Bir Özür Metnidir...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Merhaba Shiftdelete.net sakinleri..

Forumda olduğum 1 sene içerisinde bir çok kez eğlendik,güldük, üzüldük.. Ama bunu sadece kişisel değil hep beraber yaptık. Görevli olduğum süre boyunca kimseyi kırmadan, incitmeden ve sinir etmeden herseyi düzgün bir şekilde yapmaya çalıştım.

Bu metni hazırlamamın sebebi kesinlikle kaybettiğim moderatörlük görevini bu sekilde geri almaya çalışmak değildir. Tek sebebi yaptığımız hatanın farkında olmam ve bunun için üzgün olduğumu dile getirmek istememdir. Beni yeni tanımaya başlayanlar veya eski tanıyanlar agresif tavrım olduğunu bilirler. Aslında hepimizde vardır "bir anlık sinir"... Bunu bastırmak bizim irademizdeydi ama yapamadık işte. Biraz sinir, biraz gıcıklık birazda eğlence olunca işin içinde.. Dozu aşıp, kötü hatalar yapıp suan ki duruma geldik. Hiçkimse böyle olmasını istemezdi ama esti bir rüzgar işte.. Ancak sunuda belirtmek isterim ki bazı arkadaşlara karşı olan fikrim, duygum, görüşüm hiç değişmedi.. Onlar bizi bu olaylardan sonra kötülerken ben özür metni hazırladım. Onlar beni kız arkadasımla arama girmeye calısırken ben özür metni hazırladım....

Son söz olarak yapmış olduğum hareketlerden dolayı önce SDN Yönetiminden.. Daha sonra hatayı yapmış olduğum arkadaşlardan.. Ve siz değerli üyelerden özür diliyorum... Umarım Nemesis sizin kafanızda kötü ve saygısız biri değildir.. Tekrar özür dilerim.. Umarım zaman ayırıp bu metni sonuna dek okursunuz.. Maxxdump'da okumadan bu metnin altına imzasını attığı söyledi.. Umarım okuduktan sonra fikri değişmez.

Hayırlı Akşamlar..

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok güzel yazı Herkez hata yapar Ama asil insanlar farkında olur ben olayı bilmiyorum ama Yakışır diyorum

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Nemesin çok büyük bir erdem gösterdin. Seni kutluyorum. Olayları biliyorum. Seninde dediğin gibi bir anlık sinir sende insansın sabır edemedin. Bize verdiğin bilgiler için şahsım adıma teşekkür ediyorum.

forumda yazılanlara bakma senin yerinde olsam sinirle ben daha kötü hatalar yapabilirdim.

Yiğidi öldür hakkını yeme derler ya sen işiniiyi yapan birisin umarım herşey daha çabuk yoluna girer.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Olayı bilmiyorum ama yazdığın diğer şeylerden azçok nasıl biri olduğunu tahmin edebiliyorum eğer seni sinirlendircek bişey yapmışlarsa sonuna kadar doğru yapmışındır.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Bu metini hazırlaman gerçekten güzel olmuş Nemesis.En azından hala gördüğüm değerde birisi olduğunu gösterdin Teşekkürler sana ;)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Olayın tüm iç yüzünü biliyorum yapılanları ve yaşananları ama suçlu aramak noktasında sinir harbi ile hareketlerin ortaya çıkardığı sonuçların yanında buna sebebiyet verenlerin sergilemiş oldukları tavırları ve hareketleri ele almak da gerekir diye düşünüyorum.
Zira burası bir forum farklı yönde kullananlar farklı yerlerde gerektiği gibi kullananlar farklı yerlerde....

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önemli olan Hata Yapmak Değil

Hatanı Kabul Edip Telafi Etmeye Çalışmandır

Umarım Herşey Eskisi Gibi Yoluna Girer....

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Sen simdi bir kac gun sonrada baska bir metin daha hazirlarsin.Gi-Di-Yo-Rum *seklinde.Cunku forum mantigi bu sekilde yuruyor.Birileri kavga ediyor,ardindan forumda gidiyorum hakkinizi helal edin mesajlari havada ucusuyor.Bu cok komik.Aslinda sunu anlatmakta fayda goruyorum.Moderator olmak veya olmamak.Bu birseyi degistirmiyor.Gonullu hamallik demektir bu.Sitenin sahipleri,reklamdan aldiklari herturlu geliri,cebine atarken,moderator yetkili oldum telasinda butun hamalligi sirtlanir.arada bir yetki geri alinir,sebebide kiymet bilsin manasinda olur.Cunku yerine moderatorluk yapacak kisi sayisi oldukca fazladir.Hey gidi Turkiye'm*

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yakışır en büyük erdemdir
konudan uzak olsamda kafanı takma moderatötlükten uzak dur
kendi sitemizde öyle yaptım kafam sakin

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tebrikler Nemesis, insanın bir anlık yaptığı birşeyle bütün bir karakteri tahlil edilemez zaten. Takma kafaya olur böyle şeyler kardeşim. ;) İnşAllah özel durumların hepsi düzelir (moderatorlükten bahsetmiyorum) :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Sen simdi bir kac gun sonrada baska bir metin daha hazirlarsin.Gi-Di-Yo-Rum *seklinde.Cunku forum mantigi bu sekilde yuruyor.Birileri kavga ediyor,ardindan forumda gidiyorum hakkinizi helal edin mesajlari havada ucusuyor.Bu cok komik.Aslinda sunu anlatmakta fayda goruyorum.Moderator olmak veya olmamak.Bu birseyi degistirmiyor.Gonullu hamallik demektir bu.Sitenin sahipleri,reklamdan aldiklari herturlu geliri,cebine atarken,moderator yetkili oldum telasinda butun hamalligi sirtlanir.arada bir yetki geri alinir,sebebide kiymet bilsin manasinda olur.Cunku yerine moderatorluk yapacak kisi sayisi oldukca fazladir.Hey gidi Turkiye'm*

Aklımda iki metin vardı zaten dostum... Ya dediğin gibi gidiyorum-du, yada buydu. Ama ben bunu tercih ettim ki orada da belirttim bu moderatörlüğüm için değil kendim için. Dediklerin doğru olabilir ama burada anlatılmak istenen başka, senin buradan cıkartıp bize anlatmak istediğin başka.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Bende aynen senin gibi düşünüyorum.

