_FAUST_
Dekan
Öyleyse desene biraz paraya kıyılacak.Bu video'lar taa 2011 den kalma. Yıl oldu 2017, 6 yıl. Çok şey değişti ve gelişti
--- Gönderi Güncellendi ---
İyi bir driver ile diye ekleme yapmak istiyorum.
Öyleyse desene biraz paraya kıyılacak.Bu video'lar taa 2011 den kalma. Yıl oldu 2017, 6 yıl. Çok şey değişti ve gelişti
İyi bir driver ile diye ekleme yapmak istiyorum.
Laptobuma Linux kurduğumda şu ana kadar hiç driver problemi yaşamadım.Çünkü driver yüklememe gerek olmuyor.İyi bir driver ile diye ekleme yapmak istiyorum.
Nasıl yani?Öyleyse desene biraz paraya kıyılacak.![]()
Çok daha iyi olur ben bile yapmak isterdim yarın bir gün ortamda Fransız kalmamak için.Zaten Youtube'da böyle testler mevcut.Bir de bunu biz yapıp Windows kullanıcılarına göstersek ne olur?![]()
Anla işte sistem.Laptobuma Linux kurduğumda şu ana kadar hiç driver problemi yaşamadım.Çünkü driver yüklememe gerek olmuyor.
Nasıl yani?
Karşılaştıkları sorun başı mail hesabına küfür mesajları yazarlar, gecenin bir yarısı telefonun çalar, korku filmi gibi, gergince alo ? dersin,Zaten Youtube'da böyle testler mevcut.Bir de bunu biz yapıp Windows kullanıcılarına göstersek ne olur?![]()
Yani isteyen istediğini kullansın.Karşılaştıkları sorun başı mail hesabına küfür mesajları yazarlar, gecenin bir yarısı telefonun çalar, korku filmi gibi, gergince alo ? dersin,
- Selağğğmmm ! Ağbeyy lünex çalışmıyoğğrrr.
- Nasıl çalışmıyor, sorununu anlatır mısın ?
- Masaüstü gelmiyoğğrr !
- Sabahı bekleyemedin mi ?
- Abiğğ aciğğll, acelem var, CS:GO oynayacağğhhmmmm (Oyun oynamaya acele diyor)
- Peki, tam olarak ne yaptın da böyle oldu ?
- Abi, synaptics'e girdim, Unity vardı, ben Unity oyunlarını oynamıyorum diye sildim, masaüstü gelmiyor şimdi de. Nasıl düzeltirim, çabuk söyle, hadi. (Çok zor durumda herhalde, CS oynayacağına şüpheliyim hele ki gecenin o saatinde arayıp bu kadar yalvarıyorsa başka aciliyetler var sanki...)
- Unity masaüstünün kendisiydi, oyun programı falan değildi. Niye sildin ki onu ?
- Nasıl geri yükleriğğmm ?! Çabuk !
- sudo apt install unity* ubuntu-desktop --reinstall yaz, gelir herhalde
- Ne yazim ağabeyy ?
- Ben sana mesaj atayim.
Herife mesaj atıyorum, bunu nereye yazacam, ekran gelmiyor.
CTRL+ALT+F3 yap, oraya giriş yap ve yaz.
Adam sabahın 6 sında arıyor, allah razı olsun, çok işimi gördün, çok rahatladım ağabeğğyy
Sanırım sonuçlarını biraz özeleyebilmişimdirBoşver, hiç kimseye geç demeyin. Bırakın kendileri geçsinler, kendi seçimleri olsun geçmek
![]()
Ağzınıza mıçarlar benden demesiYani isteyen istediğini kullansın.![]()
Yukarıda yazıklarım konusundaNe konuda?![]()
Merkez anlaşıldı.Tamam.Yukarıda yazıklarım konusunda![]()
Nasıl kaydolabilirim?
Nasıl kaydolabilirim?
Kendimi Linux'ta nasıl geliştirebileceğim hakkında yardım eder misiniz?Hiç unutmam bende linuxa yeni başlamışım usb bozuldu zannetmiştim. Tabi linuxa isyan etmeler felan . Oysa işin gparted ile 1 dk lık iş olduğunu öğrenince değişik duygular içine girmiştim.
KullanarakKendimi Linux'ta nasıl geliştirebileceğim hakkında yardım eder misiniz?
Nerede buglu dağıtım buldun onu yükle . Bugları gidermek için araştır . Sonra yeniden baştan başla.Kendimi Linux'ta nasıl geliştirebileceğim hakkında yardım eder misiniz?
Arch'tan başlasın oldu olacakNerede buglu dağıtım buldun onu yükle . Bugları gidermek için araştır . Sonra yeniden baştan başla.
Kurabilirse başlasın . (kurmak isiteyen varsa gui li kurulumu var adı : arch anywhere )Arch'tan başlasın oldu olacak![]()
Öğrenmek isteyen adamın GUI ile işi yok yalnızKurabilirse başlasın . (kurmak isiteyen varsa gui li kurulumu var adı : arch anywhere )
Gui kullanan noobtur diyosunÖğrenmek isteyen adamın GUI ile işi yok yalnızÜstelik herşeyi base install'dan yapması daha öğretici bence
![]()
Hayır, herşey için GUI kullanırsan öğrenmeni engeller diyorum. GUI programları bazen bug'lu olabiliyor ve kodları senin terminalden yazman gerekiyor. Ayrıca terminalden çalışmak bir hata olduğunda direk onu görmeni sağlar, arkaplanda kalmaz.Gui kullanan noobtur diyosun![]()
Ben sabah 10:00 sularında kaydoldum ve 618.862 numaralı kullanıcıydum, sen ise 17:00 sularında kaydoldun varsayarsak ve 618.913 numaralı üye olduğuna göre son 7 saatte 51 kişi daha kayıt ettirmişMakineyi de kaydettim aslında ama hemen görülmüyor sanırım.
![]()
onu bunu bırakın da bu zımbırtı nerden çıkıyor?Makineyi de kaydettim aslında ama hemen görülmüyor sanırım.
![]()
Gerçekte Linux kullanmayanlar da bu siteye kaydolabiliyor mu?Eğer sadece Linux kullanıcıları bu siteye kaydolabiliyorsa bunu nereden anlıyorlar?Ben sabah 10:00 sularında kaydoldum ve 618.862 numaralı kullanıcıydum, sen ise 17:00 sularında kaydoldun varsayarsak ve 618.913 numaralı üye olduğuna göre son 7 saatte 51 kişi daha kayıt ettirmişYeni geçenlerin arasındakilerin çoğu be eski kullanıcılar da dahil bir dünya kişi hala buraya kendini katır ettirmemiş durumda. Bazılarının buradan haberi bile yok
Sanırım demek istediğimi anlamışsınızdır, her saniye daha fazla kullanıcı Linux'a geçiyor![]()
Email aktivasyonu yaptıktan sonra sağ üstte profil ismine tıklayınca profil bilgilerinin geldiği ekranda bilgilerin arasında gözüküyor.onu bunu bırakın da bu zımbırtı nerden çıkıyor?
Linux kullanmayan niye bu listeye kaydolsun ?Gerçekte Linux kullanmayanlar da bu siteye kaydolabiliyor mu?Eğer sadece Linux kullanıcıları bu siteye kaydolabiliyorsa bunu nereden anlıyorlar?
@eronis @Ben Kenobi