seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
Le Caprice süper tutar bence
cems dedi ki:e bakiyorum isim beyin firtinasi erken dindi, isim konusunda daha parlak fikirlerin SDN forumundan cikacagina suphem yok, sizce Wiki Cafe nasil?
lucifer dedi ki:ZeVVaK da ZeVVaK;D Türkçe kelimeler önerin yaa B)
Tüh be Lucifer o kadar da istemiştin.Sen bu ismi çok sevdin galiba.Neyse üzülme gel bizde bir yer açalım oraya veririz bu ismi ;D ;D ;Dlucifer dedi ki:ZeVVaK Cafe![]()
![]()
cems dedi ki:bi gün bi mekan açarsam ve adobe de başıma dert çıkarmassa CS adını kullanırım o haldeTeknoloji Tv'den hatırlanmak güzel şey. Eylem arkadaşım ile çok güzel program çıkarmıştık orada. O günleri zaman zaman özlüyorum. Wolfs, hatırlattığın için teşekkürler
(anasayfaya hergün uğrayıp foruma arada bir girince böyle oluyo işte 2 gün sonra öğreniyorum yemek kazandığımıcems dedi ki:Arkadaşlar,
İsim konusunda Sercan arkadaşımızın Tower adını mekana verdiler. Hatta isim "Cafe Tower" olarak tescil ettirildi. Sercan'ı inşaAllah mekan tamamlanınca Yeditepe Üniversitesinin karşısında açılacak Cafe Tower'da ağırlayacağız. Hepinize uğraşınız ve fikirleriniz için tekrar teşekkürler.
cems dedi ki:Çok teşekkürler arkadaşlar,
İnşaAllah hayırlı olur, zira mekan sahibi kankardeşimdir. (yeni moda kankalardan değil,kes yapıştır modeliyle 25 yıl önce kankardeş olduğumuzun altını çizeyim)
Mekân sahibi arkadaşımızdan rica ederiz, bir SDN buluşmasını mekânlarında gerçekleştiririz. Bize çay ikramında bulunurlar mesela. Nasıl? yemek kadar değilse de kabul edilebilir bir teklif sanırım değil mi?
PCMaster'a not: Bizi tevazu sahibi olarak niteleyen kardeşim esasen bunu söyleyerek kendisi tevazu sahibi olduğunu göstermiştir. (forumda çok az kalabiliyorum maalesef doğrudur)
Wolf-SDN'e not: İnşaAllah yüzyüze tanışma fırsatımız olur da böylece o şeref bana ait olur.
PcMaSTeR dedi ki:II. Denizhan vakası olmasın![]()
Wolf-sdn dedi ki:cems dedi ki:Çok teşekkürler arkadaşlar,
İnşaAllah hayırlı olur, zira mekan sahibi kankardeşimdir. (yeni moda kankalardan değil,kes yapıştır modeliyle 25 yıl önce kankardeş olduğumuzun altını çizeyim)
Mekân sahibi arkadaşımızdan rica ederiz, bir SDN buluşmasını mekânlarında gerçekleştiririz. Bize çay ikramında bulunurlar mesela. Nasıl? yemek kadar değilse de kabul edilebilir bir teklif sanırım değil mi?
PCMaster'a not: Bizi tevazu sahibi olarak niteleyen kardeşim esasen bunu söyleyerek kendisi tevazu sahibi olduğunu göstermiştir. (forumda çok az kalabiliyorum maalesef doğrudur)
Wolf-SDN'e not: İnşaAllah yüzyüze tanışma fırsatımız olur da böylece o şeref bana ait olur.
İnşallah Cem Ağabey çok Teşekkür ederim.Çok nazik ve akıllı Ağabeylersiniz.
Ama shiftdelete deki deneyimli üye moderator editor Ağabeylerimiz bilirler.Ben daha 9 yaşındayım.Nasıl geleceğim İstanbul'a.Güyya Troy Tatilde bana gelecekti.Hiç haber çıkmadı.![]()
Wolf-sdn dedi ki:PcMaSTeR dedi ki:II. Denizhan vakası olmasın![]()
Ne demek istediğinizi anlamadım.Açıklama yaparmısınız ağabey.Beni bu forumda herkes sever.Denizhan Dakılır ile kendim arasında yakından ve uzaktan bir bağlantı kuramadım.![]()