Bir mekâna isim bulma konusunda yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Le Caprice süper tutar bence

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
e bakiyorum isim beyin firtinasi erken dindi, isim konusunda daha parlak fikirlerin SDN forumundan cikacagina suphem yok, sizce Wiki Cafe nasil?

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cems dedi ki:
e bakiyorum isim beyin firtinasi erken dindi, isim konusunda daha parlak fikirlerin SDN forumundan cikacagina suphem yok, sizce Wiki Cafe nasil?

sanki wikipedia nın kafesi gibi olmuş

herbişey olması konusunda ısrarcıyım :)

Sheythun

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Wiki Cafe çok kötü bi isim be... :D

EDIT:

"Kahve Bahane" nası? :P Tabiki ben bulmadım, bizim memleketin meşhur cafelerindendir :P

mikas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
'savio' yada 'Ps savio' (pis seviyo :D)

'winning eleven' efsanesi ölmedi yasıyor..

Sheythun

Asistan
Reaksiyon puanı
20
NoVaTiO --> yenilenme
ReNoVaTiO --> yeniden doğuş
mia mia --> mia kelimesi italyanca benim/benimki anlamına geliyor
celebrian --> gümüş kraliçe :D ekşisözlükten alıntı -->

elrond peredhil'in eşi, annesi noldor, babası sindardan gelmiştir. ismi "gümüş kraliçe" anlamına gelir. galadriel ve celebornun kızıdır. misty mountains da orklar tarafından saldırıya uğramıştır, ama oğulları elladan ve elrohir tarafından kurtarılır, daha sonra iii 2510'da denize açılmıştır.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ZeVVaK da ZeVVaK :D ;D Türkçe kelimeler önerin yaa B)

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gül CaFe - baştan sölim kendim biyer açarsam adı Gül olcak sonra isim haklarını aldık fln demeyin :P her katta da gülle süslemeler güzel tamamlar ama :)
biras sıradan oldu diceksiniz :)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,
İsim konusunda Sercan arkadaşımızın Tower adını mekana verdiler. Hatta isim "Cafe Tower" olarak tescil ettirildi. Sercan'ı inşaAllah mekan tamamlanınca Yeditepe Üniversitesinin karşısında açılacak Cafe Tower'da ağırlayacağız. Hepinize uğraşınız ve fikirleriniz için tekrar teşekkürler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Tebrikler. Forumumuzu bu işler için kullanıosunuz o nedenle ben de gelicem yemeğe :D

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
e zaten konu açılırken seninde gelebileceğin sinyallerini vermiştik Troy,
ama neyse, fırsat bu fırsat bakalım...Troy bizle gelebilirsin izin veriyorum ^^

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Wolfs olsun B).Türkçe kelime itici geliyor insanlara hiç kızmayın gerçek.Sdn de hiç nick ini Fatih Sultan Mehmet,Kanuni Sultan Süleyman Hazarefen Ahmet Çelebi yapan varmı
Keşke olsa ama yok.

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
lucif'in Zevvak teklifi de sahibini buldu işte bakın. bereketli konu oldu bol bol mekan ismi hazır, al&kullan ^^

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
CS olsun.Cem Sümbül.Onu teknoloji tv den tanıyorum.İyi adamdır.Hayranıyız yanii. :)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bi gün bi mekan açarsam ve adobe de başıma dert çıkarmassa CS adını kullanırım o halde ;) Teknoloji Tv'den hatırlanmak güzel şey. Eylem arkadaşım ile çok güzel program çıkarmıştık orada. O günleri zaman zaman özlüyorum. Wolfs, hatırlattığın için teşekkürler

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
cems dedi ki:
bi gün bi mekan açarsam ve adobe de başıma dert çıkarmassa CS adını kullanırım o halde ;) Teknoloji Tv'den hatırlanmak güzel şey. Eylem arkadaşım ile çok güzel program çıkarmıştık orada. O günleri zaman zaman özlüyorum. Wolfs, hatırlattığın için teşekkürler

Aaaa Çok heyecanlandım Cem Ağabey seninle konuşma şerefine erdim.Layık gördüğünüz için Teşekkürler

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayırlı Olsun, Umarım gelme Fırsatı olur bana da

* Wolf Cem abimiz ulaşılmaz birisi değil ki :) Kendileri tevazu sahibi birisidir ;) Sadece Forumda fazla online olamadığından yazamıyor buralara

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
:$
yapmayın arkadaşlar,
kızartma olacağım
tekrar tşkrlr

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yani yemek gitti demeyin şimdi... :D O kadar uğraştık eve bi pizza gönderirisiniz artık (: :P

Neyse şaka maka, çok hayırlı olsun Cem Ağabey ^^

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler arkadaşlar,
İnşaAllah hayırlı olur, zira mekan sahibi kankardeşimdir. (yeni moda kankalardan değil,kes yapıştır modeliyle 25 yıl önce kankardeş olduğumuzun altını çizeyim ;))
Mekân sahibi arkadaşımızdan rica ederiz, bir SDN buluşmasını mekânlarında gerçekleştiririz. Bize çay ikramında bulunurlar mesela. Nasıl? yemek kadar değilse de kabul edilebilir bir teklif sanırım değil mi?

