Neden?Bu arada galiba ben iki kez kaydoldumBen kaydolmayı düşünmüyorum.
@Halktan Biri gördün mü ? Daha kullananı kaydettiremiyoruz ki kullanmayan niye kaydolsunBen kaydolmayı düşünmüyorum.
Email aktivasyonu yaptıktan sonra sağ üstte profil ismine tıklayınca profil bilgilerinin geldiği ekranda bilgilerin arasında gözüküyor.
Wine 2.0 duyrulmuşAslında wine 2 stabil sürümü çıksa tadından yenmez.
Windows'taki oyunları örneğin GTA San Andreas'ı Linux'ta nasıl çalıştırabilirim?Wine 2.0 duyrulmuş![]()
Playonlinux yada Wine'ı yüklersin, onlarla açarsın. Biraz kurcalaman lazım.Windows'taki oyunları örneğin GTA San Andreas'ı Linux'ta nasıl çalıştırabilirim?
Sizin dediğinizi yaparak .exe dosyasını çalıştırabilirim değil mi? Oyun açmayı düşünüyorum da.wine ı yükle uygulamaya sağ tıkla wine ile çalıştır de
Oyundan oyuna değişir oyun ne ? oyunu internette wine ile açılıp açılmadığına bak.Sizin dediğinizi yaparak .exe dosyasını çalıştırabilirim değil mi? Oyun açmayı düşünüyorum da.
GTA San Andreas.Sizce açılır mı?Nasıl açabilirim?Oyundan oyuna değişir oyun ne ? oyunu internette wine ile açılıp açılmadığına bak.
bence açar denemek lazım. Gta5 açanlar var. Playon linuxuda yükleGTA San Andreas.Sizce açılır mı?Nasıl açabilirim?