın,tekrar teşekkürler sağolun.. :)