PCMaster'a not: Bizi tevazu sahibi olarak niteleyen kardeşim esasen bunu söyleyerek kendisi tevazu sahibi olduğunu göstermiştir. (forumda çok az kalabiliyorum maalesef doğrudur)
Wolf-SDN'e not: İnşaAllah yüzyüze tanışma fırsatımız olur da böylece o şeref bana ait olur.

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cems dedi ki:
Arkadaşlar,
İsim konusunda Sercan arkadaşımızın Tower adını mekana verdiler. Hatta isim "Cafe Tower" olarak tescil ettirildi. Sercan'ı inşaAllah mekan tamamlanınca Yeditepe Üniversitesinin karşısında açılacak Cafe Tower'da ağırlayacağız. Hepinize uğraşınız ve fikirleriniz için tekrar teşekkürler.
(anasayfaya hergün uğrayıp foruma arada bir girince böyle oluyo işte 2 gün sonra öğreniyorum yemek kazandığımı :) )

Beğenilmesine sevindim uğrak mekanlarımdan olacağına eminim ileride sdn buluşmalarını da orda yaparsak harika olur
açılışta görüşmek dileğiyle şimdiden Hayırlı olsun Bol kazanç dilerim ;)

(yeditepe üni.nerdeydi bilmiyorum yanlız :) )

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
cems dedi ki:
İnşaAllah hayırlı olur, zira mekan sahibi kankardeşimdir. (yeni moda kankalardan değil,kes yapıştır modeliyle 25 yıl önce kankardeş olduğumuzun altını çizeyim ;))
Mekân sahibi arkadaşımızdan rica ederiz, bir SDN buluşmasını mekânlarında gerçekleştiririz. Bize çay ikramında bulunurlar mesela. Nasıl? yemek kadar değilse de kabul edilebilir bir teklif sanırım değil mi?

PCMaster'a not: Bizi tevazu sahibi olarak niteleyen kardeşim esasen bunu söyleyerek kendisi tevazu sahibi olduğunu göstermiştir. (forumda çok az kalabiliyorum maalesef doğrudur)
Wolf-SDN'e not: İnşaAllah yüzyüze tanışma fırsatımız olur da böylece o şeref bana ait olur.

İnşallah Cem Ağabey çok Teşekkür ederim.Çok nazik ve akıllı Ağabeylersiniz.

Ama shiftdelete deki deneyimli üye moderator editor Ağabeylerimiz bilirler.Ben daha 9 yaşındayım.Nasıl geleceğim İstanbul'a.Güyya Troy Tatilde bana gelecekti.Hiç haber çıkmadı. :(

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
PcMaSTeR dedi ki:
II. Denizhan vakası olmasın :)

Ne demek istediğinizi anlamadım.Açıklama yaparmısınız ağabey.Beni bu forumda herkes sever.Denizhan Dakılır ile kendim arasında yakından ve uzaktan bir bağlantı kuramadım. :(

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Wolf-sdn dedi ki:
cems dedi ki:

İnşallah Cem Ağabey çok Teşekkür ederim.Çok nazik ve akıllı Ağabeylersiniz.

Ama shiftdelete deki deneyimli üye moderator editor Ağabeylerimiz bilirler.Ben daha 9 yaşındayım.Nasıl geleceğim İstanbul'a.Güyya Troy Tatilde bana gelecekti.Hiç haber çıkmadı. :(

hiç üzülme akıllı kardeşim Wolf-SDN, önünde bizlerle görüşecek uzun yıllar olması dileğiyle,

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Wolf-sdn dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
II. Denizhan vakası olmasın :)

Ne demek istediğinizi anlamadım.Açıklama yaparmısınız ağabey.Beni bu forumda herkes sever.Denizhan Dakılır ile kendim arasında yakından ve uzaktan bir bağlantı kuramadım. :(

Ya Espri olsun diye yazdım. Denizhan'a da bir söz verilmiş yapılmamış ya SDN'yi kapatacam falan diye başlık açmıştı Sende troy'un Sözünü yazınca - E birde Denizhan gibi Forumda küçük üyelerimizden olunca - Öylesine yazdım. :) yani Seni ona benzetmedim :) forum biz herkezi seviyoruz :) Denizhan olmazsa bu Forum nasıl Gülecek değil mi :)