Bir site açtık ama..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Selamlar sevgili dostlar , arkadaşlar..

Kararsız kaldım bu konuyu açmaya ama , cesaretimi toplayıp açmaya karar verdim en sonunda.. :)

Bazı dostlar bilirler , bu yıl erasmus öğrencisi olarak Polonya'dayım.Polonya'da boş boş durmayalım dedik , birazda olan merakla beraber bir forum açtım.

Forumumuzun ismi forumerasmus olsun dedik ve nihayetinde kendi çapımızda bişey kurduk.

Tabi haliyle siteyi yakın çevrem ve ben biliyorum :) başka da bilen yok.

Aslında siteyi açarken sadece erasmusla ilgili olmasın , hoş muhabbet de olsun dedik (SDNde dura dura.. :)) ama tutturamadık galiba :)

Neyse o olmadı ama ben istiyorum ki emek boşa gitmesin.

Nihayetinde eğer erasmus programına merakı olan varsa veya gidecek olan arkadaşlar varsa buyursun gelsin bir çayımızı içsin.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Allah'ın izniyle.. :)

Forumda şu an için Polonya ve Danimarka'yla ilgili bilgiler bulunuyor.

Ayrıca bende zamanında erasmus öğrencisiydim paylaşabileceğim bilgilerim , tecrübelerim var ya da elimde değişik ülkelerden resimler var diyorsanız, paylaşırsanız mutluluk duyarız.Böylece forum belkide biraz daha faydalı hale gelir.:flowers:

Lafı çok uzattım galiba , sonuç olarak ilgilenen arkadaşları bekliyoruz.

İyi forumlar..:flowers:

Foruma buradan ulaşabilirsiniz.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gayet güzel bir forum olmuş Uğur, zamanla gelişecektir :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı olsun ilk başta. Bende üniye yeni girdim ingilizcemi geliştirmek için bende düşünüyorum erasmus ilerde yolumuz kesişecektir umarım :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Gayet güzel bir forum olmuş Uğur, zamanla gelişecektir :)

tek başına olmuyor be abi , facebook daha cazip geliyor çoğu kişiye , manyak mısın ne uğraşıyon böyle şeylerle diyen çok arkadaşım var.. pek umudum yok açıkçası :) sağolasın abi eyvallah:flowers:

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hayırlı olsun ilk başta. Bende üniye yeni girdim ingilizcemi geliştirmek için bende düşünüyorum erasmus ilerde yolumuz kesişecektir umarım :)

Teşekkür ederim hocam , bekleriz , yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince herzaman.. :)

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------

logoya tıklayamayan giremezmi :)

girer tabi , ben giremeyenler için yazdım :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Güzel bir site olmuş. Renkleri hoş, konu başlıkları anlaşılır şekilde, konusu da belli. Kesinlikle faydalı olacaktır insanlara. Hayırlı olsun :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Güzel bir site olmuş. Renkleri hoş, konu başlıkları anlaşılır şekilde, konusu da belli. Kesinlikle faydalı olacaktır insanlara. Hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim , renklerini bende seviyorum valla , kimse takılmasada ben takılacam seviyorum sitemi , bide el emeği olunca insan daha bir seviyor , hiç bişey yapmasam bile radyomu dinliyorum forumdan sabahtan akşama :D

evladım gibi oldu diyecem şimdi neredeyse :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hayırlı olsun ortak. Ne kadar takılmasam da, Başarılar :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Giriş ve forum tema renkleri hoşuma gitti güzel olmuş.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
başarılar dilerim hem polonyada hem forumunda :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
başarılar dilerim hem polonyada hem forumunda :)

Teşekkürler , dikkat ettim çoğu kişi resim galerisi konusuna bakmış , ya ilk çıkan resim o diye ya da fotoğraflar merak ediliyor.

Bu arada o konudaki link eski siteden kalma bir linkmiş değiştirmeyi unutmuşum :) , o yüzden başlarda girenler büyük ihtimal hata aldılar sayfa olmadığı için , şu an düzelttim , kusura bakmayın :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Hayılrı olsun. Benim de 1001 heves ve zevkle açıp daha sonra işletemeyip kapattığım forumlar geldi aklıma :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hayılrı olsun. Benim de 1001 heves ve zevkle açıp daha sonra işletemeyip kapattığım forumlar geldi aklıma :)

:D bunun sonuda öyle mi olur dersin hocam ? :D olsun ben hazırladım kendimi bu duruma..
Gerçi erasmus programını kaç kişi merak edip bakarki zaten..benim ilk sitem heyecanım ondan.. :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
:D bunun sonuda öyle mi olur dersin hocam ? :D olsun ben hazırladım kendimi bu duruma..
Gerçi erasmus programını kaç kişi merak edip bakarki zaten..benim ilk sitem heyecanım ondan.. :D

Kaç kişinin merak edip bakacağını ben de bilemem :) Ben de ilk forumumu açtığımda çok heyecanlıydım :) Ondan sonrakileri açtığımda o kadar heyecanlı değildim :D