Bir Önerim Vardı

KaRiA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bir önerim vardı.Sitenizde forum scriptleriyle ilgili bir yazı dizisine yer verebilir misiniz?Ben yeni forum kurmak istiyorum ve bu konuda sizlerin detaylı bilgilerine başvurmak istiyorum.Bu konuya vbulletin forum scriptiyle alakalı her türlü bilgiyi vererek başlayabilir misiniz?Nasıl kurulur,nasıl iyi yerlere getirilir,üye nasıl çekilir,güvenli host şirketleri nelerdir,forum nasıl optimize edilir,server nasıl optimize edilir bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum.İnşallah önerimi dikkate alırsınız...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Benim bir önerim vardı.Sitenizde forum scriptleriyle ilgili bir yazı dizisine yer verebilir misiniz?Ben yeni forum kurmak istiyorum ve bu konuda sizlerin detaylı bilgilerine başvurmak istiyorum.Bu konuya vbulletin forum scriptiyle alakalı her türlü bilgiyi vererek başlayabilir misiniz?Nasıl kurulur,nasıl iyi yerlere getirilir,üye nasıl çekilir,güvenli host şirketleri nelerdir,forum nasıl optimize edilir,server nasıl optimize edilir bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum.İnşallah önerimi dikkate alırsınız...

Başlığı okuyunca " Bir önerim vardı artık yok" gibi bir anlam çıkartıyordum tam.

Ne yani sen SDN den altın yumurtlayan tavuğu kesmelerinimi istiyorsun? Google denen bir arama motoru var ondan yardım istedinmi :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Hmm "vBulletin süperdir, başkası kakadır, sakın deneme bile, vBulletin'den başkasını kullanan salaktır, saçmadır" tarzında cevap alabilirsin SDN forum teknik personelinden. :) Zira kendileri başka forumların özelliklerinin kıyaslanmasına bile tahammül edemiyorlar. Hatta bu konu her an kilitlelenebilir. :)

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
o konuda çok başarılı bi forum var zaten

MJ Türkiye Forum

Tavsiye ederim

Ayrıca vbulletin e takılma phpbb yi ne biçim coşturan adamlar var bi bilsen

KaRiA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlığı okuyunca " Bir önerim vardı artık yok" gibi bir anlam çıkartıyordum tam.

Ne yani sen SDN den altın yumurtlayan tavuğu kesmelerinimi istiyorsun? Google denen bir arama motoru var ondan yardım istedinmi :)

googledan tabiki araştırdım ama ben daha derli toplu düzenli bilgiler istiyorum herşeyi farklı yerlerden bulmaktansa tek ve toplu bir yerden bulmak daha mantıklı sadece bir öneriydi kabul edip etmemek yönetime bağlı onlarda uygun görürse böyle bir yazı dizisi çok güzel olur...