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Olsun Nemesis sadece moderatörlük için burda durmadığı gösterdin.
Emeğinde geçti foruma, yazın içinde tebrikler :) Takma kafana..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
İşte benim tanıdığım , bildiğim Nemesis bu ! :)

Beni yanıltmadığın için sana çok teşekkür ederim.

Evet ortada büyük bir hata var. Ama sen bunu çok büyük bir erdemle telafi ettirmeyi başardın.Moderatörlük hiçte önemli değil. Önemli olan bu forumda insanlarla olan ilişkilerimiz. Çok şükür ki seni sevenler seni sevmeyenlerden kat ve kat daha fazla.

Sana teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. ;):)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
İşte benim tanıdığım , bildiğim Nemesis bu ! :)

Beni yanıltmadığın için sana çok teşekkür ederim.

Evet ortada büyük bir hata var. Ama sen bunu çok büyük bir erdemle telafi ettirmeyi başardın.Moderatörlük hiçte önemli değil. Önemli olan bu forumda insanlarla olan ilişkilerimiz. Çok şükür ki seni sevenler seni sevmeyenlerden kat ve kat daha fazla.

Sana teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. ;):)

+1

Ama ben maxxdump'dan ayrıca kendisinin yazdığı bir özür metni beklerdim...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tebrikler Nemesis Olur Öle Vakalar Hatasız Kul Yoktur Sevgiler.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Olayı bilmesekte insanın hatası anlaması bir erdem bu şekilde özür dilemek hatalı oldugunu kabul etmek daha büyük bir erdemdir Tebkrikler

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
+1

Ama ben maxxdump'dan ayrıca kendisinin yazdığı bir özür metni beklerdim...

maxx süresiz ban aldı dün ;) fakat bence ve çoğu üyeye ağır bir karar oldu yönetimin tekrar düşünmesi gerek diye düşünüyorum.onunda içinen geçenlerin nemesisle aynı paralelde olduğunu biliyorum.

Nmss saygılar kardeşim ;)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Konu ile ilgili maxxdump ile uzunnnn bir konuşmamız oldu.Ne demek istediğimi kesinlikle şimdi daha iyi anlıyordur.Metini hazırlayıp Nemesis'e verebilir ve burda yayınlanabilir kanımca (:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
insanların hatalarını kabul edebilmesi çok büyük bir erdemdir.
hayatta hep böyle ol ;)
ama mod. geri almayı unut :D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nemesis, polemik yaratmayacağım. Ama oradaki lafı üstüme alındım. Ben sevgilinle aranı bozmaya çalışmamıştım. Sevgili Be5TE, o özel mesajımda ne demek istediğimi gayet iyi anlamıştır umarım. Özür dilemen senden beklediğim bir davranıştı. Konuyu görünce şaşırmadım. Ama Be5TE, bana boş yere sinirlendi. ;) Amacım aranızı BOZMAK değildi. Eminim her insanın okuyup da anlayabileceği bir özel mesajdı o. Neyse, teşekkürler bu güzel yazın için.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Herkes amacına ulaştı !

Daha mutlu , daha sakin , daha başarılı olmak ve bir daha asla gitmemek üzere forumdayız ! ;) :D

Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederiz ;) :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
merve herşey senin avatarında bitiyor bak bana inan :D değiştirde forum huzura kavuşsun ya ;)

edit: en son anket açacam haberin olsun :)

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bazen böyle istenmiyen tatsızlıklar olur .. ama susmayı bilmek lazım şu üç günlük fani alemde biri birimizi rencide etmenin hiç manası yok ..

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Nemesis ne ,oldu bilmiyorum ama ufak bi mevzu büyümüş gibi gelio bana senin gibi mod olmdan önce de sonra da foruma destek veren katkı sağlayan birini burda görmek çok güzel

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
@nmss senin ne kadar saygın bir kişilğin olduğunu bu konunun var oluşundan bile anlayabiliriz. Olayı bilmiyorum ama eğer hata yaptıysan bunu istemeden yaptığından adım gibi eminim

saygılarımla..

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yahu nedir bu... kaç gündür bir stres, bir sinir, değişik bir hava esiyor sitede. bazısı olayı biliyorum diyor. bazısı bilmiyorum diyor. şu olayın aslını biri bize ya anlatsın ya da kapatın bu mevzuları kafamızı bulandırmayın

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Bravo nemesis senden beklediğim gibi bir hareketti... Ayrıca hammal diyen arkadaş da rahat olsun biz hammallık yapmıyoruz çok şükür :devil:

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yahu nedir bu... kaç gündür bir stres, bir sinir, değişik bir hava esiyor sitede. bazısı olayı biliyorum diyor. bazısı bilmiyorum diyor. şu olayın aslını biri bize ya anlatsın ya da kapatın bu mevzuları kafamızı bulandırmayın

Bu stresin tek sebebi Gündem bölümüne getirilen kısıtlama bence. :D

İnsanlar eskiden orada stres atardı. Şimdi birbirimize patlıyoruz. Troy duy sesimizi. :sorcerer::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...