Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Afganistan'daki yetimhaneden Türkiye'ye destek Afganistan Cevizcan bölgesindeki Dar-ul İkram yetimhanesi çocukları Türkiye'deki depremzedeler için yardım topladı.
Aselsan Kara, Hava ve Deniz platformlarına uygun olarak tasarlanmış haberleşme sistemleri ile platformlar arası kesintisiz ve güvenli ses ve veri haberleşme altyapısı sağlanmaktadır.
Hava harp unsurlarının niteliksel yapısının korunması bir noktada modernizasyonu, teknolojinin hızla değiştiği 21’inci yüzyılda daha da önemli hale gelmiştir.
Türkiye'de ise ASELSAN teknolojileri yakından takip etmiş ve 1988 den beri Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullandığı Ataletsel Seyrüsefer Sistemi ihtiyacını karşılamıştır.
Kardeşler Savaşı (2004)
Taegukgi hwinalrimyeo 140 dk
Amerikan filmlerini zerre kadar aratmayan, en az Er Ryan'ı Kurtarmak kadar gerçekçi atmosfer ve görsel efektler, hatta daha fazlası...en az Cesur Yürek kadar etkileyici drama
dün karşılaştığım bir dayı. ne desem bilemedim. adam akıllı konuşuyorsun mantıklı cevap vermiyor 3. fotoğrafta ne yazdı 3 dk onu anlamaya çalıştım. daha insan gibi türkçe konuşamıyor gelmiş gençlere laf atıyor. neyse bir tane daha foto atayım.
listemizde serinin en başarılı oyunlarından birisi olan Modern Warfare Remastered’a yer verdik.
Call of Duty: Modern Warfare Remastered 2017 yılında çıkarıldı
İnsanoğlunu soyunun tükenmesi tehlikesiyle karşı karşıya bırakan Titanlar, yani metrelerce yükseklikte insan formunda ama ilkel dev yaratıklar, insanları yiyerek yok etmektedir.